Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Vario

Siste byggetrinn på Ensjø Torg. 94 nye selveierleiligheter til fastpris. Ferdigstilles 2024. Leiligheter fra 39-119 kvm.
Pris

kr 4 400 000 - 16 700 000

Størrelse
39 - 118 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

133/161

Boligtype

Leiligheter

Soverom

1 - 4

Besøk prosjektets nettsidearrow logo
En helt vanlig familie i dag er sjelden helt vanlig, og dette er bærebjelken i Vario på Ensjø Torg. Mamma, pappa og barn, mamma og flere barn, pappa, pappa og spedbarn, deltidsforeldre, søsken som bor sammen, venner som trives med å alltid være sammen med hverandre og single som alltid trives i sitt eget selskap - alle ser etter boligen som passer dem best. Og i VARIO skal alle finne det de ønsker seg, enten man kommer fra Kristiansand eller Kathmandu. VARIO blir et bygg på åtte etasjer med 94 leiligheter på mellom 39 og 118 kvadratmeter. Da vi planla hvilke layout leilighetene skulle få, bad vi om innspill fra folk som kunne tenke seg å bo her. Disse innspillene har vi fulgt, og resultatet er en fin miks av gode planløsninger. Mange av leilighetene får gode lys- og utsiktsforhold, og på taket blir det en felles takterrasse med naturlig beplantning, belysning, møbler, vann og strøm. Det blir stor sykkelparkering innendørs på gateplan, og parkering for bil i felles garasjeanlegg for Ensjø Torg - begge deler med lademuligheter. I første etasje er det ambisjoner om å åpne café, en naturlig sosial møteplass for alle som bor i Vario. I første etasje vil det også bli et fellesrom for beboerne. Hjemmekontorplasser, leksekrok, gamingrom, shuffleboard eller alt sammen på en gang? Nøyaktig hva dette rommet skal brukes til er ikke fastsatt enda, men det vil bety mye for fellesskapet. Ensjø er et gammelt industriområde, og et av nabobyggene til VARIO er en lokomotivfabrikk fra slutten av 1800-tallet. Dette har vært med på å prege utseende - VARIO blir kledt i fasadeplater med treelementer, og vil skape et fint møte mellom gammelt og nytt. Uteområdene får hyggelig beplantning, og blir opplyst når mørket faller. Her blir det trygt og godt, døgnet rundt. VARIO er siste trinn i utbyggingen av Ensjø Torg. Her flytter du inn i et område hvor alle nabobyggene er ferdige. Å ramse opp avstanden til det du trenger i hverdagen er relativt meningsløst, alt er innen gåavstand. Og ønsker du å flytte på deg i byen går det alltid en T-bane, du får fire linjer noen skritt fra inngangsdøren. Det er også fort gjort å få gress under føttene, både Ola Narr og botanisk hage ligger en gåtur unna og med T-banen er du i Nord- eller Østmarka på godt under en time. Og overalt rundt deg ligger den levende, pulserende byen, med de nesten talløse tilbudene en Europeisk storby kan by på. Morgenbad på Tøyenbadet, kveldstur til din lokale take away restaurant badet i nattens neonlys, hvert skritt du tar og hvert hjørne du runder gir deg inntrykkene og impulsene bare et ekte bymenneske er forunt å få oppleve. Velkommen til et liv med stor VARIOsjon. Besøk prosjektets hjemmeside her: https://www.ensjo-torg.no/vario/ Priser og boligvelger: https://www.ensjo-torg.no/vario/boligvelger/

Fasiliteter

Heis
Balkong
Parkering

Prosjekt status

April 01 2021

Kommer for salg

July 01 2021

Salgsstart

April 01 2022

Byggestart

I prosess

Innflytting

Prosjektutbygger

Beliggenhet

Skedsmogata 25, Skedsmogata 25, 0655, OSLO
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Tobias Due
Tobias Due
Eiendomsmegler
Kontakt
Stian Pøhner
Stian Pøhner
Eiendomsmegler
Kontakt
Torstein Kirud
Torstein Kirud
Eiendomsmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!