Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Skuiholtet

Nye rekkehus på Skui i Bærum - Moderne familieboliger i landlige omgivelser
Pris

kr 7 773 370 - 8 984 760

Størrelse
110 - 123 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

738/745

Boligtype

Leiligheter

Rekkehus

Soverom

3 - 4

Besøk prosjektets nettsidearrow logo

Om prosjektet

I landlige omgivelser på Skui skal det oppføres 58 familieboliger fordelt på 3 salgstrinn. Rekkehusene går over tre plan, med 3-4 soverom, 2 bad, og åpen stue-/kjøkkenløsning. En god planløsning for familier der man kan være sammen i fellesområdene, og trekke seg tilbake til egne etasjer med soverom og bad. Rekkehusene får flotte uteplasser med forhager, og private hager eller terrasser. Noen av boligene har private takterrasser. Boligene får også integrert garasje og egen sportsbod. Det planlegges også et felleshus på området, som kan brukes som felles smørebod og sykkelverksted på øverste plan, og på nederste plan et rom der beboerne kan samles, feire barnebursdag og andre store begivenheter. Uteområdet ellers får flotte lekeplasser og møblering som står i stil med naturen rundt.
Innlevering av kjøpetilbud i forbindelse med salgsstart er onsdag 15.06.22 kl. 12.00

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Boligen planlegges ferdigstilt 4. kvartal år 2024, under forutsetning om vedtak om igangsetting innen 31.12.2022. Dette gjelder ikke som en bindende frist for å ha boligen klar for overtagelse, herunder ikke grunnlag for å krevedagmulkt.
Selger vil ved oppstart av tømmerarbeid varsle Kjøper skriftlig om overtagelsesdato, som vil være å regne som en frist iht. bustadoppføringslova. Selger kan kreve overtagelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha boligen klar til overtagelse. Selger skal skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtagelsestidspunktet. Det eksakte overtagelsestidspunktet skal gis med minst 14 kalenderdagers skriftlig varsel. Det beregnes dagmulkt fra det nye overtagelsestidspunktet.

Beliggenhet

Skuiholtet ligger midt mellom Sandvika og Sollihøgda. Her bor du tett på naturen, samtidig som det ikke er langt til Sandvika som nærmeste hovedsentrum og Oslo som ligger 30 minutter unna. Det er fine turområder sommer som vinter, og fantastiske aktivitetsmuligheter. EN kort kjøretur unna ligger hyggelige Bærums Verk med små butikker, og det historiske Værtshuset fra 1640 hvor du kan nyte god mat og drikke den dag i dag.

Adkomst
Fra Sandvika: Kjør E-16 retning Sollihøgda/Hønefoss, etter Bjørnegårdtunnelen ta andre avkjøring mot Vøyenenga. Til venstre i rundkjøringen, «over» E16 ned til Ringeriksveien. Følge Ringeriksveien gjennom 3 rundkjøringer mot Skui. Ta til venstre inn Tunheimbakken og følg Tunheimbakken oppover. Ny adkomst til boligfeltet vil bli etablert inn fra Tunheimbakken.

Tomt

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Alle boligene har integrert garasje med automatisk port åpner. I tillegg etableres det gjesteparkering.

Økonomi

Utleie

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut i henhold til bestemmelsene i eierseksjonsloven og eventuelt vedtektene.

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Eiendommen

Vilkår og bestemmelser

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier iht. bustadoppføringslova § 12.

I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova eller etter bustadoppføringslova hvor §§12, 18 og 52-54 ikke kommer til anvendelse.

Arealberegninger

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.

Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.

Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon, i en samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Dersom innbetaling likevel må foretas på annen måte, må megler orienteres med begrunnelse og informasjon om innbetalers navn, før innbetaling av oppgjør.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfelle også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Fasiliteter

Balkong
Kabel-TV
Garasje
Utsikt
Bredbånd
Hage
Turterreng

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Skuiholtet, 1340, SKUI
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Bente Stubberud
Prosjektmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!