Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Lauvtjernveien

12 flotte og moderne selveierleiligheter med attraktiv beliggenhet i Harakollen - salgsstart 13. okt
Pris

kr 4 812 510 - 5 562 510

Størrelse
75 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

6/6

Boligtype

Leiligheter

Soverom

2

Besøk prosjektets nettsidearrow logo

Beliggenhet

Harakollen har med sin attraktive beliggenhet og svært gode solforhold, fått en svært sterk posisjon i boligmarkedet. Området er nyetablert og svært barnevennlig med bl.a. kort vei til barnehage og ligger sentralt i forhold til gode serviceforhold i Hokksund sentrum. Lauvtjern Terrasse ligger nydelig til i solhellinga som vender mot Hokksund der du finner både jernbanestasjon for tog og buss, bank, apotek, vinmonopol, offentlige kontorer samt alle handels- og servicetilbud du måtte ha behov for. Ved rundkjøringen opp til Harakollen finner du i tillegg til Hokksund barneskole, en stor Kiwi-butikk samt en ny Padel-hall. Hokksund er en trivelig småby med ca. 8000 innbyggere og er et naturlig kommunesenter i Øvre Eiker kommune. Med tog er det ca. et kvarter til Drammen og ca. tre kvarter til Oslo. Kongsberg når du på under en halv time. Hokksund har også et godt kulturtilbud med en rekke lag og foreninger og aktiviteter for alle aldre. Har du bil, parkerer du enkelt i parkeringskjelleren der du disponerer 2 parkeringsplasser og derfra har du enkel adkomst til leiligheten din via plattformheis. Det legges opp til Elbil-lading på parkeringsplassene og det følger med romslige sportsboder til alle leilighetene.

Her vil du bo i naturskjønne omgivelser og med gode friluftsmuligheter rett utenfor døra. For de minste er det lekeplass og ballslette i nærmiljøet. Legg gjerne søndagsturen til idylliske Lauvtjern eller Hagatjern.

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Fellesarealer, herunder felles trappeganger, svalganger, plattformheiser, rømningsveier, fasader, herunder balkonger og terrasser mv. ferdigstilles samtidig med boligene.

Utomhusarealene ferdigstilles så snart årstiden tillater det.

På eiendommen vil det bli etablert diverse ledningsnett for vann, avløp, overvann, elektrisitet, data/tv/telefon og ev. andre ledninger. Kjøper er kjent med og aksepterer at tilliggende eiendommer kan få tinglyst nødvendige rettigheter til å vedlikeholde og skifte ut ledninger ved behov. Kjøper plikter å medvirke til dette i årsmøter dersom slike avtaler skal inngås og tinglyses etter at overskjøting har funnet sted.

Parkering og garasje

Økonomi

Info Eiendomsskatt

Det er ikke eiendomsskatt per 2022, men selger tar forbehold om at kommunen kan innføre dette.

Utleie

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut i henhold til bestemmelsene i eierseksjonsloven og eventuelt vedtektene. Forretningsfører og styret i sameiet skal informeres om hvem som til enhver tid bebor leiligheten.

Kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Merk imidlertid at begrensningen ikke gjelder for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger.

Boligen har ingen egen utleieenhet.

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Eiendommen

Vilkår og bestemmelser

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier iht. bustadoppføringslova § 12.
I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova eller etter bustadoppføringslova hvor §§12, 18 og 52-54 ikke kommer til anvendelse.

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Lauvtjernveien, 3303, HOKKSUND
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Andreas Johnsrud
Andreas Johnsrud
Prosjektmegler
Kontakt
Petter Hobbelstad
Petter Hobbelstad
Daglig leder / Eiendomsmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!