Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Bringebærlia 20 - 42

Lekre, moderne tomannsboliger i kjede nær Skarnes sentrum. Lavenergi boliger med NIBE varmepumpe og vannbåren gulvvarme
Pris

kr 3 668 215 - 5 824 367

Størrelse
69 - 160 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

38/38

Boligtype

Leiligheter

Soverom

2 - 4

Om prosjektet

Vi har gleden av å presentere et nytt og spennende boligprosjekt på Skarnes. Det er lagt stor vekt på moderne utførelse og det komfortable liv. Dette kan være noe for deg som synes enebolig blir for stort og ønsker større frihet og mindre tid på vedlikehold. Vil du bo sentralt, komfortabelt og arealeffektivt kan dette passe deg. Prosjektet består av 6 tomannsboliger med en leilighet i hver etasje. I bygg B har de nederste leilighetene 2 plan.

Det er lagt vekt på gode utearealer med store terrasseplattinger og gode solforhold. Ingen av uteplassene grenser mot hverandre, så her vil alle få privatliv.

Det er faste priser og ingen budrunder. Eierformen er selveier og du slipper dermed fellesgjeld og høye felleskostnader.

Disse boligene er prosjektert med "Grønn A" og er så med dagens strømpriser vil du spare på egen økonomi i tillegg til at du sparer miljøet. Alle leilighetene har bedre isolasjonsverdier enn kravet i TEK17. Her blir det NIBE F470 avtrekksvarmepumpe med vannbåren gulvvarme. I korte trekk et spesielt energibesparende oppvarmingssystem som ivaretar boligventilasjon og som bruker restvarme og energi fra ventilasjonen til oppvarming av både tappevann og vann til gulvvarme-systemet. Alt i én og samme enhet som er prosjektert på teknisk rom/bod

Dette prosjektet består av av 6 tomannsboliger som er kjedet sammen med carporter. 10 av boligene vil være på 72 kvm, mens det vil bli to boliger på 171 kvm som går over 2 plan. Alle boligene har carport med sportsbod i bakkant like ved eget inngangsparti.

Standard:
Det blir lekre leiligheter med moderne overflater og innredninger. Leilighetene leveres innflytningsklare og er du tidlig ute vil du få gode påvirkningsmuligheter på hvordan sluttresultatet skal bli.

3-roms:
Leilighetene på 72 kvm har arealeffektiv planløsning og inneholder gang med garderobeplass, 2 soverom, romslig bad, teknisk rom/bod og stue med åpen løsning til kjøkken.

Velger du en leilighet i 2.etasje får du en terrasse på hele 53 kvm som vil ligge over carportene. Her blir det rikelig med plass til sittegrupper, solstoler og kanskje en paviljong.

Leilighetene i 1. etasje får trinnfri adkomst og vil disponere utearealet på begge sider av huset. Det blir en terrasseplatting på 36 kvm på stuesiden (4 x 9 m).

5-roms:
To av boligene vil bli på hele 171 kvm og går over 2 plan. Det er trinnfri adkomst til hovedplanet og her har du alle nødvendige oppholdsrom. Entre med garderobeplass, stort bad m/opplegg for vaskemaskin, soverom og en romslig stue med åpen løsning til kjøkken. Det er utgang til balkong på 11 kvm og du disponerer også plassen foran eget inngangsparti.

I sokkeletasjen er det planlagt TV-stue, 3 soverom, stort bad med badekar, vaskerom og bod med god lagringsplass. Utenfor TV-stuen blir det terrasseplatting på 36 kvm (4 x 9 m).
Her er det mulighet til å disponere arealet på en annen måte. Kanskje ønsker du å fjerne et soverom og få stue på over 50 kvm. De som kommer tidlig inn i prosjektet vil få en tegnetime med utbygger for å se på hvilke endringer som er mulig.

Ønsker du like mye plass som i en enebolig, men komfort som i en leilighet er disse boligene et glimrende alternativ. Det er bare 2 av de i prosjektet så det er lurt å være tidlig ute.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Igangsettelsetillatelse er gitt og så snart det er solgt tilrekkelig antall boliger vil det bli vedtatt byggestart. Forutsatt byggestart 1. kvartal 2023 vil estimert innflytting bli 2. kvartal 2024

Beliggenhet

Prosjektet befinner seg i et nytt og familievennlig boligområde kun 1 km fra Skarnes sentrum. Området består i hovedsak av nyere eneboliger og tomannsboliger. Byggene er plassert åpnet i terrenget og har gode solforhold.

Fra Skarnes er det gode offentlige kommunikasjoner med tog og buss til Kongsvinger, Oslo og Gardermoen. Skarnes er kommunesenter i Sør-Odal kommune med kjøpesenter, godt utvalg av butikker og kommunale tjenester. I sentrum finnes barne-, ungdoms- og videregående skoler, idrettsanlegg, svømmehall mm. Kort avstand til barnehage. Flott turterreng i umiddelbar nærhet til boligområdet.

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Hver enkelt enhet for gode og private utearealer og alle har litt avstand til naboens terrasse slik at man kan sitte godt skjermet på egen terrasse. Det blir markterrasse på de som har direkte adkomst til terreng og store terrasser over carportene til leilighetene som ligger i 2.etasje. De store leilighetene over to plan får både veranda og markterrasse.

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Alle leiligheter får parkering i carport

Boder

Sportsbod i carport, eller boder ihht tegning

Økonomi

Utleie

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Eiendommen

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Bringebærlia 20 - 42, 2100, SKARNES
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Siv Iren Helle
Daglig leder / Eiendomsmegler
Kontakt
Gina Helene Torp Opseth
Eiendomsmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!