Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Gåsakiltoppen

Lekre leiligheter og rekkehus på Gåsakiltoppen!
Pris

kr 3 900 000 - 4 750 000

Størrelse
98 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

6/6

Boligtype

Leiligheter

Soverom

1 - 4

Besøk prosjektets nettsidearrow logo
Område i vekst
Vi har gleden av å presentere flotte rekkehus og leiligheter på idylliske Gåsakiltoppen. Gåsakilen er et naturskjønt område i rask utvikling. Med gangavstand til barnehage og skole, gode solforhold og flotte turmuligheter i nærområdet har både barn og voksne gode, trygge omgivelser i hverdagen. Fra Gåsakilen har du kort vei både til Os sentrum og til Nesttun, samt til arbeidsplasser på Kokstad og Flesland. Bygget er forventet ferdig sommeren 2022.

Funksjonelle og lettstelte løsninger
Arkitektene bak prosjektet har lagt vekt på funksjonelle og lettstelte løsninger. Leilighetene vil også få romslige terrasser hvor du kan nyte utsikten over de flotte naturomgivelsene. Prosjektet får fellesareal med flere lekeplasser, eget grendahus og en gjesteleilighet som alle beboere kan disponere når de har behov for det.

Rekkehus og leiligheter med familievennlige løsninger
Bygg 2 består av syv nye rekkehus - alle med fire soverom, takterrasse, stue, spisestue og lekestue og ellers gode, romslige løsninger.
Bygg 5 og 6 vil oppføres i samme byggetrinn. Hver av blokkene inneholder tolv leiligheter - alle med sørvendt altan som vender inn mot det hyggelige tunet mellom blokkene. I blokkene vil det bli god variasjon i både størrelser og løsninger. Her får du kompakte to-roms leiligheter som passer perfekt for deg som endelig kan oppfylle drømmen om egen leilighet. Vi har godt løste tre-roms leiligheter som passer utmerket for deg som ønsker eget hjemmekontor eller et ekstra soverom. Går du med en drøm om å flytte fra eneboligen til en lettstelt og praktisk leilighet har vi også noen gode leiligheter som kan passe utmerket for deg. Leilighetene har fleksible planløsninger slik at du kan være med å påvirke hvordan din nye bolig skal være. I tredje etasje blir det ekstra takhøyde som gir en fantastisk romfølelse. Det følger en garasjeplass til hver leilighet. Det blir heis fra garasjeanlegget slik at du kan komme deg tørt og trappefritt frem til din leilighet.

Fordelene ved kjøp av ny bolig
Å kjøpe ny bolig gir mange fordeler. For mange er muligheten til å foreta individuell tilpasning en av hovedårsakene til at det stadig blir mer ettertraktet å kjøpe prosjektert bolig. Kommer du tidlig inn i prosjektfasen vil du som kjøper ha anledning til å gjøre tilvalg og endringer slik at boligen er tilpasset deg og dine ønsker allerede ved overtagelse. Samtidig vil du overta en bolig med lave vedlikeholdskostnader, fem års entreprenørgaranti og betale en langt lavere dokumentavgift enn ved kjøp av brukt bolig.

Prosjektutbygger

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Jonsvollsgaten 2, 5212, Søfteland
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Susanne Holt Hulsman
Susanne Holt Hulsman
Kontakt
Jan Kristoffer Sletteland
Jan Kristoffer Sletteland
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!