Vårt mål

Vårt mål med Eiendom.no er å tilby den mest engasjerende og komplette opplevelsen rundt kjøp av bolig i nybygg. Vi ønsker å gi boligkjøpere en fornøyelig og velorganisert reise fra første oppdagelse av et prosjekt, gjennom byggeløpet og frem til de setter nøkkelen i døren på sitt nye hjem.

Hvordan vi skal oppnå målet?

For å nå våre mål er vi nødt til å benytte oss av ny og relevant teknologi, en empatisk tilnærming til brukeropplevelse, og etablere smarte integrasjoner med samarbeidspartnere. Vi vil jobbe aktivt med å digitalisere prosesser og forenkle en kundereise som hittil har vært statisk, papirbasert og med varierende former for kommunikasjon mellom de involverte partene.

Hva kan du som bruker, kunde eller samarbeidspartner forvente av oss?

Vi skal strekke oss for å gjøre din opplevelse av Eiendom.no så god som mulig. Som bruker eller samarbeidspartner kan du forvente uovertruffen kundeservice og utmerkede informasjonsressurser for dine behov. En viktig ingrediens for videre utvikling av Eiendom.no blir å lytte aktivt til våre brukere og motta tilbakemeldinger. Har du en mening om hva som kan gjøres bedre på Eiendom.no, send oss veldig gjerne en e-post på support@eiendom.no.

Eiendom.no - Boligportalen kun for nybygg