Boliger

68 Leiligheter

Eieform

Ikke angitt

Status

Til salgs

Tilgjengelig

68/94

Soverom

1 - 6

Størrelse

34.5 - 113.2 m2

Velkommen til Vario

En helt vanlig familie i dag er sjelden helt vanlig, og dette er bærebjelken i Vario på Ensjø Torg. mamma, pappa og barn, mamma og flere barn, pappa, pappa og spedbarn, deltidsforeldre, søsken som bor sammen, venner som trives med å alltid være sammen med hverandre og single som alltid trives i sitt eget selskap – alle ser etter boligen som passer dem best. Og i VARIO skal alle finne det de ønsker seg, enten man kommer fra Kristiansand eller Kathmandu.

VARIO blir et bygg på åtte etasjer med 94 leiligheter på mellom 39 og 118 kvadratmeter. Da vi planla hvilke layout leilighetene skulle få, bad vi om innspill fra folk som kunne tenke seg å bo her. Disse innspillene har vi fulgt, og resultatet er en fin miks av gode planløsninger. Mange av leilighetene får gode lys- og utsiktsforhold, og på taket blir det en felles takterrasse med naturlig beplantning, belysning, møbler, vann og strøm. Det blir stor sykkelparkering innendørs på gateplan, og parkering for bil i felles garasjeanlegg for Ensjø Torg – begge deler med lademuligheter. I første etasje er det ambisjoner om å åpne café, en naturlig sosial møteplass for alle som bor i Vario. I første etasje vil det også bli et fellesrom for beboerne. Hjemmekontorplasser, leksekrok, gamingrom, shuffleboard eller alt sammen på en gang? Nøyaktig hva dette rommet skal brukes til er ikke fastsatt enda, men det vil bety mye for fellesskapet. Ensjø er et gammelt industriområde, og et av nabobyggene til VARIO er en lokomotivfabrikk fra slutten av 1800-tallet. Dette har vært med på å prege utseende – VARIO blir kledt i fasadeplater med treelementer, og vil skape et fint møte mellom gammelt og nytt. Uteområdene får hyggelig beplantning, og blir opplyst når mørket faller. Her blir det trygt og godt, døgnet rundt.

VARIO er siste trinn i utbyggingen av Ensjø Torg. Her flytter du inn i et område hvor alle nabobyggene er ferdige. Å ramse opp avstanden til det du trenger i hverdagen er relativt meningsløst, alt er innen gåavstand. Og ønsker du å flytte på deg i byen går det alltid en T-bane, du får fire linjer noen skritt fra inngangsdøren. Det er også fort gjort å få gress under føttene, både Ola Narr og botanisk hage ligger en gåtur unna og med T-banen er du i Nord- eller Østmarka på godt under en time. Og overalt rundt deg ligger den levende, pulserende byen, med de nesten talløse tilbudene en Europeisk storby kan by på. Morgenbad på Tøyenbadet, kveldstur til din lokale take away restaurant badet i nattens neonlys, hvert skritt du tar og hvert hjørne du runder gir deg inntrykkene og impulsene bare et ekte bymenneske er forunt å få oppleve.

Enheter i Vario

Prosjektutbygger

Eiendom.no - Boligportalen kun for nybygg