Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Meierikvartalet - Salgstrinn 6 - Byhus 2

Meierikvartalet - Byhus 2 - 41 nye 2-, 3- og 4 -roms selveierleiligheter - Over 60% solgt!
Pris

kr 4 167 017 - 13 955 792

Størrelse
37 - 124 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

11/41

Boligtype

Leiligheter

Soverom

1 - 3

Besøk prosjektets nettsidearrow logo

Om prosjektet

Byhus 2 med sine 41 leiligheter, blir Meierikvartalets 6. og siste salgstrinn. Byhus 2 med sine 8 etasjer rammer, sammen med Byhus 1, inn kvartalet, og har fasade langs Solheimsgata, samt inn mot kvartalet.

Dette trinnet består av flere typer leiligheter. Leilighetene er fra 37 - 132 kvm, og fra 1 - 3 soverom. Alle med egen balkong eller terrasse. I dette trinnet tilbys også leiligheter med egen utleiedel.

Forventet overtakelse 4. kvartal 2023

Meierikvartalet er fullspekket av detaljer. Og i tillegg til fantastiske leiligheter med vannbåren gulvvarme (foruten soverom og "walk in" garderobe), kjøkkeninnredning fra anerkjent leverandør, enstavs eikeparkett og lavenergi integrerte hvitevarer, er dette bare noe av det kjøperne kan glede seg til:

Kvartalet, Takhagen og Tuftepark
Som beboer i Meierikvartalet har man "alt" man trenger rett i nærheten. Det skal etableres næringsarealer i alle prosjektets 1. og 2. etasjer som skal fylles med butikker, restauranter, cafeer. I dette kvartalet kan man både bo, handle, spise, oppleve og nyte.
At også utearealene vil få lekker finish gjør gleden av å bo i Meierikvartalet om mulig enda større. Her kan man rusle blant koselige gågater, torg og plasser.

Den private takhagen, som strekker seg mellom to av tårnhusene (plan 3) vil være eksklusiv for beboere i Meierikvartalet, og vil bli pent opparbeidet og vedlikeholdt slik at det alltid skal være hyggelig å benytte seg av sin egen lille grønne oase midt i byen.

Å bruke Tufteparken som skal anlegges øst i kvartalet mot jernbanen vil være en hyggelig aktivitet for både liten og stor. Selve Tufteparken vil bestå av ulike fastmonterte utendørselementer som kan benyttes i trim/treningssammenheng.

Bilpool
Meierikvartalet ligger få minutters gange fra togstasjonen på Lillestrøm. Hvis man bor her vil behovet for egen bil trolig reduseres kraftig, og hva er bedre da enn å heller leie bil de gangene behovet oppstår? Bilpoolen vil være lokalisert i parkeringsanlegget som ligger under hele kvartalet, og være tilgjengelig for alle beboerne i Meierikvartalet.

Selskapslokaler og leilighet
Skal man feire jubileum, arrangere selskap til barnedåp, eller be alle vennene til hyggelig lag har man som beboer i Meierikvartalet en eierandel i, og mulighet til å leie, selskapslokalet med tilhørende kjøkken og garderobefasiliteter som ligger i kvartalet. Og for de som av og til har mye besøk vil man etter samme opplegg som for selskapslokalene ha mulighet til å bestille og leie en ekstra leilighet.

BREEAM-NOR sertifisert og grønt boliglån
BREEAM-NOR er en forholdsvis ny måte å miljøsertifisere bygg på og handler om å tenke miljø gjennom absolutt hele byggeprosessen - helt fra planleggingen starter og frem til innflytting. Med dette som bakgrunn har DNB Bank besluttet at beboerne i Meierikvartalet som benytter lånetilbud fra banken skal tilbys bankens beste rente - gjennom et såkalt grønt boliglån. Megler vil henvise interessenter som er interessert i å benytte seg av denne muligheten.

BELIGGENHET
Meierikvartalet ligger parallelt med nedre del av Storgata i Lillestrøm. Kvartalet strekker seg fra rundkjøringen ved jernbaneundergangen i sør til Sørumsgata (tidl. Nittedalsgata) i Nord, og ligger langs Solheimsgata i Vest. Mot øst er det jernbanen som avgrenser kvartalet. Kvartalet ligger få minutters gange fra Lillestrøm stasjon (tog) og busstasjonen, som begge er knutepunkt for det aller meste av kollektivtrafikk på Romerike, samt stoppested for Flytoget.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Forventet overtagelse 4. kvartal 2023.

Når selger har opphevet forbeholdene angitt i punktet «Selgers forbehold», eller fristen for å påberope seg forbeholdene er utløpt (02.09.2022), skal selger angi antatt periode for overtakelse innenfor et tidsintervall på ca. fire måneder. Dette er i midlertidig ikke en forpliktende overtakelsesdato. Selger skal deretter med minst tre måneders varsel angi overtagelsesmåned hvor siste dag i måneden da gjelder som avtalt overtakelsesdato iht buofl. § 18. Overtakelsesdato kan fremskyndes med minst 6 ukers varsel. Det beregnes dagmulkt fra det nye overtagelsestidspunktet.

Selger skal informere kjøper dersom det kan påregnes endringer i forhold til den planlagte perioden for overtakelse, herunder som følge av endrings- eller tilleggsarbeider bestilt av kjøper.

Selgeren har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene som nevnt i buofl. § 11 er oppfylt.

Selger tar forbehold om at endelig innflyttingsdato kan endres som følge av manglende arbeidskraft, forsinket levering av nødvendige leveranser til prosjektet og lignende som følge av sykdomsfravær ved f.eks. større virusutbrudd.

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Meierikvartalet Utvikling AS vil etablere en god standard på uteområdene, både sameiets eget utendørs fellesareal og uteområder som er felles for alle eiendommene i Meierikvartalet.

Sameiet har ansvaret for drift og vedlikehold av egne fellesarealer innenfor egen (eksklusivt) eiendom.

Selger vil på vegne av sameiene/borettslagene i Meierikvartalet inngå avtale med driftsselskap vedrørende levering av teknisk drift og forvaltning.

Det planlegges et felles driftssameie knyttet til fellesarealer som alle eiendommene i Meierikvartalet er forpliktet til å delta i, og som skal ha ansvar for drift og vedlikehold av de felles uteområdene. Dette gjelder bl.a. felles utearealer, takhage med mer.
Kostnadene forbundet med ovennevnte drift, inngår som en del av felleskostnadene i driftsordningen.

For å sikre dette vil Meierikvartalet Utvikling AS tinglyse en erklæring hvor hjemmelshavere innenfor området er pliktige medlemmer i Meierikvartalets driftssameie.

Selger står fritt til å utarbeide vedtekter for driftssameie for Meierikvartalet. Kjøper vil bli forelagt utkast til vedtekter når selger har hevet forbeholdene, ref. punkt om selgers forbehold.

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Det medfølger en sportsbod til hver bolig i underjordisk garasjekjeller. Garasjekjeller vil bli etablert som et felles anlegg for boliger, handel og kontorer i kvartalet. Boligparkeringen vil bli adskilt med egen port. Det vil være mulighet for å kjøpe p-plass for noen av boligene i kvartalet. Se nærmere informasjon om dette i prisliste.

Parkeringsplasser leveres enten som faste p-plasser på gulv eller som plass i semiautomatisk p-anlegg:
Plassene vil merkes til 2,5 m bredde– det tillegges ikke ekstra bredde ved plasser inntil søyler.
Parkeringssystemet vil bli levert av P-plan Smartparkering.

Innvendig minstemål på plattform ved hjul er 215 cm og minste lysåpning 2,3m.

Øvrige begrensninger:
Vekt: 3000 kg
Minste billengde: 510 cm
Minste høyde: 190 cm

Selger forbeholder seg retten til å eie og fritt disponere usolgte p-plasser etter ferdigstillelse av leilighetene.

P-plasser kan fritt leies ut eller selges.
Garasjeanlegget vil bli utbygget i flere etapper, og det gjøres oppmerksom på at kjøper av parkeringsplass må påregne at det tilbys midlertidig parkeringsplass inntil garasjeanlegget er ferdigstilt. Denne plassen kan være utvendig.
Alle p-plasser forberedes for el-bil lader. El-bil lader kan bestilles som tilvalg.

Selger forbeholder seg retten til å avgjøre hvordan organisering av garasjeanlegget med p-plasser og boder blir. Rett til parkering/bod kan bli sikret som en tinglyst bruksrett eller sikret på annen måte. Både bod og p-plass kan lokaliseres på annen eiendom, også festet.

Selger kan fastsette bindende bestemmelser for bruksretten til parkeringsplass/bod som for eksempel plikt til å dekke driftskostnader og plikt til å bytte parkeringsplass om det er gitt bruksrett til en HC-plass

Økonomi

Utleie

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut iht. bestemmelsene i eierseksjonsloven og ev. vedtektene.

Leilighetstype B304-B604 samt B703 har egen utleieenhet.

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Eiendommen

Vilkår og bestemmelser

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier iht. bustadoppføringslova § 12.

I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova eller etter bustadoppføringslova hvor §§12, 18 og 52-54 ikke kommer til anvendelse.

Fasiliteter

Heis
Sentralt
Takterrasse
Balkong
Garasje
Vaktmestertjeneste
Kabel-TV
Utsikt
Bredbånd
Turterreng
Heis
Sentralt
Takterrasse
Balkong
Garasje
Vaktmestertjeneste
Kabel-TV
Utsikt
Bredbånd
Turterreng

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Meierikvartalet - Salgstrinn 6 - Byhus 2, 2000, LILLESTRØM
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Tone Therese Johansen
Tone Therese Johansen
Prosjektmegler / Markedsansvarlig
Kontakt
Thomas Eriksen
Thomas Eriksen
Prosjektmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!