Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

SkolebakkenK - TRINN 1

SKOLEBAKKEN K - Kolbotn sentrum - 56 flotte selveierleiligheter. Bygging er i gang!
Pris

kr 5 029 294 - 10 271 434

Størrelse
60 - 113 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

15/56

Boligtype

Leiligheter

Soverom

2

Besøk prosjektets nettsidearrow logo

Om prosjektet

Byggeplassvisning 9. juni kl 16 -19:00. Meld deg på!

På en av Kolbotns mest attraktive tomter, rett i nærheten av kultur, shopping og Kolbotn stasjon, vokser det snart frem fire signalbygg. Med sentral beliggenhet, høy kvalitet og spennende arkitektur mener vi at Skolebakken K er et boligprosjekt som skiller seg betraktelig ut fra andre prosjekter i området. Med torgplassen i syd ønsker vi å skape en attraktiv møteplass for alle på Kolbotn, i tillegg får prosjektet et mer privat gårdsrom på tunet mellom byggene.

Når hele prosjektet står ferdig skal det etter planen bestå av ca. 110 leiligheter fordelt på fire hus, hvorav to er Torghusene og to er Tunhusene. Det sydligste Torghuset, Torghus Sør, er et kombinert nærings- og boligbygg plassert mot torget. Første etasje i Torghus Sør vil hovedsakelig bestå av utadrettet virksomhet, hvor det utenfor vil bli opparbeidet en torgstruktur med møteplasser.

Under bakken vil det bygges et parkeringsanlegg for beboere. Her vil noen plasser avsettes til besøkende og handlende. Det planlegges også for etablering av bilpool i parkeringshuset.

I Skolebakken K bor du i en leilighet hvor alt er på stell. Her kan du lene deg tilbake og nyte den høye standarden i ditt nye hjem. Leilighetene i torghusene er 2-4 roms med størrelser fra 35-149 kvm BRA. Planløsningene er moderne og arealeffektive slik at du får glede av hver kvadratmeter. God takhøyde og store vindusflater sørger for en lys tilværelse. Alle leilighetene får enten egen balkong, markterrasse eller takterrasse. Her kan du lese avisen over en kopp kaffe om morgenen, nyte solnedgangen eller anlegge din egen kjøkkenhage med tomater og duftende urter. Mange av leilighetene får svært gode utsiktsforhold, og fra noen av leilighetene vil du kunne få et svært godt overblikk over Kolbotn.

En lys tilværelse
Alle leiligheter i Torghusene vil få en behagelig atmosfære med vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon. Leilighetene får lys og god romfølelse med ca 2,6 meter takhøyde og store vindusflater. Gulv leveres med lys enstavs eikeparkett som standard. Kvalitetskjøkken fra annerkjent leverandør kommer med integrerte hvitevarer.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Boligen planlegges ferdigstilt i perioden 2. - 3. kvartal 2023. Dette gjelder ikke som en bindende frist for å ha boligen klar for overtagelse, herunder ikke grunnlag for å kreve dagmulkt

Beliggenhet

Skolebakken K har en svært sentral beliggenhet med kort vei til det aller meste. På gateplan i bygget vendt mot Kolbotnveien planlegges det butikker, re¬staurant og kafé. Rett på andre siden av gaten har du Sentrumsbygget som huser blant annet fiskebutikk, bakeri, dagligvarebutikk, jernvarehandel og apotek. Ønsker du bredere servicetilbud har du kjøpesente¬ret Kolbotn Torg med over 60 butikker rett på andre siden av jernbanen.

Skolebakken K ligger mellom Kolbotnveien i sør og Ormerudveien i øst, kun få minutters gange fra Kolbotn buss- og togstasjon.

I Skolebakken K har du naturen nesten rett utenfor stuedøren. Her kan du spenne på deg skiene, jogge eller gå tur i lysløypa fra Fløisbonn mot Sør-Marka. Ønsker du både fjord og skog er strandlinjen langs Bunnefjorden på Svartskog et nydelig turområde. Oppegård har hele seks til syv kilometer med strand¬linje hvor badeperlene Bekkersten, Ingierstrand og Hvervenbukta ligger på rekke og rad. I Skolebakken K bor du dessuten kun en spasertur unna Kolbotnvannet – en idyllisk, grønn lunge som gir deg hvilepuls.

På Kolbotn har du tilgang på et unikt utvalg aktivite¬ter, deriblant treningssentre, tennisanlegg, alpintan¬legg og langrennsløyper. Oppegård kan også friste med merkede sykkelveier for den sykkelglade og golfbane på Greverud og Gjersjøen for de som ønsker å slå noen hull. Du bor også nærme velværeparadiset The Well med spa, massasje, basseng og saunaer - perfekt for de gangene du ønsker et avslappende avbrekk fra hverdagen.

Kolben kulturhus har et bredt spekter av kulturopplevelser, deriblant teater, show, konserter og kino. Ønsker du en helaften ute kan vi anbefale å rusle bort til Gamle Tårnhuset for en bedre middag før du går videre på en konsert eller ser en film på kulturhuset. Kolben huser også kommunens bibliotek og en hyggelig kafé.

For mer informasjon se prosjektets hjemmeside: skolebakkenk.no

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Fellesområder vil bli utført med gangveier med belysning, lekeplass med mer. Det vil bli beplanting og opparbeidet grøntarealer.

Tomteareal for gnr 240, bnr 150 er på ca 5 643,8 kvm iht matrikkelkart datert 15.12.2020.

Parkering og garasje

Boder

Alle leiligheter vil få en sportsbod i kjeller på ca 2,5 kvm.

Økonomi

Utleie

Adgang til utleie

Boliger med egen utleiedel vil fremgå av salgstegninger. Boliger uten egen utleiedel kan fritt leies ut.

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Eiendommen

Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen er i områderegulering for Kolbotn Sentrum regulert til bolig/næring/kjørevei og fortau. Reguleringsplanen er ikke endelig
stadfestet. Iht. områderegulering for Kolbotn sentrum, plan-ID 0217-2014004. Nabotomten i syd er under regulering. Det vil her mest sannsynlig komme et bolig- og næringsprosjekt.

Rammetillatelse for dette byggetrinnet blir omsøkt i Oppegård kommune. Ved spørsmål til rammesøknad /rammegodkjenning, ta kontakt med megler.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er i områderegulering for Kolbotn Sentrum regulert til bolig/næring/kjørevei og fortau. Reguleringsplanen er ikke endelig
stadfestet. Iht. områderegulering for Kolbotn sentrum, plan-ID 0217-2014004. Nabotomten i syd er under regulering. Det vil her mest sannsynlig komme et bolig- og næringsprosjekt.

Rammetillatelse for dette byggetrinnet blir omsøkt i Oppegård kommune. Ved spørsmål til rammesøknad /rammegodkjenning, ta kontakt med megler.

Fasiliteter

Balkong
Heis
Kabel-TV
Garasje
Bredbånd
Turterreng
Sentralt
Gjesteparkering
Vaktmestertjeneste

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

SkolebakkenK - TRINN 1, 1410, KOLBOTN
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Bjørn Skar
Bjørn Skar
Eiendomsmegler
Kontakt
Thomas Eriksen
Thomas Eriksen
Prosjektmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!