Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Langkroken 16

Stor funkisbolig under oppføring(BRA 265m²) | Solrikt med stor takterrasse | Høy standard | Dbl.garasje m/bod tot. 55 m²
Pris

kr 15 963 500

Størrelse
210 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

1/1

Boligtype

Tomannsbolig

Soverom

5

Beliggenhet

Nesbru har over lang tid blitt omtalt som et av Askers beste steder å bo. Her bor du svært sentralt med badestrender og fjorden som nærmeste nabo. Boligen i Langkroken 16. Eiendommen er beliggende i et svært attraktivt og populært boligområde hvor det sjeldent er utskiftninger i nabolaget. Dette er et flott sted for både store og små med gangavstand til dagligvarebutikker, offentlig kommunikasjon, svært gode skoler og barnehager, badestrender, Holmen idrettspark m.m.

Aktive barn kommer seg enkelt og greit til Holmen Idrettsforenings flotte anlegg på Holmen. Her er det et godt tilbud av ulike hallaktiviteter, bl.a. for ishockey og turn, samt flere fotballbaner. I tillegg kan anlegget tilby utvendig og innendørs tennisbaner, samt innendørs klatrevegg. Det er også lysløype i Grønlia, perfekt sted for en løpetur. Sommer- som vinter er det flotte turområder i umiddelbar nærhet, fra Hvalstad til Vestmarka og Semsvannet. Her er det bare å ta på seg skia eller turskoa for en hyggelig familietur i flotte omgivelser.

For den handelsglade ligger Holmensenteret kun et steinkast unna, her finner du noe for alle. Holmensenteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker som er unike for senteret. Her finner du også nærbutikk, lege, hudpleie, tannlege, frisør, vinmonopol, samt hyggelige cafeer, restauranter og bowlinghall. For de som ønsker litt flere butikker å velge i, eller er glad i mote ligger ett av Norges største kjøpesenter kun 5 min unna. Sandvika storsenter og sentrum kan by på over 200 butikker, gode restauranter som blant annet Bølgen & Moi, Egon, Bambus Sushi og Restaurant Caspar som ligger nede ved elven. På flotte sommerdager er Vollen handelssentrum et godt alternativ. Her kan du nyte shopping og duften av nybakst 7 dager i uken.

Like ved Holmen senter finner du den nye svømmehallen som åpnet i juni 2017. Den ligger på Holmenskjæret som er en fantastisk flott badeplass med barnevennlig og langgrunn sandstrand, stupebrett og beachvolleyballbane. Etter en deilig dag på fjorden, kan man ankre opp båten på en av Holmen Slipps mange båtplasser (plass må leies). Mer info om båtplasser og Holmen Slipp kan leses her: http://www.holmenslipp.com/

Asker er kjent for å være en av landets mest populære kommuner å bo og er kjent for en vakker og varierende natur, aktiv sentrumskjerne, et mangfold av fritidsaktiviteter både for barn og voksne, godt kollektivt tilbud retning Oslo og Drammen. Asker har en lang kystlinje med et florerende båt og strandliv, samt marka med mulighet for toppturer med flott utsikt, og andre markerte tur- og skiløyper.

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Fellesarealer for sameiene herunder fasader, balkonger og terrasser mv. ferdigstilles samtidig med boligen.

Utomhusarealene for den enkelte bolig ferdigstilles samtidig med ferdigstillelse av de enkelte bygg eller så snart årstiden tillater det.

Selger forbeholder seg retten til å avgjøre hvordan organisering av uteareal utenfor boligene vil bli for sameierne. Dette kan bli søkt organisert som tilleggsdel(er) til Kjøpers boligseksjon, skilles ut som en egen eiendom eller bli lagt som fellesareal med tidsbegrenset vedtektsfestet bruksrett (30 år).

På eiendommen kan det bli etablert diverse ledningsnett for vann, avløp, overvann, elektrisitet, data/tv/telefon og ev. andre ledninger. Disse ledningene kan også gå over eiendommene til øvrige bygg/eiendommer i prosjektet og vil også kunne inngå i sameie med andre eiendommer. Kjøper er kjent med og aksepterer ovennevnte og at tilliggende eiendommer kan få tinglyst nødvendige rettigheter til å legge, vedlikeholde og skifte ut ledninger ved behov. Kjøper plikter å medvirke til dette dersom slike avtaler skal inngås og tinglyses etter at overskjøting har funnet sted.

Utenomhus opparbeides som maskinplanert og tilsådd med gressfrø. Privat vei- og gårdsplassareal opparbeides med singel. Markterrasser leveres iht. utenomhusplan og med utførelse i trykkimpregnerte materialer.
Kjøper vil ikke blir forelagt mer detaljerte utenomhusplaner enn det som er vedlagt salgsprospekt. Utbygger forbeholder seg retten til å gjøre justeringer av utenomhusplan dersom det skulle bli nødvendig som en del av detaljprosjektering.

Søppelkassestativ/hus, postkassestativ, blomsterkasser eller utvendig stige (stige som settes fra bakke til tak) blir ikke levert.

Parkering og garasje

Økonomi

Info formuesverdi

Eiendommens formuesverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Formuesverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. Se nærmere info på www.skatteetaten.no.

Utleie

Adgang til utleie

Boligene i hvert eierseksjonssameie kan leies ut iht. bestemmelsene i eierseksjonsloven og ev. vedtektene, dvs. utleie med varighet på over 30 sammenhengende dager.

Kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Merk imidlertid at begrensningen ikke gjelder for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger.

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Eiendommen

Reguleringsplan og rammetillatelse

Regulert til frittliggende småhusbebyggelse.
I henhold til gjeldende kommuneplan ligger tomten i område kategori B, følgelig er utnyttelsesgraden 20% BYA. Se punkt 20.8.B https://www.asker.kommune.no/globalassets/samfunnsutvikling/kommuneplan/asker_kommune_kommuneplan_2018-2030_bestemmelser.pdf

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner med bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse. Ta kontakt med Asker kommune på tlf. 66 90 90 90 for ytterligere informasjon.

Ferdigattest/Brukstillatelse

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge skriftlig før overtagelse kan finne sted. I motsatt fall anbefaler megler at overtagelse utsettes og at kjøper ikke overtar.

Vilkår og bestemmelser

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier iht. bustadoppføringslova § 12.

I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova eller etter bustadoppføringslova hvor §§12, 18 og 52-54 ikke kommer til anvendelse.

Arealberegninger

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.

Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.

Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon, i en samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Dersom innbetaling likevel må foretas på annen måte, må megler orienteres med begrunnelse og informasjon om innbetalers navn, før innbetaling av oppgjør.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfelle også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Langkroken 16, 1394, NESBRU
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Jostein Sommervoll
Jostein Sommervoll
Eiendomsmegler
Kontakt
Stian Ertzgaard
Stian Ertzgaard
Eiendomsmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!