Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Meierikvartalet - Salgstrinn 3

Meierikvartalet - Rand med 12 etasjer - De siste, flotte 3 og 4 roms leilighetene selges nå!
Pris

kr 6 929 172 - 9 488 347

Størrelse
73 - 93 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

8/55

Boligtype

Leiligheter

Soverom

2 - 3

Besøk prosjektets nettsidearrow logo

Om prosjektet

Rand, med sine 84 leiligheter over 12 etasjer, er Meierikvartalets salgs trinn nr. 3. Dette bygget inneholder arealeffektive 1- og 2-roms leiligheter fra 36 - 51 kvm. I tillegg har vi noen få, flotte 3-roms toppleiligheter fra 75 - 90 kvm med store takterrasser. På de særpregne hjørneposisjonene ligger romslige 4/5 roms leiligheter med lys fra tre sider og flere med to balkonger.

Se mer info. og Boligvelger på www.meierikvartalet.no


Meierikvartalet er fullspekket av detaljer.

Kvartalet, Takhagen og Tuftepark
Som beboer i Meierikvartalet har man "alt" man trenger rett i nærheten. Det skal etableres næringsarealer i alle prosjektets 1. og 2. etasjer som skal fylles med butikker, restauranter, cafeer. I dette kvartalet kan man både bo, handle, spise, oppleve og nyte.
At også utearealene vil få lekker finish gjør gleden av å bo i Meierikvartalet om mulig enda større. Her kan man rusle blant koselige gågater, torg og plasser.

Den private takhagen, som strekker seg mellom to av tårnhusene (plan 3) vil være eksklusiv for beboere i Meierikvartalet, og vil bli pent opparbeidet og vedlikeholdt slik at det alltid skal være hyggelig å benytte seg av sin egen lille grønne oase midt i byen.

Å bruke Tufteparken som skal anlegges øst i kvartalet mot jernbanen vil være en hyggelig aktivitet for både liten og stor. Selve Tufteparken består av ulike fastmonterte utendørselementer som kan benyttes i trim/treningssammenheng.

Valgfri stil og tilvalg
Interiørarkitekt har satt sammen et mørkt og et lyst konsept på bad, kjøkken og vegger. Velg mellom disse kostnadsfritt. Kjøper du tidlig i byggeprosessen, kan du også sette ditt personlige preg på boligen ved å gjøre andre innrednings-, material- og fargevalg enn det som ligger i konseptene, mot et tillegg i prisen.

Bilpool
Meierikvartalet ligger få minutters gange fra togstasjonen på Lillestrøm. Hvis man bor her vil behovet for egen bil trolig reduseres kraftig, og hva er bedre da enn å heller leie bil de gangene behovet oppstår? Det planlegges for etablering av bilpool i parkeringshuset som brukere i kvartalet kan benytte. Avtale med bilpool-operatør inngås på vegne av eierseksjonssameiene, men organisering, pris og antall biler er avhengig av etterspørselen og interessen for dette.

Selskapslokaler og leilighet
Skal man feire jubileum, arrangere selskap til barnedåp, eller be alle vennene til hyggelig lag har man som beboer i Meierikvartalet en eierandel i, og mulighet til å leie, selskapslokalet med tilhørende kjøkken og garderobefasiliteter som ligger i kvartalet. Og for de som av og til har mye besøk vil man etter samme opplegg som for selskapslokalene ha mulighet til å bestille og leie en ekstra leilighet.

BREEAM-NOR sertifisert og grønt boliglån
BREEAM-NOR er en forholdsvis ny måte å miljøsertifisere bygg på og handler om å tenke miljø gjennom absolutt hele byggeprosessen - helt fra planleggingen starter og frem til innflytting. Med dette som bakgrunn har DNB Bank besluttet at beboerne i Meierikvartalet som benytter lånetilbud fra banken skal tilbys bankens beste rente - gjennom et såkalt grønt boliglån. Megler vil henvise interessenter som er interessert i å benytte seg av denne muligheten.

Salgsstart: November 2019
Estimert overtakelse: 1. kvartal 2023

Salgsoppgave, plantegninger og prisliste er ikke tilgjengelig, men meld interesse ved å benytte knappen "Bestill salgsoppgave", og vi vil sende ut all informasjon om prosjektet når dette er ferdigstilt.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Selger tar sikte på oppstart av byggearbeider for RAND i 3. kvartal 2020, med en stipulert overtagelse 1. kvartal 2023.
Når selger har opphevet forbeholdene angitt i punktet «Selgers forbehold», eller fristen for å påberope seg forbeholdene er utløpt (01.11.2020), skal selger angi antatt periode for overtakelse innenfor et tidsintervall på ca. fire måneder. Dette er i midlertidig ikke en forpliktende overtakelsesdato. Selger skal deretter med minst tre måneders varsel angi overtagelsesmåned hvor siste dag i måneden da gjelder som avtalt overtakelsesdato iht buofl. § 18. Overtakelsesdato kan fremskyndes med minst 6 ukers varsel. Det beregnes dagmulkt fra det nye overtagelsestidspunktet.

Selger skal informere kjøper dersom det kan påregnes endringer i forhold til den planlagte perioden for overtakelse, herunder som følge av endrings- eller tilleggsarbeider bestilt av kjøper.

Selgeren har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene som nevnt i buofl. § 11 er oppfylt.

Beliggenhet

Adkomst til bygget vil være fra gateplan, fra Sørumsgata på nordsiden av bygget. Det er adkomst til takhage og til fellesarealer beliggende i Tårnhus 1 via byggets 3. etasje. Det vil bli nedkjøring til garasjeanlegg fra Sørumsgata.

Meierikvartalet ligger parallelt med nedre del av Storgata i Lillestrøm. Kvartalet strekker seg fra rundkjøringen ved jernbaneundergangen i sør til Sørumsgata (tidl. Nittedalsgata) i Nord, og ligger langs Solheimsgata i Vest. Mot øst er det jernbanen som avgrenser kvartalet.

Kvartalet ligger få minutters gange fra Lillestrøm stasjon (tog) og busstasjonen, som begge er knutepunkt for det aller meste av kollektivtrafikk på Romerike, samt stoppested for Flytoget.

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Det vil bli opparbeidet egen utendørs takhage beliggende over næringsarealet i B4, se utomhusplan for foreløpig utforming. Det er kun beboerne i Meierikvartalet som har tilgangen til denne private takhagen, som vil bli pent og parkmessig opparbeidet med ulike soner for lek og rekreasjon. Adkomst til dette arealet er planlagt via trappe-/heiskjerne i Tårnhus 1 og Tårnhus 2. For beboerne i RAND vil adkomst til takhagen være via 3. etasje i bygget. Det vil bli fastsatt vedtekter/regler for bruk av takhagen.

I Tårnhus 1 vil det etableres et areal med gjesterom selskapslokale m/kjøkken og toaletter som eies av alle eierseksjonssameiene/borettslagene i Meierikvartalet, og som vil stå til disposisjon for beboerne i Meierikvartalet. Det vil bli fastsatt vedtekter/regler for bruk av dette lokalet.

Meierikvartalet driftssameie vil være ansvarlig for drift og organisering av uteområdene (torg), takhage og selskapslokalet. Selskapslokalet leveres umøblert. Det er inntatt en foreløpig plantegning over arealet i prospektet.

Allmennheten skal sikres rett til ferdsel over uteområdene og opphold på uteområdene i Meierikvartalet. Dette gjelder ikke utendørs takhage omtalt tidligere. Videre skal nyttekjøretøy ha rett til adkomst over uteområdene i forbindelse med varelevering, drift og vedlikehold av bygninger og anlegg i Meierikvartalet.

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Garasjekjeller vil bli etablert som et felles anlegg for boliger, handel og kontorer i kvartalet. Boligparkeringen vil bli adskilt med egen adkomstkontroll via bom/port.
Adkomst til garasjekjeller er via heis. Det vil være mulighet for å kjøpe p-plass for noen av boligene i kvartalet. Se nærmere informasjon om dette i prisliste. P-plassene blir i parkeringssystem. Dimensjonerende minstemål pr plass er opplyst å bli:
Maksimal vekt kjøretøy: 2300 kg
Minste høyde: 185 cm
Minste lysåpning ved gjennomkjøringen: 230 cm/plattformbredde: 250 cm
Maksimum billengde: 500 cm

Selger forbeholder seg retten til å eie og fritt disponere usolgte p-plasser etter ferdigstillelse av leilighetene.

P-plasser kan fritt leies ut eller selges.
Garasjeanlegget vil bli utbygget i flere etapper, og det gjøres oppmerksom på at kjøper av parkeringsplass må påregne at det tilbys midlertidig parkeringsplass inntil garasjeanlegget er ferdigstilt. Denne plassen kan være utvendig.
Alle p-plasser forberedes for el-bil lader. El-bil lader kan bestilles som tilvalg.

Økonomi

Utleie

Adgang til utleie

Ingen av boligene har egen utleieenhet/hybel.

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Eiendommen

Vilkår og bestemmelser

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier ihht. bustadoppføringslova § 12.

I tilfeller hvor kjøper er profesjonell ihht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova.

Fasiliteter

Takterrasse
Balkong
Heis
Kabel-TV
Garasje
Utsikt
Hage
Sentralt
Vaktmestertjeneste

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Meierikvartalet - Salgstrinn 3, 2001, LILLESTRØM
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Tone Therese Johansen
Tone Therese Johansen
Prosjektmegler / Markedsansvarlig
Kontakt
Thomas Eriksen
Thomas Eriksen
Prosjektmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!