Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Prinsegata 14

Grandkvartalet - 21 nye leiligheter - Lettstelt, moderne og splitter nytt. En bolig for resten av livet.
Pris

kr 4 527 132 - 14 187 132

Størrelse
61 - 144 m2

Eieform

Andel

Tilgjengelig

12/21

Boligtype

Leiligheter

Soverom

1 - 3

Besøk prosjektets nettsidearrow logo

Om prosjektet

Grandkvartalet/ Prinsegata 14 er klart for salg, og vi er stolte av å presentere 21 nye leiligheter i dette særdeles populære prosjektet.
Flere av disse leilighetene får flott sjøutsikt, og fra felles takterrasse kan du nye sjø og sol fra morgen til kveld.

Nå kan du velge blant 2-4 roms leiligheter fra 1-5 etasje, alle med privat balkong/terrasse, og garasjeplass i garasjeanlegg med direkte heisadkomst. Det er variasjon av størrelser fra 2-roms leiligheter på ca 52 kvm til den største 4 roms leiligheten på 148 kvm. Interiørmessig leveres det gjennomgående god kvalitet med blant annet lys moderne 1-stavs eikeparkett, kvalitetskjøkken med hvitevarer inkludert, samt flislagte lekre bad. Leilighetene vil fremstå lyse, lekre og tidsriktige. Er man tidlig ute, er det selvfølgelig mulig å gjøre individuelle endringer og påvirke leiligheten i stor grad. I Grandkvartalet kan du sette nøkkelen i døra, og flytte rett inn uten å tenke på oppussing eller vedlikeholdsbehov - en leilighet for resten av livet ...

Grandkvartalet får et urbant og mangfoldig bomiljø med ulike leilighetstyper, effektive kontorplasser, nytt hotell og nytt møtesenter. Når Grandkvartalet står ferdig vil vi få en helt ny opplevelse av bylivet i Larvik fordi kvartalet vil knytte indre havn sammen med sentrum og på den måten forene fjorden og byen.

GRAND LIVING - UNIKT FORDELSPROGRAM:
Vi vet at hverdagen er travel og hvor viktig det er å spare tid. Og vi vet at du setter pris på enkelhet og små pusterom som gir følelse av overskudd. Som beboer i Grandkvartalet nyter du godt av gode tilbud til ekstra hyggelige priser: Et ekstra soverom eller to er alltid fint å ha når familie og venner kommer på besøk. La gjestene dine overnatte på Grand Hotel til rabattert pris! Og til de store anledningene - eller Grand Moments - som vi liker å kalle det, er dere alltid velkommen til bords. Vi dekker til fest om det er konfirmasjon, bryllup eller selskap. Vaktmestertjenester, vaskehjelp, klesvask eller vanning og stell av planter? Grand Living er med og gjør hverdagen enklere - som fast ordning eller etter ønske og behov.

LES MER: www.grandkvartalet.no

HUSK AT:
Når du flytter inn i ny bolig har du ikke behov for oppussing. Heller ikke vedlikehold de neste årene. Strengere tekniske krav gjør at en ny bolig har mindre energiforbruk enn eldre boliger. På mange måter er det tryggere å kjøpe ny bolig fordi det stilles krav om at boligen skal leveres i 100 prosent teknisk stand.

Grandkvartalet vil bli etablert som borettslagsmodell med USBL som forretningsfører. Kjøpesum vil være bestående av 40% innskudd/ 60% andel fellesgjeld. IN-Ordning (individuell nedbetalingsordning) vil gi deg som kjøper en meget fleksibel finansieringsmulighet ved kjøp av ny bolig.

Leilighetene selges til fast pris etter "Førstemann til mølla - prinsippet" Kontakt megler i dag for å få tilsendt prospekt og prisliste!

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Leiligheten er forventet ferdigstilt i løpet av 4. kvartal 2023.

Selgeren kan kreve overtagelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha boligen klar til overtagelse.
Selgeren skal skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtagelsestidspunktet. Det eksakte overtagelsestidspunktet skal gis med minst 14 kalenderdagers skriftlig varsel. Det beregnes dagmulkt fra det nye overtagelsestidspunktet. Selgeren skal innen
rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre at han blir forsinket med sin utførelse.
Selger tar forbehold om at endelig innflyttingsdato kan endres som følge av manglende arbeidskraft, forsinket levering av nødvendige leveranser til prosjektet og lignende som følge av sykdomsfravær ved f.eks. større virusutbrudd. Selgeren har rett til tilleggsfrist dersom
vilkårene som nevnt i buofl. § 11 er oppfylt. Hver kjøper vil ved overtagelse få overlevert FDV dokumentasjon. Ved overtagelse må det påregnes at det gjenstår mindre utvendige eller innvendige arbeider på eiendommens fellesarealer.

Kjøper må akseptere at borettslagets styre skal representere alle andelseierne ved overtakelse av fellesarealene. Dersom utomhusarbeider ikke er fullført ved overtagelse skal forholdet behandles på samme måte som en mangel. Det er avtalt at selger stiller garanti for en forholdsmessig andel av kontraktssummen inntil disse arbeidene er utført. Overtagelse av fellesareal skal gjennomføres med borettslagets styre.

Beliggenhet

I Grandkvartalets nærmiljø er det fullt av muligheter for alle slags opplevelser, fra fartsfylte aktiviteter til påfyll for hode og hjerte. Området rundt Indre havn er på kort tid blitt et kjært område for mange i byen, etter ferge-flyttingen i 2008 har dette blitt et populært aktivitets- og friluftsområde og en bynær møteplass. Av ting du kan gjøre med Grandkvartalet som utgangspunkt og uten at du trenger å reise langt avgårde, nevner vi Tufteparken, en flott utendørs treningspark. Like ved ligger også det populære stupetårnet i tillegg til sandvolleyball- og beachhåndballbane. Larviksfolket har også vist at de setter stor pris på strandpromenaden som går fra batteritomta og Farris Bad til det verneverdige området Tollerodden, her er du sjelden alene om du går på tur. Er du glad i kulturopplevelser kan det være greit å vite at kulturhuset Bølgen og Teaterhuset Munken også er rett i nærheten. Hele området i Indre havn fremstår som et eneste stort parkområde, her kan du bare nyte folkelivet eller slappe av på en av de mange benkene mens du kjenner den gode parkfølelsen komme og nyter synet av horisontlinjen.

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Grankvartalet vil bestå av boliger og hotell, samt handels- og kontorfasiliteter. Nåværende eiendomsbetegnelse er gnr. 3020, bnr. 2001 snr. 64-84 i Larvik kommune for dette byggetrinnet.

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Det medfølger en oppmerket parkeringsplass i garasjeanlegg til hver andel. Garasjeanlegget, samt parkering for sykler og boder organiseres som en egen næringsseksjon der borettslagene eier en ideell andel tilsvarende antall p-plasser og boder m.m.
Selger tar forbehold om å organisere boder og parkeringsplasser på annen måte enn beskrevet her.
Selger forbeholder seg rett til å fordele parkeringsplassene, samt å eie og fritt disponere over eventuelle usolgte parkeringsplasser.
Ladestasjon for el-bil kan bestilles som tilvalg.

Boder

Det følger med en innvendig bod i leilighetene som vist på tegninger og en bod i fellesanlegget. Selger forbeholder seg rett til å fordele bodene i fellesanlegget.

Økonomi

Utleie

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Eiendommen

Vilkår og bestemmelser

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier iht. bustadoppføringslova § 12.

I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova eller etter bustadoppføringslova hvor §§12, 18 og 52-54 ikke kommer til anvendelse.

Arealberegninger

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.

Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.

Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon, i en samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Dersom innbetaling likevel må foretas på annen måte, må megler orienteres med begrunnelse og informasjon om innbetalers navn, før innbetaling av oppgjør.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfelle også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Prinsegata 14, 3256, LARVIK
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Lill-Iren Barth
Lill-Iren Barth
Prosjektmegler / Markedsansvarlig
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!