Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Forside
caret icon
personvernregler

personvernregler

Innledning

Marketer Real Estate Technologies AS, org. nr. 922 540 535 ("Marketer") har utviklet og drifter eiendom.no, Norges første boligplattform kun for nybygg ("Plattformen"). På Plattformen vil både kommende og salgsklare prosjekter i Norge legges ut, slik at både du som er litt nysgjerrig eller klar for å bo i et nytt hjem til enhver tid kan få full oversikt og registrere deg som interessent.

Denne personvernerklæringen gir deg informasjon om hvordan Marketer, som behandlingsansvarlig, innhenter, behandler og utleverer dine personopplysninger og for hvilket formål, samt hvilke rettigheter du har i denne sammenheng. Marketer vil behandle personopplysninger i henhold til den til enhver tid gjeldende personvernlovgivningen.

Marketer ved daglig leder er behandlingsansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger. Den behandlingsansvarlige er den som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysningene, og hvilke midler som skal benyttes.

Dersom du har spørsmål knyttet til Marketers behandling av dine personopplysninger eller denne personvernerklæringen, kan du kontakte oss ved å benytte følgende kontaktinformasjon:

Kontaktperson: Kasper Johnsen

Besøksadresse: Tjuvholmen Allé 3, 0252 Oslo

Email: support@eiendom.no

Telefon (kundeservice): +47 23 96 69 07

Hvilke Personopplysninger vi behandler, samt formålet og det rettslig grunnlaget for behandlingen

Marketer behandler personopplysninger om brukere av Plattformen, de som registrerer seg som interessent på Plattformen, kontaktpersoner hos kunder, leverandører og andre samarbeidspartnere, og personer som kontakter Marketer, f.eks. ved å sende en henvendelse via Plattformen.

Marketer samler inn personopplysningene om deg på ulike måter, som for eksempel når du registrerer deg som interessent på Plattformen, fra din bruk av Plattformen eller via telefon/e-post eller annen kontakt, og i forbindelse med vårt samarbeid med leverandører og kunder hvor vi mottar personopplysningene dine fra deg eller din arbeids- eller oppdragsgiver.

Marketer behandler personopplysninger for følgende formål og behandlingsgrunnlag:

Oppbevaring av personopplysninger

Marketer vil ikke lagre dine personopplysninger lenger enn det som er nødvendig for å oppnå formålene personopplysningene ble samlet inn for. Dersom behandlingen beror på samtykke, vil behandlingen opphøre når du trekker ditt samtykke tilbake. Du kan på ethvert tidspunkt trekke samtykket tilbake.

Personopplysningene vil likevel oppbevares så lenge det er nødvendig for at Marketer kan oppfylle lovpålagte krav og rettslige forpliktelser, herunder krav til fortsatt lagring etter regnskapslovgivningen, samt i den grad det er nødvendig for å ivareta Marketers rettigheter.

Beskyttelse av personopplysninger

Marketer tar ditt personvern på alvor, og har iverksatt tilstrekkelige sikkerhetstiltak for å beskytte dine personopplysninger mot brudd på personopplysningssikkerheten og uautorisert tilgang til og utlevering av personopplysninger.

Utlevering av personopplysninger til tredjeparter

Marketer vil bare utlevere personopplysninger til tredjeparter dersom det er lovlig grunnlag for dette.

Marketer kan bruke databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. Forholdet til slike databehandlere vil reguleres gjennom en databehandleravtale, som blant annet sikrer konfidensialitet og ivaretakelse av informasjonssikkerhet i alle ledd.

Dine personopplysninger kan være gjenstand for behandling eller lagring utenfor EU/EØS. Marketer vil i så fall sikre at dine personopplysninger er underlagt tilstrekkelige sikkerhetsgarantier, gjennom bruk av EUs standardvilkår for slik overføring eller ved overføring til land som er forhåndsgodkjent av EU-kommisjonen og ved gjennomføring av andre tiltak som er nødvendig for å ivareta dine rettigheter. Ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om dette.

Marketer vil også kunne utlevere personopplysninger til våre samarbeidspartnere, som f. eks. utbyggere og eiendomsmeglere, herunder for å sikre videre oppfølging av de som har registrert seg som interessent. Slik utlevering vil være basert på ditt samtykke, som avgis i forbindelse med at du registrerer deg som interessent på Plattformen. Den relevante samarbeidspartneren vil være behandlingsansvarlig for personopplysningene den samler inn og behandler.

Marketer kan i noen tilfeller utlevere personopplysninger til offentlige myndigheter for å ivareta lovpålagte krav eller overholde myndighetspålegg, for eksempel for å overholde forpliktelser etter regnskaps- eller skattelovgivningen. Offentlige myndigheter vil være behandlingsansvarlig for personopplysningene vi utleverer i slike tilfeller.

Linker til andre nettsteder og sosiale medier

Plattformen kan inneholde linker til andre nettsider. Disse nettsidene har egne personvernerklæringer som beskriver hvordan personopplysninger samles inn og behandles. Dersom du oppgir personopplysninger til et slikt tredjepartsnettsted, vil behandlingen være underlagt dette nettstedets personvernerklæring. Marketer tar ikke ansvar for slike tredjepartsnettsteder eller hvordan de behandler dine personopplysninger. Vi anbefaler derfor at du gjør deg kjent med personvernerklæring og brukervilkår for slike tredjepartsnettsteder når du besøker og bruker disse nettstedene.

Når du "liker" eller blir medlem av Marketers Facebook-side eller Marketers sider på andre sosiale medier, vil dette deles med den aktuelle plattformen. Det samme gjelder for annen aktivitet på Marketers sider på sosiale medier, som for eksempel innhold du poster og innlegg du liker. Den relevante plattformen vil være ansvarlig for personopplysningene den samler inn og behandler. Mer informasjon om denne behandlingen og dine rettigheter følger av den enkelte plattformens personvernerklæring.

Informasjonskapsler (cookies)

Plattformen benytter cookies (informasjonskapsler) og andre sporingsmekanismer. Cookies er små filer som lagres på datamaskinen din, og som brukes til å innhente informasjon mens du besøker Plattformen. Vi bruker cookies for at vi bedre kan forstå hvordan du bruker Plattformen, innhente statistikk om bruk av Plattformen og tilpasse annonser som vises deg, for eksempel på Facebook. På sikt bruker vi denne kunnskapen for å utarbeide stadig bedre og mer brukervennlige tilbud og for å tilby deg en bedre opplevelse når du besøker Plattformen.

Informasjonen vi samler inn ved bruk av cookies er blant annet informasjon om nettleser, operativsystemer, bruk/navigasjon, enhetens lokasjon etc. Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form, som betyr at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker.

Marketer bruker Google Analytics' informasjonskapsler, som du kan lese mer om her: developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

Marketer bruker også følgende typer informasjonskapsler:

For å følge med på bruken av informasjonskapsler og andre sporingsmekanismer kan du besøke www.ghostery.com eller www.disconnect.me.

Du kan endre nettleserinnstillingene dine for å identifisere og blokkere bruk av informasjonskapsler. Les mer om hvordan du administrerer informasjonskapsler på nettvett.no. Vær oppmerksom på at dersom du velger å avslå bruk av informasjonskapsler, kan det begrense tilgang til noen funksjoner på Plattformen.

Dine rettigheter

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene Marketer behandler om deg dersom vilkårene for dette er oppfylt. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og dataportabilitet (rett til å få utlevert eller overført personopplysninger i et egnet format), hvor vilkårene for dette er oppfylt. Dersom behandlingen er basert på ditt samtykke, kan du på ethvert tidspunkt trekke dette tilbake.

Dersom du ønsker å utøve dine rettigheter kan du ta kontakt med oss ved å benytte kontaktinformasjonen angitt ovenfor i punkt 1.

Du har rett til å klage over vår behandling av dine personopplysninger til Datatilsynet. Vi oppfordrer deg til å ta opp eventuelle innsigelser mot Marketers behandling av personopplysninger med oss først.

Endringer i personvernerklæringen

Den til enhver tid gjeldende personvernerklæringen vil være tilgjengelig på Plattformen. Ved endringer i Marketers behandling av personopplysninger, vil denne personvernerklæringen oppdateres på Plattformen.

Dersom vi gjør endringer i behandlingen av personopplysninger som krever ditt samtykke, vil vi innhente ditt samtykke før vi iverksetter slik endret behandling.

Sist oppdatert: 25. august 2021

Informasjonskapsler (cookies)
Navn på informasjonskapsel (cookie ID)
_portal_session
Formålet med informasjonskapselen
Midlertidig lagring av valgte alternativer i brukerløsning for å kunne gjenopprette historikk ved ny lasting av side (Brukeropplevelse)
Varigheten
Slettes etter avsluttet besøk
Mottaker
Marketer
Navn på informasjonskapsel (cookie ID)
cookie_consent
Formålet med informasjonskapselen
Brukes til å identifisere brukere som har godtatt vilkårene og betingelsene
Varigheten
180 dager
Mottaker
Marketer
Navn på informasjonskapsel (cookie ID)
_ma_visit
Formålet med informasjonskapselen
Brukes til å spore prosjektbesøk for bruk inn i anbefaling av andre prosjekter
Varigheten
4 timer
Mottaker
Marketer
Navn på informasjonskapsel (cookie ID)
locale
Formålet med informasjonskapselen
Brukes til å sørge for riktig lokaliseringen. Slettes etter avsluttet besøk
Varigheten
Slettes etter avsluttet besøk
Mottaker
Marketer
Navn på informasjonskapsel (cookie ID)
_fbp
Formålet med informasjonskapselen
Brukes for å identifisere brukere og kartlegge bruker sitt atferdsmønster på nettsiden (Markedsføring)
Varigheten
90 dager
Mottaker
Facebook
Navn på informasjonskapsel (cookie ID)
_ga
Formålet med informasjonskapselen
Brukes for å identifisere brukere og kartlegge bruker sitt atferdsmønster på nettsiden (Markedsføring)
Varigheten
730 dager
Mottaker
Google
Navn på informasjonskapsel (cookie ID)
_hjid
Formålet med informasjonskapselen
Hotjar-informasjonskapsel som settes når brukeren først kommer inn på siden. Brukes til å beholde Hotjar User ID unik. Dette sikrer at oppførsel ved etterfølgende besøk på samme nettsted tilskrives samme bruker-ID
Varigheten
180 dager
Mottaker
Hotjar
authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!