Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Grindløkken TRINN 3, BYGG A1 og A2

Nye leiligheter på Grindløkken - Vannbåren varme - garasjeplass - varierte størrelser - innflytting 2025!
Pris

kr 6 126 070 - 8 734 175

Størrelse
Ikke angitt

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

6/18

Boligtype

Leiligheter

Soverom

2 - 3

Beliggenhet

På Grindløkken bor du sentralt og samtidig landlig – nesten i byen og nesten på landet. Her er du bare noen hundre meter fra hyggelige og summende Teie torg, med sitt rike utvalg av butikker, kafeer, restauranter og øvrige servicetilbud. Skulle du ønske deg til den livlige Brygga eller handlegatene i Tønsberg sentrum, er byen bare en liten sykkeltur unna.

Teieskogen, med sine stolte bøketrær, er perfekt for en joggetur i terrenget. Foretrekker du roligere tempo er Helsestiene et godt valg. Rosanes båthavn og badeplass ligger en kort spasertur unna. Det er et stort friluftsområde der den grønne plenen strekker seg helt ned til sjøkanten.

Av det totale tomteområdet på 12,8 mål vil hele 10 mål bestå av grøntområder med variert vegetasjon, sosiale treffsoner, gangveier og flere lekeplasser med varierte apparater. I tillegg vil det bli etablert petanquebane, grillområde samt sittegrupper og bord som innbyr til både planlagte og spontane sosiale aktiviteter. De frodige fellesområdene mellom byggene vil også inneholde små parsellhager hvor beboere kan dyrke sine egne vekster.

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Prosjektet Grindløkken er under oppføring på eiendommen gnr 1 bnr 762 i Færder kommune. Eiendommen vil bli seksjonert og vil kunne bli delt og grensejustert og eiendomsgrensene er ikke nødvendigvis endelig avklart på salgstidspunktet.

Prosjektet gjennomføres som en trinnvis feltutbygging. Byggetrinn 3, Bygg E, A1 og A2. Denne beskrivelsen omhandler kun leiligheter i bygg A1 og A2 som er de to siste byggene i prosjektet på Grindløkken.

Boligene med tilhørende fellesarealer er planlagt å inngå i ett eierseksjonssameie sammen med de øvrige byggetrinn i prosjektet. Bygg E, seksjon 1 til 13 er sammen med Bygg A1 og A2 seksjonert med til sammen 31 seksjoner, Sameiet Grindløkken III. Sameiet vil etter ferdigstillelse bli sammenslått med Sameiet Grindløkken I og II. Kjøperne i Sameiet Grindløkken III plikter å medvirke til denne sammenslåingen og det kan bli tinglyst erklæringer om dette.

Ved behov kan det bli etablert en eller flere anleggseiendommer på eiendommen i tilknytning til det enkelte byggetrinn og/eller for prosjektet som helhet. Selger forbeholder seg retten til å kunne velge å organisere prosjektet Grindløkken i det antall eierseksjonssameier/selskaper som de finner nødvendig.

Gatetun, turvei og en lekeplass som er regulert innenfor utbyggingsområdet vil kunne bli etablert som realsameie tilhørende respektive eierseksjonssameier. Arealer innenfor arealet som i henhold til reguleringsplan er regulert til bebyggelse kan også bli inkludert i realsameiet. Se også avsnitt om fellesarealer.

Garasjeplasser og boder i kjelleren til byggetrinn 3 er primært planlagt etablert som tilleggsdeler til den enkelte seksjon, men kan også bli etablert som vedtektsfestet bruksrett, eller som egen eiendom. Eventuelle ekstra garasjeplasser som ikke kjøpes sammen med leilighetene vil bli etablert som næringsseksjoner. Hver seksjon i eierseksjonssameiet vil bestå av en sameieandel i henhold til seksjoneringstillatelsen. Det samlede areal for utbyggingseiendommen, inkludert for de ferdigstilte byggene F, G, B, C og D er oppgitt å utgjøre ca 12 800 kvm. Selger tar forbehold om det endelige tomteareal for hele eiendommen og evt tomtearealer for det enkelte sameie. Den endelige adressen foreligger ikke på salgstidspunktet, men vil bli fastsatt før overtagelse.

Parkering og garasje

Økonomi

Info Eiendomsskatt

Det er p.t. ikke eiendomsskatt på boliger i Færder kommune. Det er opp til kommunestyret i den enkelte kommune å fatte eventuelt vedtak om dette og selger tar forbehold om at eiendomsskatt kan være besluttet ved overtagelse av boligen.

INFO OM FORMUESVERDI
Eiendommens formuesverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Formuesverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. Se nærmere info på www.skatteetaten.no.

Utleie

Adgang til utleie

Boligen har ingen egen utleieenhet. Se eventuell informasjon i vedtektene og/eller evt husordensreglement vedrørende bestemmelser om utleie. Kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Eiendommen

Diverse

FORBRUKERINFORMASJON VED INNGIVELSE AV KJØPETILBUD

Alle boligene i prosjektet selges til faste priser iht. prisliste.

Alle kjøpetilbud og relatert kommunikasjon med megler skal foregå skriftlig. Megler har ikke anledning til å formidle opplysninger om kjøpetilbud som ikke er gitt skriftlig. Megler vil likevel gi deg opplysninger og råd underveis i prosessen. Dette behøver ikke gjøres skriftlig.

Kjøpetilbudet skal inngis på DNB Eiendom sitt kjøpetilbudskjema påført din signatur. Samtidig må du legitimere deg. Det kan gjøres ved at du laster opp kopi av legitimasjon eller bruker bankID når du legger inn elektronisk kjøpetilbud på dnbeiendom.no, eller du kan vise legitimasjon direkte/personlig til megler som sørger for kopi. Annen oversendelse, eks. sms eller epost, er forbundet med en viss risiko for at opplysningene kommer på avveie. Dersom dere er to eller flere som skal kjøpe sammen, må samtlige budgivere undertegne kjøpetilbudet og legitimere seg.

Du kan velge mellom følgende når du skal sende kjøpetilbud; levere direkte/personlig til megler eller benytte budknappen til DNB Eiendom som du finner i annonsen på finn.no eller på prosjektets side på dnbeiendom.no. Annen oversendendelse, eks. sms eller epost, er forbundet med en viss risiko for at opplysningene kommer på avveie.

Kjøpetilbud som inngis utenom ordinær arbeidstid kan ikke forventes behandlet før neste ordinære arbeidsdag. Du har selv risikoen for at ditt kjøpetilbud kommer frem til megler. Megler vil straks kjøpetilbudet er mottatt bekrefte dette skriftlig til deg. Får du ikke slik bekreftelse, bør du ringe megler for å sjekke om kjøpetilbudet er mottatt.

Kjøpetilbudet skal fylles ut så nøyaktig som mulig med hensyn på finansiering, finansinstitusjonens kontaktperson samt andel egenkapital. Normalt vil ikke kjøpetilbud med forbehold bli akseptert av selger før forbeholdet er avklart.

Selger vil gi sin aksept av kjøpetilbud skriftlig til megler, som så videreformidler aksepten til den som får aksept. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere et hvert kjøpetilbud.

I følge forskrift om eiendomsmegling § 6-4 vil kopi av budjournalen bli oversendt kjøper og selger etter aksept. Dersom det er viktig for budgiver å bevare sin anonymitet, bør kjøpetilbudet fremmes gjennom fullmektig.

Andre som har levert inn kjøpetilbud på samme bolig kan få utlevert anonymisert budjournal.

Fasiliteter

Balkong
Heis
Kabel-TV
Garasje
Bredbånd
Sentralt
Vaktmestertjeneste

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Grindløkken TRINN 3, BYGG A1 og A2, 3120, NØTTERØY
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Bård Johnson
Bård Johnson
Prosjektmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!