Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Kirkeveien 36

Flotte nyetablerte leiligheter sentralt i Hokksund. Leilighetene har store terrasser og gode planløsninger.
Pris

kr 4 016 797 - 8 021 257

Størrelse
70 - 111 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

5/5

Boligtype

Leiligheter

Soverom

2 - 3

Besøk prosjektets nettsidearrow logo

Om prosjektet

Velkommen til Hokksund Stasjonsby!

På Hokksund Stasjonsby er det bygd 112 leiligheter fordelt på tre bygg på 4-6 etasjer. Det er etablert parkeringsplasser og boder i byggets underetasje.

Med gode kvaliteter, kort vei til sentrum og turområder vil Hokksund stasjonsby være et godt valg for deg som ønsker en splitter ny leilighet. Sentrum er en kort spasertur unna. Nærhet til jernbanen gjør at du kan reise på en enkel og effektiv måte. Å flytte i leilighet innebærer for mange å åpne døren for en ny, mer aktiv livsstil. Hokksund stasjonsby byr på alle muligheter i din umiddelbare nærhet.

Leilighetene leveres med gode materialvalg og store private balkonger. Felles takterrasse, skjermet uteområde og treningsrom er med på å gi grunnlaget for et godt bomiljø.

Hvert bygg har egen trappeoppgang til alle leilighetsplan. Du kan bevege deg tørrskodd mellom garasjeanlegget og din egen leilighet. Trappeoppgangene vil oppleves som mer private da det blir færre leiligheter tilknyttet den enkelte heis og dermed mindre trafikk i oppgangene. Soveromsvinduer tilstrebes vendt bort fra trappeoppgang og heis slik at du unngår støy og trafikk
rundt soveromsvinduene dine.

Boligene er oppført iht. bestemmelsene i Plan og Bygningsloven og Teknisk forskrift 2017. Gulv på grunn utføres i betong for teknisk rom, boder og felles ganger i kjeller. Øvrige gulv i kjeller
leveres som betong eller asfalt.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Leilighetene er ferdigstilt og overtas etter nærmere avtale.

Forbehold fra utbygger

Selger tar følgende forbehold:

Selger forbeholder seg rett til endring av prisliste uten varsel på usolgte boliger.
Selger forbeholder seg retten til å fordele eventuelle parkeringsplasser.
Selger kan ikke garantere at det ikke er skjeggkre eller perlekre i boligen ved overlevering.

Beliggenhet

Hokksund Stasjonsby ligger i Kirkeveien 36 og er perfekt for deg som ønsker å bo sentralt, kun en kort spasertur fra sentrums fasiliteter. Her kan du bo urbant med nærhet til jernbanestasjonen og kollektivforbindelser.

REISETIDER FRA HOKKSUND MED TOG:
Hokksund - Drammen 15 min
Hokksund - Kongsberg 25 min
Hokksund - Asker 30 min
Hokksund - Lysaker 40 min
Hokksund - Nationalteateret 47 min

REISETIDER FRA HOKKSUND MED BUSS:
Hokksund - Høvik 55 min
Hokksund - Sjølyst 60 min
Hokksund - Notodden 60 min
Hokksund - Sandvika 35 min
Hokksund - Oslo S 50 min

FLYTOG
Drammen - OSL 60 min

Hokksund by har de siste årene utviklet seg til å bli et populært og sjarmerende handelssted med flere spennende nisjebutikker som man ikke finner på tradisjonelle kjøpesenter.

Hokksund er Øvre Eiker kommunes administrasjonssentrum og har nesten 10 000 innbyggere. Rådhusplassen er med sitt brolagte og blomstrende torg byens midtpunkt. Hokksund ligger strategisk plassert mellom Drammen og teknologibyen Kongsberg. I tillegg ligger det flere matbutikker, vinmonopol, optiker, lege, bank og apotek i umiddelbar nærhet. Ikke langt utenfor sentrum ligger kjøpesenteret Eiker Senter som med sine tyvetalls butikker har et komplett handelstilbud.

Hokksund har et rikt og velorganisert fritidstilbud med blant annet fotball, håndball, laksefiske, skitrekk, svømmehall og friidrettsbane. Er du kulturinteressert så finnes tilbud knyttet til teater, kor, museer og bibliotek. Nær sentrum ligger Norges første glasshytte for fremstilling av hvitt glass. Nøstetangen glassverk (1741 - 1777) er i dag et populært museum. Øvre Eiker kommune huser også Vestfossen Kunstlaboratorium og ærverdige Fossesholm herregård. I kommunen ligger også Norges eldste middelalderkirke, Fiskum gamle kirke. Hokksund avholder årlig en by og laksefestival som tiltrekker seg besøkende fra hele regionen.

Områdene rundt Hokksund sentrum er preget av landbrukslandskap og utmark. Det er kort vei til elvepromenaden som ligger langs Drammenselvens bredder. Elven ligger som et skille mellom gamle og nye Hokksund. Bak Harakollen ligger idylliske Finnemarka med kilometerlange turstier om sommeren og like mange preparerte skiløyper på vinteren. For de som ikke lar seg
friste av skogtur og spasertur langs elven så er det mulig å bare slappe av med en kopp kaffe på en av byens sjarmerende kafeer. Etter en bytur kan det være godt å trekke seg tilbake til sin private balkong eller benytte sameiets store felles takterrasse for å se på utsikten.

Hokksund stasjonsby er boligprosjektet for deg som vil bo sentralt, midt i Hokksund sentrum, med tilgang til alt en koselig norsk småby kan tilby.

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Prosjektet er oppført på eiendommen gnr. 77, bnr. 106 i Øvre Eiker kommune. Eiendommen er seksjonert. Sameiets tomteareal er oppgitt av selger å bli ca.2.872 m².

Endelig adresse er Kirkeveien 36 38, 40 og 42, samt Trikotasjegata 1,3 og 5 i 3300 Hokksund. Utomhusarealene ferdigstilles samtidig med ferdigstillelse av de enkelte bygg eller så snart årstiden tillater det. Alle fellesarealer innenfor prosjektet leveres ferdig opparbeidet i samsvar med endelig utformet utomhusplan.
Det er gjort plass til sykkelparkering etter gjeldende krav.

Tilvalg og endringer

Leilighetene er ferdigstilt og tilvalg/endringer er det ikke lenger anledning til.

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Mulighet for kjøp av garasjeplass i parkeringsanlegget i kjeller, som kan kjøpes for kr 300.000,-. Selger vil beholde eiendomsretten til å fritt kunne disponere over eventuelle usolgte parkeringsplasser og boder, herunder kunne gjennomføre utleie eller salg til andre enn seksjonseiere.

Ladning for el-bil parkering/ladestasjon inngår ikke i leveransen fra selger, men kan bestilles som tilvalg. Det vil kunne være begrensninger på antall ladepunkter og kapasitet som kan leveres. Det tas forbehold om at ladning av el-bil kan bli levert som et fleksibelt ladesystem som fordeler tilgjengelig effekt mellom flere brukere. Strømforbruk og kostnader for ladning av el-bil betales av den enkelte seksjonseier. Selger tar forbehold om at ladning av el-bil kan bli levert og administrert av ekstern leverandør og at kjøper betaler leie for bruk til dette selskapet. Kostnader for bruk er ikke fastsatt på salgstidspunkt.

Boder

Det medfølger en bod i kjeller og enkelte leiligheter har også en innvendig bod iht. plantegning.

Økonomi

Prisinformasjon

Boligene selges til fastpris etter førstemann til mølla-prinsippet. Det gjøres oppmerksom på at papirutgaver av salgsoppgaven kan være redigert etter utskrift, og det oppfordres derfor til å alltid ta utgangspunkt i den digitale utgaven av både salgsoppgave og prisliste som finnes på dnbeiendom.no og prosjektets hjemmeside.Bolig Soverom Etg P-rom / BRA Pris Omkostninger Totalt

A1-501 2 5. 92/92 6.990.000,- kr 29.267,- kr 7.019.267,-

A2-601 3 6. 111/111 7.990.000,- kr 31.367,- kr 8.021.367,-

A2-602 2 6. 88/88 5.990.000.- kr 28.842,- kr 6.018.842,-

B2-501 3 5. 101/101 7.990.000,- kr 30.267,- kr 8.020.267,-

C-405 2 4. 70/70 3.990.000,- kr 26.867,- kr 4.016.867

Info Eiendomsskatt

Det er ikke eiendomsskatt per 2022, men selger tar forbehold om at kommunen kan innføre dette før overtagelsesdato.

Info formuesverdi

Eiendommens formuesverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Formuesverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. Se nærmere info på www.skatteetaten.no.

Utleie

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut i henhold til bestemmelsene i eierseksjonsloven og eventuelt vedtektene, dvs. utleie med varighet på over 30 sammenhengende dager.

Kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Merk imidlertid at begrensningen ikke gjelder for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger.

Boligen har ingen egen utleieenhet.

Finansiering

Tilbud på lånefinansiering

Meglers vederlag er avtalt til kr 43.750,- inkl. mva per enhet. I tillegg betaler oppdragsgiver kr 6.250,- inkl. mva i oppgjørstjenester.
Selger dekker følgende utlegg til megler: Innhenting av opplysninger fra kommune/offentlige instanser, ev. forretningsfører mv.: ca. kr 2.200,-. Selgers tinglysingskostnader: Kr 585,-. Grunnboksutskrift kr 172,- per utskrift og firmaattest kr 77,- per utskrift.

Kjøps- og salgsbetingelser

Salgsbetingelser og kjøpstilbud

Kjøp i prosjektet baseres på nærværende dokument, samt følgende:

Salgsprospekt
Situasjonsplan
Utomhusplan
Sameievedtekter
Budsjett
Plantegning
Reguleringsplan m/bestemmelser
Matrikkelbrev
Grunnboksutskrift og kopi av tinglyste heftelser
Informasjonsskriv vedrørende skjeggkre
For Bustadoppføringslova, se lovtekst på lovdata.noDokumentnummer 2-10 fås ved henvendelse til megler. Ved avvik mellom informasjon gjelder dokumentene i den rekkefølge som er nevnt over. Lovpålagte opplysninger om eiendommen er ufullstendig uten alle ovennevnte dokumenter/vedlegg.

Forbrukerinformasjon ved inngivelse av kjøpetilbud:

Alle kjøpetilbud og relatert kommunikasjon med megler skal foregå skriftlig.?Megler har ikke anledning til å formidle opplysninger om kjøpetilbud som ikke er gitt skriftlig. Megler vil likevel gi deg opplysninger og råd underveis i prosessen. Dette behøver ikke gjøres skriftlig.
Gi kun skriftlige kjøpetibud, og sett en tilstrekkelig lang akseptfrist. Uansett bør ikke kjøpetilbudet ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra det inngis.

Kjøpetilbudet skal inngis på DNB Eiendom sitt kjøpetilbudskjema påført din signatur. Samtidig må du legitimere deg. Det kan gjøres ved at du laster opp kopi av legitimasjon eller bruker bankID når du legger inn elektronisk kjøpetilbud på dnbeiendom.no, eller du kan vise legitimasjon direkte/personlig til megler som sørger for kopi. Annen oversendelse, eks. sms eller epost, er forbundet med en viss risiko for at opplysningene kommer på avveie. Dersom dere er to eller flere som skal kjøpe sammen, må samtlige budgivere undertegne kjøpetilbudet og legitimere seg. Du kan velge mellom følgende når du skal sende kjøpetilbud; levere direkte/personlig til megler eller benytte budknappen til DNB Eiendom som du finner i annonsen på finn.no eller på prosjektets side på dnbeiendom.no. Annen oversendelse, eks. sms eller epost, er forbundet med en viss risiko for at opplysningene kommer på avveie.
Kjøpetilbud som inngis utenom ordinær arbeidstid kan ikke forventes behandlet før neste ordinære arbeidsdag. Du har selv risikoen for at ditt kjøpetilbud kommer frem til megler. Megler vil straks kjøpetilbudet er mottatt bekrefte dette skriftlig til deg. Får du ikke slik bekreftelse, bør du ringe megler for å sjekke om kjøpetilbudet er mottatt.

Kjøpetilbudet skal fylles ut så nøyaktig som mulig med hensyn på finansiering, finansinstitusjonens kontaktperson samt andel egenkapital. Normalt vil ikke kjøpetilbud med forbehold bli akseptert av selger før forbeholdet er avklart. Selger vil gi sin aksept av kjøpetilbud skriftlig til megler, som så videreformidler aksepten til den som får aksept.?Selger står fritt til å forkaste eller akseptere et hvert kjøpetilbud. Ifølge forskrift om eiendomsmegling § 6-4 vil kopi av budjournalen bli oversendt kjøper og selger etter aksept. Dersom det er viktig for budgiver å bevare sin anonymitet, bør kjøpetilbudet fremmes gjennom fullmektig.
Andre som har levert inn kjøpetilbud på samme bolig kan få utlevert anonymisert budjournal.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen og omkostninger forfaller til overtagelse og ved utstedt garanti jf. bustadoppføringslova § 12.

Oppgjør vil kun skje mot tinglyst skjøte. Kjøpere er ansvarlig for å formidle avtalens forutsetninger som har betydning for overtagelse og oppgjør til sin bankforbindelse, og påse at banken tilrettelegger sine forutsetninger til dette.

Avbestilling

Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes vil kjøper bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling. Kontakt megler for nærmere informasjon dersom avbestilling vurderes. Bestilte endrings- og tilleggsarbeider betales i slike tilfeller i sin helhet.

Finasieringskontroll

Meglers vederlag er avtalt til kr 43.750,- inkl. mva per enhet. I tillegg betaler oppdragsgiver kr 6.250,- inkl. mva i oppgjørstjenester.
Selger dekker følgende utlegg til megler: Innhenting av opplysninger fra kommune/offentlige instanser, ev. forretningsfører mv.: ca. kr 2.200,-. Selgers tinglysingskostnader: Kr 585,-. Grunnboksutskrift kr 172,- per utskrift og firmaattest kr 77,- per utskrift.

Eiendommen

Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen er regulert til bolig - blokkbebyggelse i henhold til reguleringsplan 3048-0648 Detaljregulering for Kirkeveien 36, Hokksund, stf.13.12.2017. Forøvrig henvises det til kommuneplan for Øvre Eiker 2015-2027. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler

Vei, vann og avløp

Eiendommen er regulert til bolig - blokkbebyggelse i henhold til reguleringsplan 3048-0648 Detaljregulering for Kirkeveien 36, Hokksund, stf.13.12.2017. Forøvrig henvises det til kommuneplan for Øvre Eiker 2015-2027. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler

Ferdigattest/Brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest for boligen. Ferdigattest er en sluttattest fra bygningsmyndighetene om at et søknadspliktig tiltak er ferdigstilt. Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 14.03.2022.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning

Det foreligger ikke ferdigattest for prosjektet. Det følgende gjenstående arbeid; malerarbeid, montere fasadeplater, trepanel på fasade, ferdigstillelse av rekkverk og skillevegger, opparbeide fortau og asfaltering, retting av utført arbeid for håndtering av overvann på uteområder, montere lås på postkasser og justering av ytterdører.
Utbygger Borge Eiendomsutvikling AS er ansvarlig for at arbeidet ferdigstilles, og ferdigattest blir utstedt.
Utbygger anslår at ferdigattest tidligst foreligger i august 2022.
Kontakt megler for mer informasjon.

Vilkår og bestemmelser

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier iht. bustadoppføringslova § 12.
I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova eller etter bustadoppføringslova hvor §§12, 18 og 52-54 ikke kommer til anvendelse.

Lovanvendelse

Arealet er angitt hhv. som bruksareal (BRA) som er arealet innenfor boligens yttervegger inklusive eventuelle boder, samt P-ROM som er BRA fratrukket innvendig bod/sekundærrom. På tegningene kan det også være angitt et romareal som er nettoarealet innenfor omsluttende vegger. Det tas forbehold om mindre avvik for de oppgitte arealer, da beregningene er foretatt på tegninger.

Arealberegninger

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktet art.

Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.

Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon, i en samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handel.

Diverse

Matrikkel:
KOMMUNENR 3048
A1-501: GNR. 77, BNR.106, SNR.93
A2-601: GNR. 77, BNR. 106, SNR. 105
A2-602: GNR. 77, BNR. 106, SNR. 106
B2-501: GNR. 77, BNR. 106, SNR. 104
C1-405: GNR. 77, BNR. 106, SNR. 91

Fasiliteter

Balkong
Garasje
Sentralt
Heis

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Kirkeveien 36, 3300, HOKKSUND
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Kari-Anne Haugan
Kari-Anne Haugan
Daglig leder / Eiendomsmegler
Kontakt
Nina Klæbo Rustad
Nina Klæbo Rustad
Eiendomsmeglerfullmektig
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!