Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Kilsundveien 157

Moderne idyll på Holmen i vakre Kilsund | 8 lekre leiligheter igjen | Alle kan kjøpe båtplass "rett utenfor døren"
Pris

kr 3 258 227 - 7 998 337

Størrelse
50 - 126 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

8/24

Boligtype

Leiligheter

Soverom

1 - 4

Besøk prosjektets nettsidearrow logo

Om prosjektet

Holmen er en halvøy som ligger midt i Kilsund, mellom Flosterøya og Tverdalsøya, mellom Tvedestrand og Arendal. På denne unike tomten hvor elektronikkbedriften Kitron i sin tid hadde sine lokaler, bygges det nå topp moderne leiligheter i sjøkanten, med flotte felles utearealer og lukket garasjeanlegg.

Holmen, Kilsund byr på 24 nye, funksjonelle og vedlikeholdsvennlige leiligheter. Leilighetene er fordelt på to hovedfløyer som omkranser parkeringsanlegget i 1. etg. og et felles uteareal i 2. etasje.

Samtlige leiligheter er tilrettelagt for å utnytte solforholdene og den umiddelbare nærheten til sjøen maksimalt. Ta båten innaskjærs gjennom den smellvakre Sørlandsleia fra Kilsund til Arendal. Utforske skjærgården utenfor Tvedestrand. Besøk den gamle og kjente uthavnen Lyngør. Slipp ut bunnsnøret og la roen senke seg mens du venter på at juletorsken skal bite på en dag rundt vintersolverv. Kilsund og Sørlandet har så mye å by på i alle årstider. Nå kan det være din tur.

Både nord- og sydfløyen oppføres over 3 etasjer. De fleste leilighetene oppføres over to plan, men det blir også noen leiligheter på ett plan med universell utforming. Leilighetene får flotte, private uteplasser, og alle leilighetene over to plan får uteplasser på begge sider, dagterrasse og kveldsterrasse, slik at man kan flytte seg etter sola mellom uteplassene.

Leilighetene varierer i areal fra 53 til 169,5 kvm BRA. Den minste leiligheten har ett soverom, den største leiligheten leveres med fire. Leilighetenes innhold varierer ut fra areal og beliggenhet i bygget.

Leilighetene på Holmen bygges med god standard og kvalitet. Alle leilighetene får store, solvendte private uteplasser med tregulv. Alle balkonger leveres med glassrekkverk, mens terrasser leveres med plantekasser, glass- eller trerekkverk (se leveransebeskrivelse). Terrasser i 1. etasje leveres uten rekkverk.

Innvendig leveres det 1-stavs eikeparkett på gulv i entré, stue, kjøkken og soverom. Veggene blir sparklet og malt i lys utførelse. På bad leveres fliser på gulv og vegger. Himlinger er sparket og malt gips.

På kjøkkenet leveres innredning fra AUBO Kjøkken & Bad. Det medfølger hvitevarepakke fra Electrolux, herunder induksjonstopp, innbyggingsovn, helintegrert oppvaskmaskin og integrert kombiskap.

Det installeres vannbåren gulvvarme i entré/gang og kjøkken/stue. Soverom og innvendige boder leveres uten oppvarming. Elektriske varmekabler på bad.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Boligene planlegges ferdigstilt innen 31.10.2022.

Selgeren kan kreve overtagelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha boligen klar til overtagelse. Selgeren skal skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtagelsestidspunktet. Det eksakte overtagelsestidspunktet skal gis med minst 14 kalenderdagers skriftlig varsel. Det beregnes dagmulkt fra det nye overtagelsestidspunktet.

Selgeren skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre at han blir forsinket med sin utførelse.

Selgeren har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene som nevnt i buofl. § 11 er oppfylt.

Selger tar forbehold om at endelig innflyttingsdato kan endres som følge av manglende arbeidskraft, forsinket levering av nødvendige leveranser til prosjektet og lignende som følge av sykdomsfravær ved f.eks. større virusutbrudd.

Beliggenhet

Holmen i Kilsund har en unik beliggenhet midt i sundet mellom Flosterøya og Tverrdalsøya lengst øst i Arendal kommune, ca. 20 kilometer fra Arendal sentrum og ca. 11 kilometer fra Tvedestrand sentrum.
Kilsund er et lokalsenter øst i Arendal kommune og tidligere kommunesenter i Flosta. Stedet har ca. 700 innbyggere, og mye gammel boligbebyggelse fra seilskutetida. Kilsund er også kjent som et populært område for fritidsboliger.

Holmen har en unik beliggenhet midt i Strømsund, hvor den idylliske Sørlandsleia går like forbi eiendommen, innaskjærs. Med båten kan du kjøre innaskjærs helt til Arendal, ta turen til Tvedestrand og Lyngør, eller besøke Raet nasjonalpark i den vakre skjærgården. Nasjonalparken strekker seg fra Lyngør i Tvedestrand til Valøyene utenfor Grimstad.

Fra nord:
Ta av fra E-18 ved Tvedestrand (Grenstøl). Følg skilting mot Tvedestrand og ta til høyre i andre rundkjøring, mot Eydehavn. Følg fv 410 frem til avkjørsel til Kilsund. Følg så Kilsundveien til du har passert Fantoddbroa og videre frem til veikryss Kilsundveien/Tverrdalsøyveien/Flosterøyveien. Ta til høyre langs Flosterøyveien og etter ca. 80 meter ta til venstre ved YX-stasjonen.

Fra syd:
Ta av fra E-18 like øst for Arendal (Longum), mot Eydehavn. I rundkjøring ved Krøgenes tar du til venstre og følger Kystveien (fv. 410) forbi Saltrød. Følg fv. 410 frem til avkjørsel til Arnevik, og ta av til høyre over broen til Flosterøya. Følg veien (fv 122) over hele øya til du kommer frem til Kilsund. Holmen er en liten halvøy i sundet mellom Flosterøya og Tverrdalsøya.

Tomt

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Det medfølger en innendørs parkeringsplass til hver leilighet. Se planløsningen for hver enkelt leilighet. I tillegg vil det blir anlagt utendørs gjesteparkeringsplasser på eiendommen og sykkelparkeringsplasser i parkeringsanlegget. Ladestasjon for el-bil kan bestilles som tilvalg.

Boder

6 av leilighetene får sportsbod integrert i leiligheten, mens de øvrige vil få sin sportsbod i garasjeanlegget.

Økonomi

Utleie

Adgang til utleie

Kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Merk imidlertid at begrensningen ikke gjelder for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger.

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Betalingsbetingelser

100.000,- av kjøpesum forfaller ved utstedt garanti jf. bustadoppføringslova § 12.
Beløpet må være fri kapital, dvs. at det ikke kan være knyttet vilkår til innbetalingen som medfører at selger ikke kan disponere over beløpet. Renter på klientkonto tilfaller kjøper frem til § 47 garanti er stilt, eller skjøtet er tinglyst, forutsatt at de overstiger en 1/2 R.
Restkjøpesummen + omkostninger betales ved overtagelse.
Oppgjør og eventuelt deloppgjør vil kun skje mot tinglyst skjøte eller mot garanti for tilsvarende beløp jf. bustadoppføringslova § 47.

Avbestilling

Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes vil kjøper bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling. For avbestillinger som skjer før selger har vedtatt byggestart er det avtalt et avbestillingsgebyr på 5 % av kjøpesummen.
Kontakt megler for nærmere informasjon dersom avbestilling vurderes. Bestilte endrings- og tilleggsarbeider betales i slike tilfeller i sin helhet.

Eiendommen

Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen er omfattet av reguleringsplan Holmen Kilsund vedtatt 20.06.2019 og stadfestet av Fylkesmannen den 25.10.2019.
Boligene som skal oppføres ligger i et område som er regulert til boligbebyggelse. Et mindre område innenfor prosjektområdet er regulert til kombinert bebyggelse og anleggsformål, konsentrert småhusbebyggelse og bevertning. Eksisterende bensinstasjon og marina er regulert til dagens bruk.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er omfattet av reguleringsplan Holmen Kilsund vedtatt 20.06.2019 og stadfestet av Fylkesmannen den 25.10.2019.
Boligene som skal oppføres ligger i et område som er regulert til boligbebyggelse. Et mindre område innenfor prosjektområdet er regulert til kombinert bebyggelse og anleggsformål, konsentrert småhusbebyggelse og bevertning. Eksisterende bensinstasjon og marina er regulert til dagens bruk.

Vilkår og bestemmelser

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier ihht. bustadoppføringslova § 12.
I tilfeller hvor kjøper er profesjonell ihht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova.

Fasiliteter

Heis
Bredbånd
Turterreng
Balkong
Kabel-TV
Strandlinje
Garasje
Utsikt
Hage

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Kilsundveien 157, 4920, STAUBØ
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Frederik Haugland Jacobsen
Frederik Haugland Jacobsen
Prosjektmegler
Kontakt
David Ljøstad Bentsen
David Ljøstad Bentsen
Eiendomsmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!