Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Vy Sameie

Kun 2 innflyttingsklare leiligheter med solrike terrasser igjen!
Pris

Pris på forespørsel

Størrelse
Ikke angitt

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

2/16

Boligtype

Leiligheter

Soverom

Ikke angitt

Besøk prosjektets nettsidearrow logo
Drømmer du om å bo tett på naturen med flott utsikt og gode solforhold? I Vy sameie på Kaland kan du få nettopp dette! Her får du et moderne og praktisk hjem for deg og dine med stor, solrik terrasse. En prosjektert bolig åpner muligheten for individuell tilpasning for at du kan gi din nye bolig det uttrykket du selv ønsker. Samtidig vil du med ny bolig få både lav dokumentavgift og lave vedlikeholdskostnader som vil frigjøre tid til alt du egentlig ønsker å bruke fritiden din på. Garasjeplass er inkludert.

Naturskjønne Vy sameie har en attraktiv beliggenhet på Kaland, et område i den sørøstlige delen av Fana bydel i Bergen. Finn roen i de naturlige omgivelsene og nyt utsikten utover Kalandsvatnet fra balkongen.

Prosjektet er tilrettelagt for den moderne livsstil, med planløsninger som gir god arealutnyttelse og kvaliteter som er lett å ved like holde. Her er det leiligheter som vil falle i smak.


Beliggenhet:

Eiendommen ligger i landlige og naturskjønne omgivelser med strålende sol- og utsiktforhold. Et rolig og idyllisk område med kort avstand til de fleste servicefasiliteter.

Den daglige handelen gjøres enten på Spar Valle eller Kiwi Nesttun med spar Valle bare 700m unna og Nesttun sentrum 10 minutter unna med bil. Nesttun sentrum byr på mange gode servicetilbud og er et av Bergens eldste og mest tradisjonsrike handels- og servicesteder.

Dette nydelige naturområdet byr også på mange uteaktiviteter og turmuligheter. Vardefjellet er rett i nærheten og er en flott topptur med storslagen utsikt i mange retninger. Smøråsfjellet og alle dens turstier ligger også i umiddelbar nærhet med flotte opplyste langrennsløyper om vinterstid bare 15 min kjøring unna.

Kalandsvatnet ligger rett utenfor med et rikt planteog dyreliv som gir et flott kulturlandskap med aktiviteter for hele familien. Her kan en både bade, fiske og kjøre båt. Rundt Kalandsvatnet kan en også anbefale flere sykkelturer evt via Titlestad, Skjold og tilbake.

For den treningsglade er treningsalternativene mange. Bare en kort buss tur unna ligger SATS, EVO, Smøråsbanen, og Nesttun idrettsplass. Bussholdeplassen ligger rett oppe i gaten med ruter til alle steder en måtte ønske

Fasiliteter

Heis
Balkong
Parkering

Prosjektutbygger

Beliggenhet

Hamrevegen , 5229, Kalandseidet
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Tina Elise Beisland
Tina Elise Beisland
Eiendomsmegler/ Siviløkonom
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!