Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Borgheimtunet Hus B

Lyse moderne og gjennomgående leiligheter med flott beliggenhet. Vestvendte solrike balkonger, heis, og egen garasjeplass. FERDIGSTILLES JUNI-24!
Pris

kr 5 114 832 - 11 973 202

Størrelse
74 - 139 m2

Eieform

Andel

Tilgjengelig

10/27

Boligtype

Leiligheter

Soverom

2 - 4

Besøk prosjektets nettsidearrow logo

Om prosjektet

Borgheimtunet er igangsatt, og byggetrinn 1 (Hus A) er nå utsolgt.

16 leiligheter er allerede solgt i Hus B !

Bygg B (andre byggetrinn) i Borgheimtunet består av 27 leiligheter hvorav 3 er toppleiligheter. Her vil du finne alt fra smarte og effektive toroms på 58 kvadratmeter, til romslige femroms toppleiligheter på 149 kvadratmeter. Bygg B har en fantastisk utsikt mot golfbanen, og den vakre, velstelte hagen på 3.500 kvm vil opparbeides samtidig med Bygg B og vil være på plass når kjøperne flytter inn i sitt nye hjem. Du får egen garasjeplass i P-kjeller, ekstra lagringsbod, og det er heis til alle etasjer. Her er alt lagt til rette for at du skal kunne nyte ditt nye hjem i en enklere hverdag.

Bygg A med 15 leiligheter vil stå ferdig juni 2023.

EN GRØNN OASE: Hjertet i dette topp moderne boligprosjektet ligger naturligvis i navnet. Vi kaller det for tunet – for deg vil det være en ny, vakker og alltid velstelt hage på 3.500 kvm. En oase i hverdagen. En forlengelse av boligen. En unik og sosial møteplass i kjernen av ditt nye nabolag. Solrikt, grønt, frodig og luftig – samtidig helt skjermet. Beplantet med frukttrær, stauder og hekker, oppdelt av grusede gangstier og ulike sosiale soner. Dyrkingskasser, drivhus, lekeplass og benker. Pergola med klatreplanter og en gammel steinmur som bevares og integreres i helheten. Det er dette som er livet i leilighet. Luksusen som ligger i å kunne ta heisen ned til bilen. Muligheten til å rusle over veien for å kjøpe ferskt brød hos bakeren eller dagligvarer på butikken. Eller ta en ettermiddag på den 18-hulls golfbanen et øyekast fra ditt nye hjem. Velkommen!

SE MER: www.borgheimtunet.no

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Selger har vedtatt igangsetting for Hus B og siste frist for overlevering er satt til 30.09.2024. Dette er å regne som en frist iht. bustadoppføringslova.

Beliggenhet

Borgheim - midt på Nøtterøy. Du vet at uansett hvilken vei du vender nesa, så er du omgitt av storslått natur. Sol, skog og skjærgård. Brygger, båtliv og friske bær. Ditt hjem er hele Norges feriedrøm. Bakeri, butikker og legekontor. Men også 18-hulls golfbane og kulturhus med tettpakket program. På Borgheim er den landlige beliggenheten kombinert med servicetilbudene du trenger i hverdagen –i tillegg til det lille ekstra. Skulle du ønske deg en bytur, og et liv uten bil, stopper bussen rett utenfor døra og tar deg til Tønsberg på 15 minutter.

ADKOMST: Fra Tønsberg sentrum kjører man over kanalbroen og følger Nøtterøveien rett frem ca. 4,5 km til Borgheim. Rett før hovedkrysset i Borgheim sentrum er prosjektet beliggende på høyre side. Se for øvrig kart.

Tomt

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Én parkeringsplass og sportsbod i parkeringskjeller er inkludert i prisen for leiligheten. Det er mulig å kjøpe ekstra parkeringsplass og sportsbod i tillegg, se prisliste for nærmere info. Ekstra parkeringsplasser selges fortrinnsvis til de største leilighetene. Konferer megler om tilgjengelige plasser. Sportsbod ligger i felles bodanlegg i kjeller som deles opp med nettingvegger og er klargjort for kjøpers egen montering av hengelås. Opplegg for sykkelparkering etableres på bakkeplan i nærheten av bygget.

Boder

Ekstra lagringsbod i kjeller medfølger. Det er i tillegg anledning til å kjøpe ekstra bod.

Økonomi

Prisinformasjon

Se egen prisliste.

Sikringsordning fellesgjeld

SIKRING AV FELLESKOSTNADER - HUSLEIEGARANTIFORSIKRING
Borettslagets krav på fellesutgifter vil bli sikret i finansieringsselskapet Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Premien for sikring utgjør pr. lansering 0,6 % av total årlig omsetning i borettslaget. Premien er hensyntatt i felleskostnadene for borettslaget. Borettslaget er, etter den til enhver tid gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Sikringsordningens varighet er frem til oppsigelse. Oppsigelse vedtas av generalforsamlingen. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring.

Utleie

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Eiendommen

Fasiliteter

Balkong
Heis
Garasje
Utsikt
Bredbånd
Sentralt
Turterreng
Vaktmestertjeneste

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Borgheimtunet Hus B, 3140, NØTTERØY
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Lill-Iren Barth
Prosjektmegler / Markedsansvarlig
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!