Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Solbergveien 22

Spinderitunet - Nye leiligheter sentralt beliggende i Solbergelva - Innflytningsklare leiligheter - kun 8 igjen!
Pris

kr 4 008 907 - 11 006 132

Størrelse
67 - 159 m2

Eieform

Andel

Tilgjengelig

16/66

Boligtype

Leiligheter

Soverom

1 - 4

Besøk prosjektets nettsidearrow logo

Om prosjektet

Nå er det mulig å se en ferdig visningsleilighet i bygget - ta kontakt for visning

Boligprosjektet Spinderitunet har en egen hjemmeside: www.spinderitunet.no
Her finner du alt av relevant informasjon, spesielt under fanen som heter dokumenter. Det er laget en interaktiv "boligvelger" hvor du enkelt kan finne frem hvor leilighetene bl.a. ligger i bygget, denne finner du her - https://www.spinderitunet.no/boligvelger/

Prosjektet består av 66 leiligheter. Det blir en fin miks av størrelser på leilighetene, tilpasset alle livsfaser. Leilighetene varierer i størrelse fra 45 m2 til 163 m2. Leilighetene over to plan vil ha størrelser fra 78 m2 til 118 m2. Boligene er organisert som borettslag.

Ved utformingen av leilighetene er det lagt vekt på å skape et hjem du skal trives i. Derfor er det funksjonelle planløsninger som gjør leilighetene anvendelige og lette å møblere. Kjøkkeninnredningen leveres fra HTH. Hvitevarene på kjøkkenet er integrerte og induksjonsplatetopp følger med. Alle rom utenom badene, leveres med hvit matt lakkert 3-stavs eikeparkett på gulvene og malte glatte vegger. Badene leveres med våtromsfliser på gulv og på dusjvegger samt innredning fra HTH. Det er lagt stor vekt på at boligene skal ha romslige kjøkken og stuer. Dette for å sikre at det blir rikelig med areal i de rommene vi oppholder oss mest i.

Ta kontakt med megler på tlf. 952 15 700 eller 454 70 342 for å booke ett møte/gjennomgang av prosjektet. Det er "Førstemann til mølla" prinsippet som gjelder og faste priser.

Spinderitunet vil bli organisert som et borettslag. Dette er en fordel for deg om du skal bebo leiligheten selv. I dette borettslaget kan du selv velge om du vil ha fellesgjeld eller ikke. Borettslaget etableres med et felleslån som utgjør 50 % av kjøpesummen, men for de kjøperne som ikke ønsker å ha fellesgjeld sørger NBBO for innfrielse av denne i forbindelse med overtakelse. De månedlige felleskostnadene utgjør kun driftskostnader for eiendommen dersom du ikke ønsker å ha fellesgjeld, men vil omfatte kapitalkostnader dersom du har fellesgjeld.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Boligene blir ferdigstilt 2. kvartal år 2023

Beliggenhet

På Spinderitunet bor du fredelig men sentralt, midt i hjertet av Solbergelva. Fra boligen din har du gåavstand til skole, barnehage, turområder, idrettsanlegg og nærsenter med dagligvare, apotek og kafé. Samtidig har du alt Drammen har å by på kun 15 minutter unna. Her finner du et stort utvalg av restauranter, utesteder, shoppingmuligheter og et yrende kulturliv.

Nærsenter ca. 290 meter
Dagligvare ca. 290 meter
Skole ca. 500 meter
Universitet: ca. 8 km
Buskerud Storsenter ca. 5,5 km
Bragernes Torg ca. 8,1 km
Drammen Teater ca. 8 km
Drammen Kino ca. 8,1 km
Union scene ca. 8 km
Drammensbiblioteket ca. 8 km

Er du glad i friluftsliv og liker en aktiv livsstil, er det et stort utbud av tilbud i umiddelbar nærhet av Spinderitunet. Rett utenfor døra har du tilgang til flott turterreng. Det er bare å pakke sekken og ta turen ut i Solbergfjellet naturreservat. Følg stien oppover fjellsiden og du er raskt oppe i over 400 meters høyde. På toppen av Knabben kan du skjenke deg en kaffekopp og nyte både kaffen og den fantastiske utsikten.

Kun en kort svipptur unna Spinderitunet ligger Drammen skisenter som er en helårs aktivitetspark. Stolheisen frakter deg til toppen, og og om vinteren kan du bryne deg i ni ulike nedfarter for alle ferdighetsnivåer. Skisenteret har også et eget parkanlegg for ski og snowboardere som liker å trikse og hoppe høyt. I sommerhalvåret er det tilrettelagt for stisykling og klatring i anlegget.

Adkomst: Se kartskisse. Det vil bli skiltet til fellesvisninger.

Tomt

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Det medfølger en sportsbod i hovedbygget og en parkeringsplass i felles frittliggende garasjeanlegg til hver leilighet i tillegg til felles sykkelparkering.

Økonomi

Utleie

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Betalingsbetingelser

10 % av total kjøpesum (innskudd og andel fellesgjeld) forfaller ved utstedt garanti jf. bustadoppføringslova § 12.
Beløpet må være fri kapital, dvs. at det ikke kan være knyttet vilkår til innbetalingen som medfører at selger ikke kan disponere over beløpet. Renter på klientkonto tilfaller kjøper frem til § 47 garanti er stilt, eller hjemmelsdokument er tinglyst, forutsatt at de overstiger en 1/2 R.
Restkjøpesummen + omkostninger betales ved overtagelse.
Oppgjør og eventuelt deloppgjør vil kun skje mot tinglyst hjemmelsdokument eller mot garanti for tilsvarende beløp jf. bustadoppføringslova § 47.

Eiendommen

Vilkår og bestemmelser

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier iht. bustadoppføringslova § 12.
I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova eller etter bustadoppføringslova hvor §§12, 18 og 52-54 ikke kommer til anvendelse.

Arealberegninger

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktet art.

Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.

Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon, i en samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfelle også ha plikt til å stanse gjennomføring av handel.

Fasiliteter

Balkong
Heis
Kabel-TV
Garasje
Utsikt
Sentralt
Turterreng

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Solbergveien 22, 3057, SOLBERGELVA
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Kari-Anne Haugan
Kari-Anne Haugan
Eiendomsmegler
Kontakt
Andreas Johnsrud
Andreas Johnsrud
Prosjektmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!