Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Trosavigveien 71

På jakt etter enebolig og hytte i ett? Da er dette noe for deg! Vi har for salg en eksklusiv sjø eiendom med enebolig, garasje, naust og brygge.
Pris

kr 15 000 000

Størrelse
209 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

1/1

Boligtype

Enebolig

Soverom

4

Om prosjektet

DNB Eiendom ved Johnny Nicolai Olsen har gleden av å presentere ett unikt og sjeldent konsept i Trosavigveien 71 på Hellvik for Norrøn Bolig AS. Dette er en eksklusiv sjøeiendom med enebolig, garasje, naust og brygge med gjennomgående høy standard.

Her kan du leve livet i første rekke mot sjøen, her har du enebolig og hytte i ett! Boligen er rigget for både sommeridyll og vinterstormer, lange feriemorgener og gylne hverdagsøyeblikk. Her kan du bo godt hele året, eller skape ditt eget fristed borte fra byen.

Hellvik byr på en avslappet hverdag. Her har du lite trafikk, sjøluft og bølgeskvulp i et vakkert kulturlandskap like utenfor døren. Delta i et aktivt lokalmiljø med idrettslag og foreninger, skole og barnehage, båtliv og bistro – eller trekk deg tilbake til et stille sted omgitt av egne tanker, himmel og hav. Hellvik er alt du savner når du bor midt i byen. Plass til å leve, frisk luft som åpner øyene og levende nabolag. På Hellvik er det gangavstand til det meste. Fra Hellvik togstasjon ligger Stavanger kun en times behagelig togtur unna, og fem minutter mot ligger nord koselige Egersund. Hvis bilen er førstevalget så blir du fort kjent med Jærveien (fv. 44) som er ferdselsåren til Hellvik fra både Sandnes og Egersund. Med båt fra Hellvik er det ca. 20 min. til Egersund via den innaskjærs seilingsruten, og det er godt fiske like utenfor havnen. Ellers byr Hellvik på flotte naturopplevelser på merket og umerket stier, samt den nydelige Mastrasanden som har hvit sandstrand.

Boligen i Trosavigveien ligger plassert sør-vestvendt med gode solforhold, lunt og flott utsikt mot sjøen. Moderne arkitektur med nøye utvalgte materialer gir et solid og smakfullt uttrykk, uten at boligen fremstår prangende. Her blir gjennomtenkte løsninger innendørs kombinert med et innholdsrikt uteområde. Boligen har luftige oppholdsrom med god takhøyde, et praktisk vaskerom med bi-inngang og godt med sengeplasser. Boligene skjermer mot veien og innkjøringen i nord. Dette har gitt fasader som er relativt lukket mot nord, men som åpner seg mot sjøen med store vindusflater. De store vindusflatene er trukket inn fra fasadelivet for å gi naturlig skjerming mot sol og overoppheting. Boligene har en moderne arkitektur med stramme linjer og knappe detaljer. Det er laget en horisontal deling på fasadene for å gi en tydelig deling mellom etasjene. Dette gir boligen en spennende voluminndeling med et fokus på den øverste etasjen. Utearealer på flere nivåer for å utnytte høydeforskjellene på tomten og skape ulike rom for ulike aktiviteter. Sommeren kan nytes på den store bryggen, har du en stor båt er det ikke noe problem. Trenger du flere båtplasser kan det være mulighet for å bygge flytebrygge. Naustet har alt du trenger til for å oppholde deg der hele dagen eller ha en bryggefest. Naustet har bad med wc og dusj, samt stue med åpen kjøkkenløsning. Det er store skyvedører mot vest som gjør at du kan åpne opp store deler av naustet.

Tomten og bygningsmassen er ferdig opparbeidet. Innvendig i boligen og naustet er det ikke gjort ferdig overflater, kjøkken, bad etc. for at det skal være mulighet for å gjøre innvendige tilpasninger av materialer, oppgraderinger, endre farger etc. Endringer kan føre til kostnadsøkning. Se ellers leveransebeskrivelser i prospektet for mer detaljert informasjon..

Velkommen til visning!

INNHOLD/LEVERANSE:

Enebolig:
1. etasje: Vindfang, gang, vaskerom med bi-inngang, stue med åpen kjøkkenløsning, gjeste wc samt hovedsoverom med eget bad og garderoberom. Ellers balkong på ca 22 kvm. ut fra stue.
Underetasje: 2(3) soverom, bod under trapp, bad og kjellerstue med dør ut til takoverbygget terrasse. Det er mulighet for ett tredje soverom i kjellerstuen (se tegning).
Alt er p-rom med unntak av bod under trapp som er s-rom.
Bra: 197,3 kvm. P-rom: 187 kvm. S-rom: 10,2 kvm.
* Teglsteinforblending 1. etasje.
* Sto puss 2. etasje. Dette krever minimalt med vedlikehold og er veldig holdbart.
* Takoverbygget balkong med spotter, fliselagt og med søyleløst rekkverk.
* Kjøkken fra JKE med store benke flater og godt med skap plass. Hvitevarer følger med: Pyrolyse stekeovn (dør som går inn under ovn ved åpen stilling), kombiskap og oppvaskmaskin. Dertil Bora koketopp/ventilator.
* Stor gasspeis med nedgravd gasstank på hele 1200 kg. Typen MatriX | 800/500 III. Se vedlagt produktark.
* Alu. vinduer/skyvedører.
* Syrefaste hengsler.
* Solskjerming/Screens i stue (mot sjø) og hovedsoverom.
* Mulighet for solsellepanel på garasjetak.
* Vegg og himling leveres med sparklet og malte gipsplater.
* Pergo laminat Chalked Nordic Oak plank i alle tørre rom.
* Badene og vaskerom med fliser og varmekabler på gulv. Malte gipsplater på vegg.
* Bad leveres bla. med. Veggklosett komplett sort matt og sort matt trykkplate Now, dusjvegg / skjermvegg med sorte profiler, ettgreps servantbatteri sort Fima Quad. Bad 1. etasje leveres også med: Dusjbatteri Fima Circolo sort matt takdusj (innfelt i vegg), badekar Mime interform 180 x 78 cm og Badekarsbatteri i karkant sort matt. Leveransebeskrivelse fra rørlegger ligger vedlagte.
* Av elektrisk leveranse leveres det bla. varmekabler, spotter og spottskinner. Se vedlagt leveransebeskrivelse fra elektriker for mer detaljert informasjon.
* Trapp fra Hagen. Stryntrappa Foss m/glass i returgelender. Trinn leveres i eik med lasur hvit farge.
* Utvendig kaldt vann.

Se romskjema for ytterligere informasjon.

Tomten:
* Rullesteinsbed.
* Eksklusiv Gotland tegl belegningsstein og brukt brustein.
* God plass til parkering.
* Gressplen
Størrelse; 708 kvm.

Naust:
Bad med dusj og ec, bod og stue med åpen kjøkkenløsning.
BRA: 26 kvm. P-rom: 22 kvm. S-rom: 4 kvm. (Bod)
* Fliselagt gulv, panel på vegger/tak.
* Leveres med kjøkken og bad.
* Takstein er Tegl.
* JKE kjøkken med hvitevarer.
* Bad med servant, vegghengt wc og dusjhjørne. Helfliset bad.
* Varmekabler på hele gulvet med unntak av bod.
* Utedusj med varmt og kaldt vann.
* Glatt panel vegger og tak i fargen Drivved.
* Kan brukes året rundt!

Brygge:
* Royal impregnerte materialer med innfelt belysning i pullerter og i selve bryggen.
* Utedusj (Bak naustet)
* Utekran med varmt og kaldt vann.
* Lødde murer og trapper i Randøystein.
* Rustfrie, lakkerte glassrekkverk.
* Mulighet for utliggere fra brygge mot pristillegg.
Utbygger opplyser at den er ca. 140 kvm. med ca. 24 meter brygge.

Garasje:
Biloppstillingsplasser, sykkelparkering og bod.
Bra 43 kvm. S-rom: 43 kvm.
* Mulighet for solceller (mot tillegg i pris- kan være søknadspliktig)
* Stålglattet gulv.

VEDR. BILDER:
Bilder som er brukt av fasade, brygge og naust er fra selgende eiendom. Innvendige bilder og noen utsiktsbilder er tatt fra nabo bolig. Det vil være avvik mellom standard leveranse og leveranse vist på bildene, samt utsikt.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Eiendommen med bolig, naust, brygge og garasje er ferdigstilt utvendig.

Innvendig ferdigstillelse av naust og enebolig antas å være ca. 6 mnd. Dette vil kunne endre seg om kunde ønsker materialendringer/tilpasninger.

Overtakelse avtales i kjøpekontrakt.

Forbehold fra utbygger

Selger har rett til å gjøre mindre endringer i konstruksjon, tekniske installasjoner og materialvalg som ikke reduserer boligens kvalitet, uten at dette gir kjøper rett til endring av avtalt kjøpesum. Er det motsetninger mellom prospekttegninger og beskrivelser, gjelder beskrivelser foran tegninger.

Selger forbeholder seg retten til å foreta nødvendige endringer som følge tilpasninger i forhold til tekniske løsninger. Dette gir ikke Selger rett til endringer som fraviker de beskrivelser og illustrasjonsmateriell som er vedlagt denne kontrakt på en slik måte at Boligens standard objektivt sett forringes eller som objektivt svekker dens bruksverdi. Selger skal så langt det er praktisk mulig informere Kjøper om slike endringer.

Det gjøres oppmerksom på at frihåndstegninger, perspektiver, utomhusplan, plantegninger og bilder i prospektet er av illustrativ karakter og inneholder derfor detaljer som farger, innredninger, møblering, beplantning og arkitektoniske detaljer m.v. som ikke inngår i leveransen. Stiplede løsninger/ innredninger leveres ikke. Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger. Disse løsningene inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelstilling, da målestokkavvik kan forekomme ved trykking/ kopiering. Det tas forbehold om at sjakter og føringsveier for VVS-installasjoner kan bli endret. Entreprenøren har ansvaret for oppfølging av gjeldende krav, lover og forskrifter.

Selger kan tinglyse bestemmelser som vedrører sameiet, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene.

Kjøper er kjent med at kjøpekontrakten ikke kan transporteres uten etter samtykke av selger. Videre forutsetter selger at skjøte tinglyses på den/de kjøper(e) som har fått aksept på sitt bud. Kjøper har anledning til å be om samtykke til transport eller direkteoverskjøting, men selger står helt fritt til å avslå eller akseptere en slik forespørsel.

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Areal er hentet fra Matrikkelen.

Tomten leveres ferdig opparbeidet med bla.:
- Rullesteinsbed
- Eksklusiv Gotland tegl belegningsstein og brukt brustein.
- Brygge på ca 140 kvm. i roaylimpregnerte materialer med innfelt belysning i pullerter og i selve bryggen.
- Lødde murer og trapper i Randøystein.
- Rustfrie, lakkerte glassrekkverk.

Tilvalg og endringer

Prosjektet og dets priser er basert på at utbyggingen gjennomføres rasjonelt og med delvis serieproduksjon i form av systematisering av tekniske løsninger og valg av materialer. Dette gir begrensninger for hvilke tillegg og endringer som kjøper kan forvente å få gjennomført og innenfor hvilke tidsrom disse arbeidene kan bestilles.

Kjøper vil bli invitert av selger/selgers representant til eget tilvalgsmøte. Priser kan inneholde påslag til selger for merarbeid knyttet til administrering av tilvalg og endringer fra underleverandører.

Kjøper har ikke rett til å kreve endringer og tilleggsarbeider som ikke står i sammenheng med ytelser som er avtalt, og som i omfang eller karakter skiller seg vesentlig fra den avtale ytelsen og/eller er til hinder for rasjonell gjennomføring av byggearbeidene. Selger er heller ikke forpliktet til å utføre endringer eller tilleggsarbeider som vil føre til ulempe for selger som ikke står i forhold til kjøpers interesse i å kreve endringer eller tilleggsarbeider. Selger har rett til å ta seg betalt for utarbeidelse av pristilbud, tegninger m.v. jf. Bustadoppføringslova § 44.

Selger er uansett ikke forpliktet til å utføre endringer eller tilleggsarbeider som vil endre vederlaget med mer enn 15 % jf. Bustadoppføringslova § 9.

Etter igangsetting vil det gis frister for tilvalg og endringer. Inngås kjøpsavtale etter igangsetting er kjøper kjent med at frister for tilvalg og endringer kan være utgått. Kjøper er oppfordret til å ta forbehold i kjøpetilbudet dersom prosjektet er igangsatt, og kjøper har krav til tilvalg/endring som kjøper forutsetter skal være mulig å få levert av utbygger/selger.

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Dobbel garasje med innvendig bod, biloppstillingsplasser og sykkelparkering på totalt 43 kvm.

Økonomi

Prisinformasjon

Eiendommen selges for en fast pris kr. 15.000.000,- + avgifter. Se eget pkt. for avgifter.

Info Eiendomsskatt

Det er eiendomsskatt på boligen, og denne fastsettes etter ferdigstillelse av boligen.

Info formuesverdi

Eiendommens formuesverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Formuesverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. Se nærmere info på www.skatteetaten.no.

Utleie

Adgang til utleie

Det er ikke kjent at det foreligger regler som er til hinder for at eiendommen leies ut.

Finansiering

Tilbud på lånefinansiering

KJøper/budgiver må kunne dokumentere finansering- enten bekreftelse fra bank eller kontoutskift som viser egenkapital

Kjøps- og salgsbetingelser

Salgsbetingelser og kjøpstilbud

Kjøp i prosjektet baseres på nærværende dokument, samt følgende:

Vedlagt prospektet:
1) Romskjema og leveransebeskrivelse datert 11.09.2020
2) Leveransebeskrivelse rørlegger datert: 26.09.2022.
3) Leveransebeskrivelse elektriker datert: 10.03.2021.
4) Plantegning bolig datert 20.05.2021
5) Fasade-, snitt- og etasjetegninger bolig datert 18.03.2019
6) Fasade-, snitt- og etasjetegninger naust datert 20.05.2021
7) Situasjonsplan datert 14.09.2022
8) Reguleringsplan
9) Produktark gasspeis.

Fås på forespørsel:
10) Grunnboksutskrift datert 22.08.2022
11) Kopi av tinglyste heftelser
12) Beskrivelse trapp

Alle kjøpetilbud og relatert kommunikasjon med megler skal foregå skriftlig. Megler har ikke anledning til å formidle opplysninger om kjøpetilbud som ikke er gitt skriftlig. Megler vil likevel gi deg opplysninger og råd underveis i prosessen. Dette behøver ikke gjøres skriftlig.

Gi kun skriftlige kjøpetibud, og sett en tilstrekkelig lang akseptfrist. Uansett bør ikke kjøpetilbudet ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra det inngis.

Kjøpetilbudet skal inngis på DNB Eiendom sitt kjøpetilbudskjema påført din signatur. Samtidig må du legitimere deg. Det kan gjøres ved at du laster opp kopi av legitimasjon eller bruker bankID når du legger inn elektronisk kjøpetilbud på dnbeiendom.no, eller du kan vise legitimasjon direkte/personlig til megler som sørger for kopi. Annen oversendelse, eks. sms eller epost, er forbundet med en viss risiko for at opplysningene kommer på avveie. Dersom dere er to eller flere som skal kjøpe sammen, må samtlige budgivere undertegne kjøpetilbudet og legitimere seg.

Du kan velge mellom følgende når du skal sende kjøpetilbud; levere direkte/personlig til megler eller benytte budknappen til DNB Eiendom som du finner i annonsen på finn.no eller på prosjektets side på dnbeiendom.no. Annen oversendelse, eks. sms eller epost, er forbundet med en viss risiko for at opplysningene kommer på avveie.

Kjøpetilbud som inngis utenom ordinær arbeidstid kan ikke forventes behandlet før neste ordinære arbeidsdag. Du har selv risikoen for at ditt kjøpetilbud kommer frem til megler. Megler vil straks kjøpetilbudet er mottatt bekrefte dette skriftlig til deg. Får du ikke slik bekreftelse, bør du ringe megler for å sjekke om kjøpetilbudet er mottatt.

Kjøpetilbudet skal fylles ut så nøyaktig som mulig med hensyn på finansiering, finansinstitusjonens kontaktperson samt andel egenkapital. Normalt vil ikke kjøpetilbud med forbehold bli akseptert av selger før forbeholdet er avklart.

Selger vil gi sin aksept av kjøpetilbud skriftlig til megler, som så videreformidler aksepten til den som får aksept. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere et hvert kjøpetilbud. Informasjon om mottatte bud formidles til evt. andre budgivere og interessenter.

I følge forskrift om eiendomsmegling § 6-4 vil kopi av budjournalen bli oversendt kjøper og selger etter aksept. Dersom det er viktig for budgiver å bevare sin anonymitet, bør kjøpetilbudet fremmes gjennom fullmektig.

Andre som har levert inn kjøpetilbud på samme bolig kan få utlevert anonymisert budjournal.

Betalingsbetingelser

Betaling ved overtakelse.

Avbestilling

Ikke mulig å avbestille ihht. Bustadoppføringslova siden prosjektet allerede er igangsatt.

Finasieringskontroll

KJøper/budgiver må kunne dokumentere finansering- enten bekreftelse fra bank eller kontoutskift som viser egenkapital

Eiendommen

Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen ligger i et område som er omfattet av detaljregulering/reguleringsplan for Trosavigveien 71, 73 og 75 med planid 20140015, vedtatt dato er ikke opplyst om i reguleringskart.

Området er regulert til boligformål og omhandler bl.a. boligbebyggelse, småbåtanlegg, uthus/naust/badehus, grønnstruktur mm. Se vedlagt reguleringskart. Deler av sjøstrekningen har flomfare til Kote +2,30.

Det er gitt igangsettelsestillatelse dater 04.06.2021. Denne kan fås på forespørsel til megler.

Vei, vann og avløp

Eiendommen ligger i et område som er omfattet av detaljregulering/reguleringsplan for Trosavigveien 71, 73 og 75 med planid 20140015, vedtatt dato er ikke opplyst om i reguleringskart.

Området er regulert til boligformål og omhandler bl.a. boligbebyggelse, småbåtanlegg, uthus/naust/badehus, grønnstruktur mm. Se vedlagt reguleringskart. Deler av sjøstrekningen har flomfare til Kote +2,30.

Det er gitt igangsettelsestillatelse dater 04.06.2021. Denne kan fås på forespørsel til megler.

Ferdigattest/Brukstillatelse

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge skriftlig før overtagelse kan finne sted.

Vilkår og bestemmelser

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier iht. bustadoppføringslova § 12.

I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova eller etter bustadoppføringslova hvor §§12, 18 og 52-54 ikke kommer til anvendelse.

Lovanvendelse

Arealer for bolig fremkommer i prospektet.

Arealet er angitt hhv. som bruksareal(BRA) som er arealet innenfor boligens yttervegger inklusive evt. boder, samt P-ROM som er BRA fratrukket innvendig bod/sekundærrom. På tegningene kan det også være angitt et romareal som er nettoarealet innenfor omsluttende vegger. Det tas forbehold om mindre avvik for de oppgitte arealer, da beregningene er foretatt på tegninger.

Arealberegninger

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.

Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.

Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon, i en samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Dersom innbetaling likevel må foretas på annen måte, må megler orienteres med begrunnelse og informasjon om innbetalers navn, før innbetaling av oppgjør.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfelle også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Diverse

Prospekt med vedlegg er godkjent av selger/utbygger.

Fasiliteter

Hage
Turterreng
Balkong
Peis
Garasje
Sentralt
Utsikt
Bredbånd

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Trosavigveien 71, 4375, HELLVIK
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Johnny Nicolai Olsen
Johnny Nicolai Olsen
Daglig leder / Eiendomsmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!