Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Gamle Kirkevegen 7

Skjoldskiftet Panorama - Tolv nye rekkehus, enkelte med utleie på Nesttun. I barnevennlige omgivelser, rett ved Bybanen.
Pris

kr 7 025 229 - 9 599 300

Størrelse
155 - 156 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

12/12

Boligtype

Rekkehus

Soverom

3 - 4

Beliggenhet

I barnevennlige omgivelser på Nesttun bygges nå tolv romslige rekkehus, rett ved Bybanen. Her bor du sentralt med alt du trenger i gangavstand, i et trygt, rolig og attraktivt boligområde. Fra Nesttun er det god sykkelforbindelse til byen og til Flesland. På Smøråsfjellet er det fine turruter for små og store bein. Stiene, fiskevannene og rasteplassene er mange. På Nesttun har du alt du trenger og mer. Eget torg og gågate skaper et sjarmerende nær sentrum. Skoler og barnehager i nærområdet.

Adkomst: Følg veien til Skjoldskifte og ta av inn på Apeltunveien. Ta av til høyre ved Peppes Pizza, følg veien et lite stykke. Skjoldskiftet Panorama ligger da på din venstre hånd.

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Det opparbeides et felles uteområde som består av områder for lek og aktivitet, samt områder for opphold. Utomhusanlegg leveres i henhold til leveransebeskrivelse og utomhusplan. Det er planlagt etablert et felleslokale for beboerne, som kan benyttes til bl.a. barnebursdager og felles aktiviteter for både store og små. Det legges også til rette for felles sykkelverksted i garasjekjeller. Siden prosjektet ikke er detaljprosjektert, tas det forbehold om at det kan komme endringer på fellesarealer og utomhusanlegg.

Parkering og garasje

Økonomi

Utleie

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Eiendommen

Vilkår og bestemmelser

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier iht. bustadoppføringslova § 12.

I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova eller etter bustadoppføringslova hvor §§12, 18 og 52-54 ikke kommer til anvendelse.

Arealberegninger

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.

Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.

Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon, i en samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Dersom innbetaling likevel må foretas på annen måte, må megler orienteres med begrunnelse og informasjon om innbetalers navn, før innbetaling av oppgjør.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfelle også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Fasiliteter

Balkong
Garasje
Utsikt
Bredbånd
Hage
Sentralt
Turterreng
Takterrasse

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Gamle Kirkevegen 7, 5222, NESTTUN
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Elin Merete Stormo
Elin Merete Stormo
Prosjektmegler
Kontakt
Jan Erik Guldbrandsen
Jan Erik Guldbrandsen
Prosjektmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!