1. INNLEDENDE INFORMASJON

Informasjonen du legger igjen i dette skjemaet behandles av Eiendom.no («Marketer Technologies AS») som er behandlingsansvarlig. Dette betyr at Marketer Technologies er ansvarlig for at behandlingen av dine personopplysninger skjer i samsvar med personopplysningslovens bestemmelser. Informasjonen brukes av Eiendom.no til å registrere deg i vårt kunderegister på det/de prosjektene du har meldt interesse for. For mer informasjon om vår behandling av personopplysninger, se vår personvernerklæring: klikk her.

2. SAMTYKKEERKLÆRING TIL Å MOTTA INFORMASJON, MARKEDSFØRING OG KUNDEUNDERSØKELSER OM ET KONKRET PROSJEKT

Marketer Technologies AS ønsker å sende deg informasjon, markedsføring og kundeundersøkelser om det prosjektet du har meldt din interesse for. For å gjøre det trenger vi noen opplysninger om deg, inkludert navn, e-post og telefonnummer. Det er frivillig å motta informasjon, markedsføring og kundeundersøkelser fra Marketer Technologies AS. Dersom du ikke lenger ønsker å motta slike henvendelser, kan du når som helst trekke samtykket tilbake ved å ta kontakt med vår Data Protection Manager på e-post: support@eiendom.no For more information about our processing of personal data, see our privacy policy: click here.

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om prosjektet jeg har meldt min interesse for på e-post og telefon.

3. SAMTYKKEERKLÆRING TIL AT PERSONOPPLYSNINGER DELES MED TREDJEPARTER

Marketer Technologies AS ønsker å dele dine personopplysninger med tredjeparter som eiendomsmegler for videre oppfølging knyttet til prosjektet du har meldt din interesse for. For at tredjeparter skal kunne gi deg videre oppfølging trenge vi å dele opplysninger om deg, inkludert navn, e-post og telefonnummer

Det er frivillig å avgi samtykke til at dine personopplysninger deles med tredjeparter. Dersom du ikke lenger ønsker at Marketer Technologies AS skal dele opplysninger med tredjeparter, kan du når som helst trekke samtykket tilbake ved å ta kontakt med vår Data Protection Manager på e-post: support@eiendom.no

For mer informasjon om vår behandling av personopplysninger, se vår personvernerklæring: klikk her.

Jeg samtykker til at mine personopplysninger overføres til tredjeparter som eiendomsmeglere for videre oppfølging knyttet til prosjektet jeg har meldt min interesse for.