Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Langseth

Arkitekttegnede leiligheter med panoramautsikt!
Pris

Pris på forespørsel

Størrelse
Ikke angitt

Eieform

Ikke angitt

Tilgjengelig

Ikke angitt

Boligtype

Soverom

Ikke angitt

Besøk prosjektets nettsidearrow logo
Nå er salget i gang for de 23 nye leilighetene på Langseth, Lillehammer Det er god interesse for disse lekre, arkitekttegnede leilighetene med panoramautsikt. Prospekt, prisliste og boligvelger er nå lansert, og du finner dette på hjemmesiden www.langseth-lillehammer.no/ Flotte omgivelser Langseth ligger på en tomt med lange tradisjoner for gjestfrihet, med kort vei til sentrum og med turterreng rett rundt hjørnet. Prosjektet blir ikke for stort, og har gode kvaliteter tvers igjennom. Gjennomgående selveierleiligheter, store balkonger, takterrasser og mye lys er stikkord for leilighetene på Langseth. Her skal du bo godt, i en gjennomtenkt og stilren leilighet som gjør hverdagen din enklere. Parker bilen eller sykkelen, ta heisen eller trapp opp, - og glem alt som heter gressklipping eller snømåking. Velkommen inn! En leilighet av god kvalitet er mer enn vegger og tak. Opplev hverdagsgleden i en solid bolig der materialene er nøye sammensatt for å gi deg et lunt hjem. En ny leilighet har et godt inneklima, med balansert ventilasjon og varmegjenvinning. Vannbåren varme i gulvene gir deg møbleringsfrihet, og føles deilig under føttene. Langseths leiligheter er nøye planlagt av erfarne arkitekter som vet hva som skal til for å få en planløsning til å fungere. Det er lagt stor vekt på kvalitet i materialvalg, store vinduer som slipper inn den flotte utsikten, og gode planløsninger. I tillegg er arkitektene lydhøre for dine behov, og kan gjøre endringer slik at din leilighet passer deg enda bedre. Bo godt på Langseth · Sentrumsnært, men samtidig nærhet til turområder · Grønne, landlige omgivelser og flott utsikt over Mjøsa · Rolig og etablert område · Gode solforhold · Kollektivtransport like ved · Pent opparbeidet felles tun · Arkitekttegnede leiligheter, utformet med sjel og personlighet · 2 - 5 roms leiligheter fra ca. 51 - 143 kvm · Store balkonger og takterrasser med muligheter for innglassing · Vannbåren varme fra eget sentralvarmeanlegg · En fleksibel leilighet som kan tilpasses dine ønsker Ta gjerne kontakt med oss i dag om du har noen spørsmål. Hilsen Camilla og Gro i EiendomsMegler 1 Innlandet avd. Nybygg

Fasiliteter

Heis
Roof terrace
Balkong
Parkering

Prosjekt status

I prosess

Planlegging

I prosess

Salgsstart

January 01 2025

Byggestart

January 01 2026

Overtakelse

Beliggenhet

Bakkalykkja 11, Langseth, 2614, LILLEHAMMER
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Camilla Hveem
Camilla Hveem
Salgsleder Nybygg
Kontakt
Gro Rakstad
Gro Rakstad
Prosjektmegler, MNEF
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!