Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Krokenveien 40A

3 innflytningsklare andelsleiligheter med terrasser, vannbåren varme, heis og p-kjeller. NÅ FÅR DU 100 000,- I RABATT!
Pris

kr 4 616 265 - 4 916 265

Størrelse
79 - 84 m2

Eieform

Andel

Tilgjengelig

2/31

Boligtype

Leiligheter

Soverom

2

Besøk prosjektets nettsidearrow logo

Om prosjektet

I Ullerål hage på Haldenjordet skal det bygges en moderne boligblokk i landlige omgivelser med heis og solrike terrasser omkranset med grøntareal. Byggetrinnet omfatter blokkbebyggelse med til sammen 52 leiligheter og et stort garasjeanlegg.

Eiendommen ligger sentralt, men allikevel skjermet og tilbaketrukket. Her kan du velge å bo i en lettstelt leilighet, velegnet for alle aldersgrupper med leilighetstyper fra 2-rom leiligheter på 37 kvm. – 49 kvm, 3-roms leiligheter fra 65 kvm. – 102 kvm, og 4-roms leilighet på 100 kvm med takterrasse på hele 108 kvm.

Fasaden får en tiltalende arkitektur med moderne utforming og bygningsmassen er vendt mot sørvest, noe som medfører gode solforhold for de fleste leilighetene. Gjennomtenkte planløsninger, store vindusflater, moderne og romslige leiligheter i luftige og solrike omgivelser. De nye boligene preges av god kvalitet og ligger fint til i et allerede godt innarbeidet boligområde. Ullerål hage Borettslag passer for alle som ønsker et praktisk og smart hjem uten mye vedlikehold, med sentrumsnær beliggenhet.

Det blir god standard med bl.a. heis, garasjeanlegg hvor det er lagt klart for å koble opp bil lader på hver plass, vannbåren gulvvarme i alle rom, balansert ventilasjon, LED lys, kjøkken med hvitevarer m.m.

Priser i prosjektet fra kr 2.090.000,- - kr 7.790.000,-.

Den totale kjøpesummen for boligen består av innskudd og andel fellesgjeld. Innskuddet er den del av kjøpesummen som kjøper må finansiere på egenhånd. Total måneds kostnad blir fra kr 5 826,- og oppover. Se lånebetingelser/fellesgjeld for nærmere informasjon.

Alle leilighetene (med unntak av 7 små) har parkering i garasjeanlegg under blokken, slik at du slipper å skrape is av ruter på kalde vinterdager! Heisen tar det opp til din nye leilighet, så her er det bare å glede seg!

Det blir sykkelparkering i garasjekjeller og en bod på ca. 5 kvm til hver leilighet, beliggende i kjeller og 1. etg.

Leilighetene vil holde en god standard med og delikate overflater. Stuene vil ha generøse vindusflater fra tak til gulv som slipper inn rikelig med dagslys til rommet. Fra stuen/kjøkken er det utgang til veranda med glassrekkverk (noen leiligheter i 1. etg. har markterrasse). Kjøkken leveres fra Sigdal med integrerte hvitevarer som bl.a. oppvaskmaskin, platetopp, komfyr og kombiskap med kjøl/frys. Kjøpere kan gå inn hos Sigdal i Hønefoss å se kjøkkenet og få tilpasset og endret etter eget ønske (spør etter Mariann Øen). Badet vil ha en delikat innredning og være utstyrt med gulvvarme, vegghengt toalett, dusjhjørne med svingbare glassdører og innredning med vask. Flere leiligheter har også eget vaskerom med vask og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. På leiligheter med to våtrom, blir opplegg for vaskemaskin levert på det minste våtrommet. Takhøyde på vaskerom blir noe lavere enn øvrige rom grunnet ventilasjon.

Teknisk:
- Innlagt fiberkabel fra Viken Fiber.
-Energiøkonomisk bolig med vannbåren varme og balansert ventilasjonsanlegg med roterende varmegjenvinning vil gjøre at man bor gunstig med lave strømutgifter!
-LED downlights: 2 ledlys over kjøkkenbenk og 4 stk på bad som standard. Ved kjøp av leilighet i god tid før byggestart, er det mulighet for LED downlights i flere rom man ønsker mot tillegg i prisen.

Innvendige overflater: Gulv: Fliser på bad og vaskerom. laminatgulv, eikemønstret i øvrige rom. Vegger: Fliser på bad. I øvrige rom er det ferdigmalte glatte flater. Himlinger: Malt to strøk med synlig V fuge fra elementskjøtene.

Byggemåte:
Betongdekke alternativt hulldekke dimensjonert for 2,0 kN nyttelast pr m2. Dekke er dimensjonert til å tilfredstille gjeldende krav. Etasjeskille består av: Laminat parkett, parkettunderlag, 220mm betongdekke med trinnlydplate og vannbåren gulvvarme og malt himling med synlig v-fuge fra elementskjøter For gulv i bad etableres fall mot sluk enten som jevnt fall for hele gulvet eller lokalt minst 0,8 m ut fra sluket. Vannbåren gulvvarme, membran og overflater, se annet sted i leveransebeskrivelsen (F). Yttervegger av tre i boligrom består av (utside og inn): Utvendig kledning i puss/treverk som vist på fasadetegning, lektet ut, vindtetting, 198mm justert bindingsverk, 200mm mineralull, 0,15 mm diffusjonstett plastfolie, 48mm utforing, 50mm mineralull og innvendige sparklede og malte gipsplater. Vegger under bakken leveres i betong med platon/knotteplast på utsiden. Fasadedekor (vindusomramming mm) leveres i henhold til avtaledokumentets tegninger.

Adkomst, parkeringsarealer og gårdsplass leveres asfaltert. Felles uteoppholdsareal i henhold til situasjonskart leveres med pusset betongoverflate. Støttemurer leveres i ubehandlet betongblokker. Utvendig trapper leveres uoppvarmet i betong. Utvendig rekkverk leveres i flettverksgjerde. Terreng utenfor felles uteoppholdsareal leveres planert og tilsådd. Takvann føres til fordrøyning/kum under p-kjeller. Beplantning leveres i henhold til utomhusplan. Felles uteområde opparbeides med eget hyggelig lekeområde for barn med huskestativ. Det henvises ellers til plantegninger i salgsoppgave som viser innhold for leilighetene. For nærmere innhold om standard vises det til leveransebeskrivelse.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Boligen planlegges ferdigstilt i løpet av 1. kvartal 2024.

Selger kan kreve overtagelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha boligen klar til overtagelse. Selger skal skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtagelsestidspunktet. Det eksakte overtagelsestidspunktet skal gis med minst 14 kalenderdagers skriftlig varsel. Det beregnes dagmulkt fra det nye overtagelsestidspunktet.

Selger skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre at han blir forsinket med sin utførelse.

Selger har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene som nevnt i Bustadoppføringslova § 11 er oppfylt.

Selger tar forbehold om at endelig innflyttingsdato kan endres som følge av manglende arbeidskraft, forsinket levering av nødvendige leveranser til prosjektet og lignende som følge av sykdomsfravær ved f.eks. større virusutbrudd.

Beliggenhet

Prosjektet Ullerål hage har en svært attraktiv beliggenhet i rolig og veletablert boligområde ved Haldenjordet med kun 500 meter gange til Kiwi og andre forretninger i Hønengata. Det er gangavstand til barnehage, skoler og Hønengaten med diverse kolonialforretninger, apotek, post i butikk, spisesteder, skoforretning, klesbutikker, sports og interiørforretning, elektrisk forretning og bensinstasjoner. Kort avstand til Hovsmarka med fine tur- og treningsmuligheter sommer som vinter. Det er også et trygdesenter 200 meter oppe i veien hvor man kan kjøpe seg mat. Det er også en kirke i umiddelbar nærhet. God bussforbindelse med bybussen fra Fossekallveien, og det er gode bussforbindelse til bl.a. Hønefoss sentrum hvor det går direkte buss til Sandvika/Oslo. Avstander med bil: Oslo: Ca. 55 minutter. Sandvika: Ca. 40 minutter. Gardermoen: Ca. 60 minutter.

ADKOMST:
Fra Hønefoss sentrum følger man Hønengata nordover. Ta av til venstre rett etter jernbaneundergangen, inn Krokenveien (ved Kiwi). Følge Krokenveien 500 meter (hold til høyere) og blokken ligger på venstre side. Se også vedlagte kart.

Tomt

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

For 45 leiligheter blir det felles parkeringsanlegg under leilighetsbyggene. P-plassene vil så langt det er mulig har en bredde på ca 2,5m. Vegg og/eller søyler kan forekomme mellom p-plassene. P-kjelleren leveres med forskriftsmessig ventilasjon i henhold til TEK 17. Ventilasjonen er styrt på CO og fukt. P-kjelleren er oppvarmet med varmevifter koblet til fjernvarmen og skal holde minimum +5 grader på det kaldeste. Det leveres 1 stk. portåpner per garasjeplass for automatisk åpning av garasjeport. Hver p-plass får lagt opp egen føring for påkobling til ladesystem hvor forbruket registreres på hvert enkelt ladepunkt. Anlegget kan maks gi 22 KW men vil tilpasse seg etter hvor mange som lader. Lader mange samtidig vil KW pr enhet gå ned. For de som ønsker å lade vil Påkobling/montering av ladestasjon på parkeringsplass vil medføre en ekstra kostnad. Det er et krav at alle må benytte samme type lader så det er et helhetlig system. Det gjøres særskilt oppmerksom på at det ved organisering av parkeringsanlegg kan, på grunn av organisasjonsform og/eller byggeløsning, gis rett for styret og/eller sameiermøte til å kunne omfordele plasser dersom dette er nødvendig pga. funksjonshemning eller andre særlige grunner. Enkelte av leilighetene vil få tildelt HC-plass som sin parkeringsplass. Det gjøres oppmerksom på at kjøpere av leiligheter med tilknyttet HC-plass vil måtte akseptere bruksbytte dersom en annen beboer med parkeringsplass har dokumentert behov for HC plass.

Boder

Det medfølger en sportsbod på ca. 5 kvm. til hver leilighet. Disse ligger i kjeller og 1. etg. I tillegg inngår innvendig bod der dette er vist på plantegning til den enkelte leilighet. Det blir sykkelparkering i garasjekjeller.

Økonomi

Utleie

Adgang til utleie

Det vises til borettslagslovens § 5-3 hvor det fremgår at andelseier ikke uten samtykke fra styret i borettslaget kan overlate bruken av boligen til andre utover det som følger av borettslagsloven § 5-4 til § 5-6. Andelseiere i borettslag kan leie ut hele sin enhet i opptil 30 døgn i løpet av året. Dette er en utvidelse av tidligere lov.

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Eiendommen

Ferdigattest/Brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for eiendommen, datert: 17.11.2023

Midlertidig brukstillatelse er en tillatelse fra bygningsmyndighetene til å ta å ta hele eller deler av byggverket midlertidig i bruk før søknadspliktig tiltak er ferdigstilt og utførelsen er endelig avsluttet. At midlertidig brukstillatelse eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Vilkår og bestemmelser

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier iht. bustadoppføringslova § 12.

I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova eller etter bustadoppføringslova hvor §§12, 18 og 52-54 ikke kommer til anvendelse.

Arealberegninger

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.

Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.

Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon, i en samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfelle også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Fasiliteter

Balkong
Heis
Kabel-TV
Garasje
Sentralt
Turterreng

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Krokenveien 40A, 3515, HØNEFOSS
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Joakim Pedersen Liljeberg
Joakim Pedersen Liljeberg
Eiendomsmeglerfullmektig
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!