Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Hovskogen Atrium

Hovskogen Atrium | Unikt og spennende prosjekt med 63 selveierleiligheter - Stor variasjon i størrelser og planløsninger | Toppleiligheter med heis rett inn |
Pris

kr 2 959 162 - 10 973 492

Størrelse
47 - 130 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

27/63

Boligtype

Leiligheter

Soverom

1 - 3

Besøk prosjektets nettsidearrow logo

Om prosjektet

Les mer om prosjektet ved å klikke på Prosjektets hjemmeside, eller se www.hovskogenatrium.no

Hovskogen Atrium ligger i et rolig og etablert nabolag, og bor du her, er veien kort fra morgentur i Hovskogen til frokost på terrassen eller under pergolaen. På noen få minutter rekker du også å gå til toget – eller torget – og alt det andre som gjør Askim til en by folk flytter til, og ikke fra.

Eiendommen har en sentral beliggenhet med gangavstand til dagligvarebutikk og Askim sentrum. I sentrum finner du bla regionens største kjøpesenter, Askimtorget med et mangfold av forretninger og servicetilbud. Askim sentrum byr på et variert utvalg av kafeer, restauranter og flere matvareforretninger. Blant aktivitetstilbudene finner du Askim kulturhus, kino, treningssentre og Østfoldbadet. Fra eiendommen er det gangavstand til Askim stasjon med togforbindelse til Oslo.

Prosjektet er planlagt å bestå av til sammen 2 næringsseksjoner og 63 leiligheter, fordelt på inntil seks etasjer. Bebyggelsen har en spennende arkitektur og det er lagt vekt på stor variasjon i leilighetstyper, både i planløsninger og størrelser. Leilighetene vil ha størrelser fra 31 til 134 m² og varierte størrelser på terrassene.

Leilighetene vil ha en gjennomgående god standard på overflater og innredninger som medfølger i standard leveranse. Det er mulighet til velge mellom fem interiørkonsepter, der farge- og materialvalg harmonerer med de fleste stilretninger – fra det helt rene og enkle til det mer personlige og påkostede.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Boligen planlegges ferdigstilt senest 31.12.2024, under forutsetning om vedtak om igangsetting innen utgangen av 31.10.2022. Dette gjelder ikke som en bindende frist for å ha boligen klar for overtagelse, herunder ikke grunnlag for å kreve dagmulkt.

Selger vil ved vedtatt igangsetting varsle Kjøper skriftlig om overtagelsesdato, som vil være å regne som en frist iht. bustadoppføringslova.

Selger kan kreve overtagelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha boligen klar til overtagelse. Selger skal skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtagelsestidspunktet. Det eksakte overtagelsestidspunktet skal gis med minst 14 kalenderdagers skriftlig varsel. Det beregnes dagmulkt fra det nye overtagelsestidspunktet.

Selger skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre at han blir forsinket med sin utførelse. Selger har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene som nevnt i Bustadoppføringslova § 11 er oppfylt.

Selger tar forbehold om at endelig innflyttingsdato kan endres som følge av manglende arbeidskraft, forsinket levering av nødvendige leveranser til prosjektet og lignende som følge av sykdomsfravær ved f.eks. større virusutbrudd. Ved besøk på byggeplass før overtagelse skal kunder alltid være i følge med en representant fra Selger. All annen ferdsel på byggeplassen i anleggsperioden er beheftet med høy grad av risiko og er forbudt.

Beliggenhet

Bygningen blir orientert med innganger fra Furustubben, Hovsveien og Roald Amundsens gate. Enkelte av leilighetene i 1.etasje vil ha utvendig adkomst.

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Fellesarealer, herunder felles trappeganger, svalganger, heis, rømningsveier, felles garasjeanlegg med parkering og boder samt fasader, herunder balkonger og terrasser mv. ferdigstilles samtidig med boligene.

Utomhusarealene ferdigstilles samtidig med ferdigstillelse av de enkelte bygg eller så snart årstiden tillater det.

Selger forbeholder seg retten til å avgjøre hvordan organisering av uteareal utenfor boligene i 1. etasje vil bli. Dette kan bli søkt organisert som tilleggsdel(er) til Kjøpers boligseksjon, skilles ut som en egen eiendom eller bli lagt som fellesareal med tidsbegrenset vedtektsfestet bruksrett (30 år).

På eiendommen vil det bli etablert diverse ledningsnett for vann, avløp, overvann, elektrisitet, data/tv/telefon og ev. andre ledninger. Disse ledningene som går over eiendommen, vil også være i sameie med andre tilliggende eiendommer. Kjøper er kjent med og aksepterer ovennevnte og at tilliggende eiendommer kan få tinglyst nødvendige rettigheter til å legge, vedlikeholde og skifte ut ledninger ved behov. Kjøper plikter å medvirke til dette i årsmøter dersom slike avtaler skal inngås og tinglyses etter at overskjøting har funnet sted.

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Det blir opparbeidet et felles underjordisk garasjeanlegg med parkeringsplasser, sykkelparkering og boder. Det medfølger en bod i kjeller til hver leilighet. Til en del av leilighetene medfølger det også parkeringsplass, se prislisten for hvilke leiligheter dette gjelder. Det vil også bli opparbeidet felles utvendig sykkelparkering. Det er noen ekstra parkeringsplasser som selges til fast pris, se prislisten.

Selger vil beholde eiendomsretten til å fritt kunne disponere over eventuelle usolgte parkeringsplasser og boder, herunder kunne gjennomføre utleie eller salg til andre enn seksjonseiere. Selger forbeholder seg retten til å avgjøre hvordan den endelige organisering av garasjeanlegget med tilhørende parkeringsplasser og boder vil bli. Dette kan bli søkt organisert som tilleggsdel(er) til kjøpers boligseksjon, skilles ut som en egen eiendom, eller bli lagt som fellesareal med tidsbegrenset vedtektsfestet bruksrett (30 år).

Ladestasjon for el-bil inngår ikke i leveransen fra selger, men kan bestilles som tilvalg. Det vil kunne være begrensninger på antall ladepunkter og kapasitet som kan leveres. Det tas forbehold om at ladning av el-bil kan bli levert som et fleksibelt ladesystem som fordeler tilgjengelig effekt mellom flere brukere. Strømforbruk og kostnader for ladning av el-bil betales av den enkelte seksjonseier. Selger tar forbehold om at ladning av el-bil kan bli levert og administrert av ekstern leverandør og at kjøper betaler leie for bruk til dette selskapet. Kostnader for bruk er ikke fastsatt på salgstidspunkt.

Det gjøres oppmerksom på at takhøyde i p-kjeller er 2.2 meter. Selger tar forbehold om å fordele parkeringsplasser og boder.

Økonomi

Utleie

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Eiendommen

Fasiliteter

Balkong
Heis
Kabel-TV
Garasje
Bredbånd
Sentralt
Turterreng
Takterrasse

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Hovskogen Atrium, 1831, ASKIM
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Tosif Shahzada Razzak
Tosif Shahzada Razzak
Daglig leder / Eiendomsmegler
Kontakt
Tine Dokken
Tine Dokken
Eiendomsmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!