Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Ensjøveien 4

Tøyentaket hus B - Nye leiligheter med sentral beliggenhet og flott arkitektur - Takterrasse med utsikt over hele byen! Byggestart vedtatt. Over 90% salg.
Pris

kr 7 555 232 - 7 952 937

Størrelse
64 - 70 m2

Eieform

Andel

Tilgjengelig

2/36

Boligtype

Leiligheter

Soverom

2

Om prosjektet

I Ensjøveien 4, i grenselandet mellom Tøyen og Ensjø, kommer det et helt nytt, storslått boligprosjekt for salg!

Her skal det bygges 86 moderne og smarte leiligheter i alle størrelser, i to separate bygg med spennende arkitektur! Alle leilighetene får gode planløsninger (flere med egen utleiedel). Leilighetene leveres med høy standard, her får du store vindusflater, vannbåren varme i gulv, fine bad og kjøkkenløsninger samt romslige uteplasser. Videre blir det etablert parkering for både sykkel og bil i garasjekjeller.

På toppen av byggene vil alle beboere kunne nyte livet på Tøyens Tak! Fantastisk utsikt over by og fjord og gode solforhold fra morgen til kveld! Her har man mulighet til å kjøpe privat takhage.

Raske fakta om prosjektet:
- Behagelig vannbåren gulvvarme
- Flotte inngangspartier
- Nydelig arkitektur
- Bra kvalitet på kjøkken med integrerte hvitevarer
- Alle leilighetene har egen privat uteplass i form av egen terrasse eller stor balkong, noen med flere
- Lekre fliser på bad
- 1-stavs eikeparkett på gulv
- Fritt utsyn og mye luft mellom byggene
- Bilpool
- Mulighet for kjøp av takhage

Beliggenheten er sentral, men samtidig tilbaketrukket. Gangavstand til butikker, kafeer og alle servicetilbud både på Kampen, Ensjø Torg og Tøyen senter. I tillegg til T-baneholdeplasser på sistnevnte steder er det også gangavstand til togstasjon på Tøyen. Går man videre forbi Tøyen er det kort vei til Grünerløkka, Gamlebyen, Bjørvika og sentrum!

For det helt nærmeste er det planlagt små, hyggelige forretninger i 1. etg. i bygget nærmest Ensjøveien – intensjonsavtale med baker er allerede inngått!

I umiddelbar nærhet finner du store, solrike parkområder både i romslige Tøyenparken og den mindre og mer intime Kampen Park. 400 meter gange unna er Nord-Europas flotteste bade- og treningssenter, Nye Tøyenbadet, under oppføring! Her blir fire innendørs basseng, utebasseng, vannsklier, stupetårn, servering og mye mer oppført og klart innen sommeren 2024!Utbygger:
Neptune properties
https://neptuneproperties.no/vare-boliger/ensjoveien-4/prospekt

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Selger tar sikte på fysisk oppstart av grunnarbeider i 4. kvartal 2021. Byggetiden er forventet å være cirka 22-26 måneder fra fysisk oppstart av grunnarbeider. En senere igangsetting og/eller en lengre byggetid enn forventet kan medføre en senere overtakelse.

Ferdigstillelse av utomhusområdene vil kunne bli utført etter overtakelse, bl.a. avhengig av årstiden.

Forventet ferdigstillelse er 3. kvartal/4. kvartal 2023, men denne perioden er foreløpig og ikke bindende og utløser ikke dagmulkt.

Når selger har opphevet forbeholdene stilt i kjøpekontrakten, skal selger fastsette en overtakelsesperiode på cirka tre måneder. Selger skal skriftlig varsle kjøper om når overtakelsesperioden begynner og slutter. Senest to måneder før ferdigstillelse av boligen skal selger gi kjøper skriftlig melding om endelig overtakelsesdato. Den endelige datoen er bindende og dagmulktsutløsende, og skal ligge innenfor overtakelsesperioden.

Selger skal informere kjøper dersom det kan påregnes endringer i forhold til den planlagte perioden for overtagelse, herunder som følge av endrings- og tilleggsarbeider bestilt av kjøper.

Selger har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene som nevnt i buofl. § 11 er oppfylt.

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Selger forbeholder seg også retten til å bestemme utforming og plassering av parkeringsplasser, og boder og private takhager, samt avgjøre endelig organisering av parkeringsanlegget, herunder, parkeringsplasser og boder, samt endelig organisering av private takhager på felles takterrasser. Dette kan bli organisert som tilleggsdel(er) til borettslagets seksjon(er), skilt ut som en egen seksjon, eller bli seksjonert som fellesareal med vedtektsfestet eller tinglyst bruksrett. Det tas forbehold om antall etablerte takhager.

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Felles garasjekjeller for bygg A og B er planlagt å bestå av 92 sportsboder, 31 parkeringsplasser og sykkelparkering. Det følger ikke med parkeringsplasser til leilighetene. Parkeringsplasser kan kjøpes til fast pris, se prisliste. Alle parkeringsplassene vil bli levert med lader til elbil.

Det er etter offentlig krav tilrettelagt for 3 handikapplasser med ekstra bredde. Eventuelle kjøpere som får tildelt handikapplass uten dokumentert behov må i henhold til vedtektene for borettslaget/eierseksjonssameiet akseptere at styret pålegger å bytte plass dersom det kommer beboere som kan dokumentere behov for handikapplass. Det tas forbehold om organisering av garasjekjeller. Tre av parkeringsplassene er forbeholdt næringslokalene.

Selger har på vegne av Borettslaget inngått avtale med bildelingstjenesten Otto fra Bertel O. Steen. To parkeringsplasser i felles garasjekjeller vil være reservert for denne tjenesten. Hvis Borettslaget på et senere tidspunkt ikke ønsker denne tjenesten, vil disse to parkeringsplassene tilfalle Borettslaget. Drifts- og vedlikeholdskostnader for tjenesten og de to parkeringsplassene vil belastes Borettslaget. Selger tar forbehold om endring av leverandør og vilkår for bildelingstjenesten.

Sportsbodene er plassert i garaskjekjelleren og delvis i 1. etasje i bygg A. Det følger en sportsbod til hver leilighet, leiligheter med areal over 50 kvm BRA får en sportsbod på 5 kvm, leiligheter med areal under 50 kvm BRA får en sportsbod på minimum 2,5 kvm.

I tillegg til felles takterrasse på byggene, planlegges det etablert 4 private takhager på bygg A og 10 private takhager på bygg B. Disse kan kjøpes til fastpris, se prisliste og egne salgsbetingelser.

Økonomi

Utleie

Adgang til utleie

Utleie reguleres av borettslagsloven §§ 5-3 til 5-10. Selger ønsker å praktisere en liberal utleiepraksis i den perioden selger er representert i styret i borettslaget. Styret vil derfor i denne perioden også kunne gi samtykke til å leie ut leiligheten i inntil 3 år fra overtakelse, selv om vilkårene for utleie i §§ 5-4 til 5-6 ikke er oppfylt, jf. § 5-3. Eventuell søknad om utleie må sendes styret før ferdigstillelse/overlevering og det er opp til styret om utleien godkjennes.
Andelseiere i borettslag kan leie ut hele sin enhet i opptil 30 døgn i løpet av året. Dette er en utvidelse av tidligere lov.
Noen av 4-roms leilighetene i bygg B har mulighet for utleiedel, se kvalitetsbeskrivelsen for informasjon om dette.

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Eiendommen

Vilkår og bestemmelser

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier iht. bustadoppføringslova § 12.
I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova.

Fasiliteter

Balkong
Kabel-TV
Garasje
Utsikt
Bredbånd
Sentralt
Turterreng
Heis
Hage
Takterrasse

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Ensjøveien 4, 0655, OSLO
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Tone Therese Johansen
Tone Therese Johansen
Prosjektmegler / Markedsansvarlig
Kontakt
Bente Stubberud
Bente Stubberud
Prosjektmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!