Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Eplehagen

Norske Mikrohus lanserer Eplehagen Mikrohuslandsby, Norges første mikrohuslandsby for helårsbeboelse. Boligprosjektet består av totalt 11 mikrohus, og tomten ligger midt i Skjolden i Vestland Fylke.
Pris

kr 2 190 000 - 2 390 000

Størrelse
30 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

6/11

Boligtype

Eneboliger

Soverom

1 - 2

Besøk prosjektets nettsidearrow logo
Velkommen til vakre Skjolden. Drømmer du om å bo i en eplehage ved fjorden omkranset av spektakulær natur, et aktivt lokalsamfunn og gode jobbmuligheter? Her kan du eie mindre og leve mer, og få mer tid til deg selv og dine interesser. I Eplehagen mikrohuslandsby har du muligheten til å sikre deg ett av 11 mikrohus i dette unike boligprosjektet. Til sommeren kan du ta med flyttelasset ditt og flytte rett inn i Norges første mikrohuslandsby, i en eplehage med 1200 økologiske epletrær. Mikrohuslandsbyen ligger solrikt og sentralt i Skjolden, ei bygd innerst i Sognefjorden i Luster kommune. Hvert mikrohus er på 30 m2 og har to soverom, stue, kjøkken og bad - alt på ett plan. De er nøkkelferdige på grunnmur med terrasse, parkeringsplass og egen bod. Mikrohusene tilfredsstiller gjeldende forskrifter og er godkjente som helårsboliger. Dyrk egen mat i grønnsakshagen, spis så mange epler du har lyst på og finn hvilepulsen i solveggen. De viktigste tingene i livet får du her. Her kan du sitte i den idylliske mikrohuslandsbyen, på din egen terrasse og drikke morgenkaffen under blomstrende epletrær mens du nyter utsikten over Sognefjorden og Jotunheimen. Tomten ligger midt i smørøyet av Skjolden, med storslagen utsikt mot både Eidsvatnet og Sognefjorden. Det er gangavstand til butikk, skole (1-7. trinn), barnehage og aktivitetshuset Fjordstova. Bygda har rundt 250-300 innbyggere og tilhører Luster kommune. Skjolden er et fantastisk sted for naturelskere og de som ønsker å utforske den vakre naturen og fjordlandskapet på Vestlandet. Her er du omkranset av spektakulære fjell som stuper ned i fjorden, fossefall, daler med aktiv stølsdrift og et biologisk rikt kulturlandskap. Like i nærheten finner du både Jotunheimen, Breheimen og Jostedalsbreen. Med Eplehagen Mikrohuslandsby som base kan du bedrive aktiviteter som fjellvandring, ski, klatring, randonee, fisking og bading - for å nevne noe. Skjolden tilhører Luster kommune, en kraftkommune med vekst i både næringsliv og befolkning. Bor du i Skjolden har du Sogndal i 50 min kjøreavstand og tilgang til et attraktivt jobbmarked i både Luster og Sogndals kommuner. Mikrohusene leveres med tilhørende bod i tilknytning til inngangspartiet. Her kan du oppbevare hageutstyr, sportsutstyr og annet som frigjør plass inne i mikrohuset. Hvert mikrohus kommer også med en tilhørende parkeringsplass i carport på et felles parkeringsområde. I tilknytning til parkeringsplassen blir det felles postkassestativ og renovasjonsstasjon, og mulighet for å sette opp elbillader dersom sameiet ønsker det. Finansiering Mikrohusene har energiklassifisering B som kvalifiserer til Grønt Boliglån som har bedre betingelser enn tradisjonelt boliglån. Spør din bank om de tilbyr Grønt Boliglån, hvis ikke kan vi sette deg i kontakt med Luster Sparebank for rådgivning.

Fasiliteter

Parkering
Ground terrace
Kjæledyr tillatt

Prosjekt status

December 10 2023

Grunnarbeid pågår

Beliggenhet

Bolstadvegen, 6876, Skjolden
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Torill Bye Wilhelmsen
Torill Bye Wilhelmsen
Prosjektutvikler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!