Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Solkroken 1

Ny, spennende arkitekttegnet enebolig innflyttingsklar høsten 2024. Attraktivt beliggenhet på Mellom-Nes. Solrikt.
Pris

kr 18 401 342

Størrelse
Ikke angitt

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

1/3

Boligtype

Enebolig

Soverom

6

Om prosjektet

Vi har gleden av å presentere 4 flotte individuelt arkitekttegnede eneboliger i et svært attraktivt boligområde på Mellom-Nes.
Barnevennlig og solrikt. Romslig størrelse og flott planløsning. God kvalitet på materialvalg. Fine parkeringsforhold
Kjøperen av den første eneboligen (B1) er så heldig at de får med en tinglyst strandparsell.

5 års garanti. Lave kjøpsomk. Muligheter for endringer og tilvalg.

Beliggenhet

Solkroken 3 C (Bolig 3) ligger i et meget attraktivt område på Mellom-Nes med en idyllisk beliggenhet kun et steinkast unna sjøen med båthavner og flere fine badeplasser. Solkroken er solrik, sentral i stille og veletablert villaområde. Eiendommen har trygg og kort gangavstand til populære Mellom-Nes barneskole, Landøya ungdomsskole samt Steinerskolen og Nesbru videregående skole. Det er flere barnehager i nærområdet, både private og kommunale alternativer.

Nærmiljøet er særdeles barnevennlig og barnerikt. På Holmen idrettspark finner du kunstgressbaner, ishall, turnhall, håndballbane, basketbaner, tennisbaner, langrennsløyper, klatresenter mm. Det er i tillegg kort gangavstand til populære Holmenskjæret badestrand og Holmen svømmehall. Her er også tur- og skogsområdet Grønlia som byr på hyggelige turmuligheter både sommer og vinter.

Videre er det kort vei til flere butikker og servicetilbud. På Holmensenteret kan du finne noe for enhver smak, med et godt utvalg av forretninger, vinmonopol og postkontor samt bowlinghall.

Kort vei til bussholdeplass med ekspressbuss til Oslo, som tar ca. 15 minutter. Ellers noen få minutter unna Sandvika, som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon, med buss, tog og taxisentral. 10 min med bil til Asker sentrum. I Asker sentrum finner du alt du trenger i dagliglivet. Matvareforretninger, klesbutikker, interiørbutikker, sportsbutikker, blomsterforretninger, treningssenter, bank, post i butikk, apotek, fastlegekontor, helsestasjon, tannlege, cafeer og restauranter for å nevne noe. For større shoppingmuligheter, er det ikke lange veien til et av Norges største shoppingsentre, Sandvika Storsenter.

Flat og fin adkomst.

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Boligen oppføres på en utskilt del av eiendommen gnr. 39, bnr. 181 i Asker kommune.
Tomteareal for bolig (B3) er estimert til ca.: 715 kvm.

Utomhusarealene ferdigstilles samtidig med ferdigstillelse av de enkelte bygg eller så snart årstiden tillater det.

Lekeplass: Det vil bli lagt til rette for et felles lekeareal på ca. 100 kvm, se utenomhusplan.

På eiendommen vil det bli etablert diverse ledningsnett for vann, avløp, overvann, elektrisitet og eventuelt data/tv/telefon og andre ledninger. Disse ledningene som går over eiendommen, vil også være i sameie med andre tilliggende eiendommer. Kjøper er kjent med og aksepterer ovennevnte og at tilliggende eiendommer kan få tinglyst nødvendige rettigheter til å legge, vedlikeholde og skifte ut ledninger ved behov. Kjøper plikter å medvirke til dette i årsmøter dersom slike avtaler skal inngås og tinglyses etter at overskjøting har funnet sted.

Hovedbølets matrikkel (Gnr. 39, Bnr. 181) har andel i følgende eiendommer:

Opprettelse av realsameie
Knr: 3025, Gnr.: 39, Bnr. 133 ideell andel 1/88 – friareal tilhørende vellet
Knr: 3025, Gnr.: 39, Bnr.468 ideell andel 1/88 – friareal tilhørende vellet
Knr: 3025, Gnr.: 39, Bnr.599 ideell andel 1/88 – friareal tilhørende vellet
Knr: 3025, Gnr.: 39, Bnr. 600 ideell andel 1/88 – friareal tilhørende vellet
Knr: 3025, Gnr.: 39, Bnr. 601 ideell andel 1/88 – friareal tilhørende vellet
Knr: 3025, Gnr.: 39, Bnr. 602 ideell andel 1/88 – friareal tilhørende vellet
Knr: 3025, Gnr.: 39, Bnr. 849 ideell andel 1/138 – friareal tilhørende vellet

Ideell andel av overnevnte realsameiet vil trolig fortsatt følge hovedbølet (Gnr. 39, Bnr. 181) , men det tas forbehold om at de ideelle andeler kan endres ifm. utskillelse av tre parseller.

Parkering og garasje

Økonomi

Info Eiendomsskatt

Det er ikke eiendomsskatt på bolig i Asker kommune per 2023, men selger tar forbehold om at kommunen kan innføre dette før overtagelsesdato.

Info formuesverdi

Eiendommens formuesverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Formuesverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. Se nærmere info på www.skatteetaten.no.

Utleie

Adgang til utleie

Boligene kan leies ut i sin helhet. Boligene har ingen egen utleieenhet.

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Eiendommen

Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen (Gnr. 39, Bnr. 181) ligger i et område som er omfattet av reguleringsplan for Del av Mellom-Nes, planid 022074, vedtatt 14.01.1966. Området er regulert til Boligområder og Friarealer. Boligen ligger i et område som er regulert til frittliggende småhusbebyggelse. Eiendommen er omfattet av kommuneplanens arealdel (2018-2030) vedtatt og er avsatt til boligbebyggelse

Det er gitt rammetillatelse for prosjektet B1 som er solgt - tillatelse til nybygg av enebolig med dobbelgarasje datert 12.05.2023.

Det er nå gitt rammetillatelse for oppføring av B2, B3 og B4. B4 er også solgt

Ferdigattest/Brukstillatelse

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge skriftlig før overtagelse kan finne sted. I motsatt fall anbefaler megler at overtagelse utsettes og at kjøper ikke overtar.

Vilkår og bestemmelser

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier iht. bustadoppføringslova § 12.

I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova eller etter bustadoppføringslova hvor §§12, 18 og 52-54 ikke kommer til anvendelse.

Arealberegninger

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.

Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.

Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon, i en samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Dersom innbetaling likevel må foretas på annen måte, må megler orienteres med begrunnelse og informasjon om innbetalers navn, før innbetaling av oppgjør.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfelle også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Fasiliteter

Balkong
Peis
Garasje
Utsikt
Hage
Sentralt
Turterreng

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Solkroken 1, 1394, NESBRU
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Sverre Nielsen
Sverre Nielsen
Eiendomsmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!