Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Neselva Hageby Byggetrinn 3 Hus N

Nye ferdigstilte selveierleiligheter på populære Neselva Hageby
Pris

kr 4 515 080 - 7 526 570

Størrelse
51 - 97 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

18/96

Boligtype

Leiligheter

Soverom

1 - 3

Besøk prosjektets nettsidearrow logo

Om prosjektet

Neselva Hageby ligger omkranset av Neselva med elven og grøntområder på flere sider. Det er lagt vekt på å videreføre den gode kvaliteten i byggetrinn 1 og 2. Her vil det bli tilrettelagt for et levende bomiljø med grønne uteområder, hvor det tidligere var nærings- og landbruksområde. I forbindelse med utbyggingen vil det i umiddelbar nærhet bli etablert en barnehage, og det vil være kort vei til skoler, butikker og kollektiv transport.
I Neselva hageby har vi fokus på god kvalitet. Matrialer og leveranse er nøye gjennomtenkt ned til hver minste detalj. Leilighetene som nå kommer for salg er fra 39-131 kvm BRA og får alle kvaliteter som bl.a:

- Behagelig vannbåren gulvvarme
- Ekstra takhøyde med gipset himling (ikke synlige V-fuger i tak)
- Lekre inngangspartier
- Bra kvalitet på kjøkken med integrerte hvitevarer
- Alle leilighetene har egen privat uteplass i form av egen hage eller stor balkong/terrasse
-Lekre fliser på bad
-1-stavs eikeparkett på gulv
-Fritt utsyn og mye luft mellom byggene
-Sykkel og bilpool

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Siste frist for ferdigstillelse av boligene er satt til: 28.02.2024.

Selgeren kan kreve overtagelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha boligen klar til overtagelse. Selger skal skriftlig varsle om nærmere overtagelsestidspunkt minimum to måneder før det estimerte overtagelsestidspunktet. Det eksakte overtagelsestidspunktet skal gis med
minst 14 kalenderdagers skriftlige varsel. Det beregnes dagmulkt fra det nye overtagelsestidspunktet.

Selgeren skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre at han blir forsinket med sin utførelse. Selgeren har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene som nevnt i buofl. § 11 er oppfylt.

Beliggenhet

Neselva Hageby er en del av utbyggingen på Vestre Billingstad. Tredje byggetrinn ligger langs Neselva med et stort uteareal mot sydvest. Prosjektet utformes med fokus på å skape mest mulig åpne rom og luft mellom byggene. Neselva Hageby ligger omkranset av Neselva med elven og grøntområder på flere sider. Det er lagt vekt på å videreføre den gode kvaliteten i byggetrinn 1 og 2. Neselva Hageby har store luftige og grønne uterom. Her vil det bli tilrettelagt for et levende bomiljø , hvor det tidligere var nærings- og landbruksområde. I forbindelse med utbyggingen er det i umiddelbar nærhet etablert en barnehage, og det vil være kort vei til skoler, butikker og kollektiv transport.

Ta inn Bergerveien fra Billingstadsletta. Når Bergerveien svinger svakt til venstre kjører man videre rett frem Sandekra. Tredje byggetrinn i Neselva Hageby vil ligge sør-øst for byggetrinn 2.

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Prosjektet er oppført på eiendommen gnr 32, bnr 295 i Asker kommune. Tomtearealet for sameiet er registrert i matrikkelen å være ca. 3 120 m². Sameiets tomt er opprettet med eget matrikkelnummer og seksjonert. Hver seksjon består av en sameieandel i henhold til den tinglyste seksjoneringen.

Adresse og seksjonsnummer for den enkelte leilighet fremgår av prislisten.

Tilvalg og endringer

Prosjektet og dets priser er basert på at utbyggingen gjennomføres rasjonelt og med delvis serieproduksjon i form av systematisering av tekniske løsninger og valg av materialer. Dette gir begrensninger for hvilke tillegg og endringer som kjøper kan forvente å få gjennomført og innenfor hvilke tidsrom disse arbeidene kan bestilles.

Selger utarbeider en tilvalg-/endringsmeny som angir aktuelle muligheter for endringer og tilleggsarbeider. Priser kan inneholde påslag til selger for merarbeid knyttet til administrering av tilvalg og endringer fra underleverandører.

Kjøper har ikke rett til å kreve endringer og tilleggsarbeider som ikke står i sammenheng med ytelser som er avtalt, og som i omfang eller karakter skiller seg vesentlig fra den avtale ytelsen og/eller er til hinder for rasjonell gjennomføring av byggearbeidene. Selger er heller ikke forpliktet til å utføre endringer eller tilleggsarbeider som vil føre til ulempe for selger som ikke står i forhold til kjøpers interesse i å kreve endringer eller tilleggsarbeider. Selger har rett til å ta seg betalt for utarbeidelse av pristilbud, tegninger m.v. jf. Bustadoppføringslova § 44.

Selger er uansett ikke forpliktet til å utføre endringer eller tilleggsarbeider som vil endre vederlaget med mer enn 15 % jf. Bustadoppføringslova § 9.

Etter igangsetting vil det gis frister for tilvalg og endringer. Inngås kjøpsavtale etter igangsetting er kjøper kjent med at frister for tilvalg og endringer kan være utgått. Kjøper er oppfordret til å ta forbehold i kjøpetilbudet dersom prosjektet er igangsatt, og kjøper har krav til tilvalg/endring som kjøper forutsetter skal være mulig å få levert av utbygger/selger.

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Parkeringsplass i parkeringskjeller samt ekstra bod kan kjøpes, se prisliste for nærmere info.
Parkeringsplass selges fortrinnsvis til de største leilighetene. Konferer megler om tilgjengelige plasser.

Boder

Det medfølger 1 stk. sportsbod i parkeringskjeller for hver leilighet, samt innvendig bod der dette fremkommer av plantegning.
Sportsbod ligger i felles bod-anlegg i kjeller som deles opp med nettingvegger og er klargjort for kjøpers egen montering av hengelås.

Økonomi

Prisinformasjon

Boligene selges til faste priser etter prinsippet om førstemann til mølla.
Se prislisten/kjøpetilbudsskjema for mer informasjon.
Det gjøres oppmerksom på at papirutgaver av salgsoppgaven kan være redigert etter utskrift, og det oppfordres derfor til å alltid ta utgangspunkt i den digitale utgaven av både salgsoppgave og prisliste som finnes på dnbeiendom.no og prosjektets hjemmeside.
Kjøpere er ansvarlig for å formidle avtalens forutsetninger som har betydning for overtagelse og oppgjør til sin bankforbindelse, og påse at banken tilrettelegger sine forutsetninger til dette.

Utleie

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut i henhold til bestemmelsene i eierseksjonsloven og eventuelt vedtektene, dvs. utleie med varighet på over 30 sammenhengende dager.

Kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Boligen har ingen egen utleieenhet.

Utleie av seksjonen skal meldes skriftlig til sameiets forretningsfører og styret med opplysning om hvem som er leietager.

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Eiendommen

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Neselva Hageby Byggetrinn 3 Hus N, 1396, BILLINGSTAD
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Mats Tveter Våge
Mats Tveter Våge
Prosjektmegler
Kontakt
Bente Stubberud
Bente Stubberud
Prosjektmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!