Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Pilterudlia 163

3 SOLGT! Pilterud Panorama, 1 byggeklar hyttetomt med borrehull| Spektakulær utsikt | Gode turmuligheter.
Pris

kr 1 487 592

Størrelse
Ikke angitt

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

1/3

Boligtype

Annet

Soverom

Ikke angitt

Besøk prosjektets nettsidearrow logo

Om prosjektet

Hyttetomtene ligger fint til i flott skogsterreng i et nylig etablert hyttefelt i Modum kommune. Pilterud Panorama har utsikt til Holsfjorden med omkringliggende områder og gode solforhold. Området kan by på fine turområder i Finnemarka hvor det også er gode muligheter for jakt og fiske. Det er kort vei til Tyrifjorden som er godt eget for bade- og båtliv. Mulighet for kjøp av båtplass i fellesbryggeanlegg ned til Tyrifjorden.

En kort kjøretur fra Oslo, Drammen og det sentrale østlandsområdet gjør området lett tilgjengelig også på korte helgeopphold.

Det selges nå 3 romslige, selveide fritidstomter med infrastruktur til tomtegrense som vei, avløp og strøm. Tomtepris tomt nr. 4 kr. 1.200.000,- tomt nr. 1 og nr. 2 kr. 1.450.000,-. Selger utfører bore energihull for tomtene 1, 2 og 4. Borrehull er inkludert i kjøpesummen, anslått verdi utgjør ca. kr. 100.000,-. Utstyr og montering ligger ikke i tilbudet.

På tomtene må det oppføres hytte levert av Tyrifjord Hytta AS. Gå inn på selskapets internettside for å se på alternative hyttemodeller: https://blaboligvikersund.no/tyrifjordhytta/

Beliggenhet

Nytt tomtefelt med fin beliggenhet i flott skogsterreng ved Pilterud i Modum kommune. Fra tomtene er det nydelig utsikt mot Holsfjorden med omkringliggende områder.
Hyttefeltet ligger i Finnemarka som strekker seg fra Drammenselva i sør, til Tyrifjorden i nord. Finnemarka er et flott skogsområde med fine turområder året rundt samt gode muligheter for jakt og fiske med over hundre fine fiskevann. Det er kort vei til Tyrifjorden med flotte muligheter for bade- og båtliv på sommerstid.

Det er ca. 25 minutter med bil til Vikersund sentrum. Her finner du et godt og variert forretningstilbud som apotek, cafeer, nær-senter og vinmonopol. På veg til Vikersund finner man Tyrifjord hotell, Modum skisenter med alpinanlegg, og videre Vikersund Hoppsenter med verdens største Skiflyvningsbakke og hoppbakker i ulike størrelser.

Modum kommune har et meget godt fritids- og aktivitetstilbud for store og små. I tillegg kan man gå den fine og naturskjønne turstien "Modum på langs" som går fra Kongsfossen oppover Drammenselva, videre til Kattfoss i Geithus, bort til Delinga, videre langs Bergsjø, opptil Tyrifjorden dertil enten bort til Tyrifjord Turisthotell eller opptil Kleiva og videre til Gamle Kirkevei, fram til Heggen Kirke.

Modum kommune har et mangfoldig og rikt kulturtilbud. Modum Kulturhus med kino, bibliotek, musikkskole og jevnlig besøk av Riksteateret. Sammen med Åmot kirke, Olavskirken, Festsalen på Modum Bad og Glasshytta på Blaafarveværket tiltrekker bygda seg høyt profilerte aktører i alle sjangere.

Avstander med bil:
Vikersund ca. 25 minutter.
Drammen ca. 50 minutter.
Oslo ca. 70 minutter.

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Grunneier forplikter seg å levere tomtene byggeklare, med ferdig infrastuktur (vei, vann, avløp og strøm, samt tilrettelagt for fiber) til tomtegrensen. Kommunale krav må følges. Grunneier har eksklusiv rett til å utføre grave og tomtearbeider på hver tomt, som skal ferdigstilles i henhold til kommunale krav. Grunneier kan si fra seg denne retten til å utføre dette i samarbeid med Tyrifjord Hytta.

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Det må anlegges minimum 2 biloppstillingsplasser pr. tomt.

Økonomi

Info formuesverdi

Eiendommens formuesverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Formuesverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. Se nærmere info på www.skatteetaten.no.

Utleie

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Betalingsbetingelser

Kjøpesum og alle omkostninger skal være innbetalt til DNB Eiendom sin klientkonto før overtagelse.
Kjøper plikter ved inngåelse av denne kontrakt å undertegne på skjema «Egenerklæring om konsesjonsfrihet” ved erverv av fast eiendom».

Eiendommen

Reguleringsplan og rammetillatelse

Tomtene ligger under reguleringsplan Pilterud Hyttefelt:
Reguleringsplan 2011005
Detaljregulering
Ikrafttredelse 18.06.2012.

Reguleringsplan med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgave.

Vei, vann og avløp

Tomtene ligger under reguleringsplan Pilterud Hyttefelt:
Reguleringsplan 2011005
Detaljregulering
Ikrafttredelse 18.06.2012.

Reguleringsplan med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgave.

Vilkår og bestemmelser

Eiendommen selges etter bestemmelsene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, eventuell tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom eiendommen har et mindre grunnareal (tomt) enn kjøperen har regnet med, er det likevel ikke en mangel hvis ikke arealet er vesentlig mindre enn det som fremkommer av salgsdokumentene, jf. avhl-3-3.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningskyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen, og dette har virket inn på avtalen

Når kjøper ikke er forbruker:
Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er»., og selgers ansvar er da begrenset, jfr. avhl. §3-9, 2 pkt. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye gjelder også for kjøpere som ikke er forbrukere.

Arealberegninger

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.

Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.

Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon, i en samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Dersom innbetaling likevel må foretas på annen måte, må megler orienteres med begrunnelse og informasjon om innbetalers navn, før innbetaling av oppgjør.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfelle også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Pilterudlia 163, 3370, VIKERSUND
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Ann-Kristin Salvesen
Ann-Kristin Salvesen
Eiendomsmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!