Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Tangerudvegen 1

MARIKOLLEN TORG - KUN 3 LEILIGHETER IGJEN * 5 minutter i fra Lillestrøm * Heis * Garasje * Matbutikk * Kulturliv * Klare for innflytting
Pris

kr 5 470 974 - 6 122 595

Størrelse
83 - 90 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

3/60

Boligtype

Leiligheter

Soverom

3

Besøk prosjektets nettsidearrow logo

Om prosjektet

Er du klar for et nytt hjem og easy living? I Mai 2022 kan du overta nøklene til ditt nye hjem og realisere boligdrømmen på nye Marikollen Torg, i hjertet av Rælingen.

På Marikollen Torg er det godt tilrettelagt for en enkel og behagelig hverdag. Her bor du i en moderne leilighet med balkong, flott natur like utenfor døren, og butikker er en heistur unna. Kanskje det beste av alt? Du slipper snømåking, hagearbeid og vedlikehold.

Det er nå kun 7 leiligheter igjen! Grip sjansen nå!

På gateplan blir det bl.a. Vitus apotek, Interoptik, Pizzabakeren, Ikigai sushi, Hairport, Bakeri / café - 50 meter, Helsehus Ravinen - 50 meter
Bibliotek Ravinen - 50 meter og flere næringslokaler.

Marikollen Torg vil bestå av lekre selveierleiligheter, og en av dem kan bli ditt nye hjem! Leilighetene får en fantastisk beliggenhet på Fjerdingby, med kort gangavstand til skoler, barnehager, flotte idrettsanlegg med mer. Med umiddelbar nærhet til naturen og kort vei til togstasjon er dette drømmen for deg som ønsker å bo landlig, samtidig som det er kort vei inn til byen. Det tar få minutter med bil eller buss inn til Lillestrøm, og herfra tar toget deg inn til Oslo på ca. 10 minutter.

Det blir totalt 60 leiligheter fordelt på tre bygg, alt fra snertne 2-roms leiligheter til luftige 4-roms. Alle leilighetene får enten balkong eller markterrasse. Kombinert med store vindusflater vil dette bli lyse, moderne leiligheter som innbyr til mange gode opplevelser.

Under bygningene blir det felles garasjekjeller. I bygningenes første etasje blir det næringsdel, og her etableres det blant annet matbutikk, apotek med mer. Tenk å kunne gå tørrskodd til butikken på kalde, våte novemberkvelder?

Alle leilighetene får en god planløsning med eksklusiv romfølelse, og det monteres dørcalling-anlegg og heis opp til leilighetsplan. Leilighetene får stue og kjøkken i åpen løsning, med utgang til uteplass fra stuedelen. Flere leiligheter får både bad, wc-rom og bad/vaskerom – alle får opplegg for vaskemaskin. De største leilighetene får hovedsoverom med bad og/eller walk-in closet.

Kvaliteter/oppgraderinger/teknisk
* 60 lekre, prosjekterte leiligheter.
* Alt fra 2-roms til store 4-roms.
* Innvendig takhøyde på ca. 2,6 m.
* Gulvvarme.
* Leilighetene fordeles på 3 bygg.
* Felles garasjeanlegg i kjeller.
* Mulighet for egen lader for elbil.
* Det er heis opp til leilighetene.
* Alle får fine balkonger/terrasser.
* Pent opparbeidet fellesområde.
* Næringsdel med bl.a. matbutikk i første etasje.
* Innbydende entré m/dørtelefon.
* Stue og kjøkken i åpen løsning.
* Pen Sigdal kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer.
* Bad med plass for vaskemaskin.
* 1-3 pent innredede soverom.
* God plass for garderobeskap.
* Felles ski- og sykkelbod.
* Innvendig bod, bod i fellesareal.
* Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
* Varmtvann fra fellesanlegg.
* Automatsikringer, jordfeilbryter.
* Elanlegg m/overspenningsvern.

Standard
Entré: Bygningene får felles oppgang med postkasser, og det blir heisadkomst opp til leilighetsplan. Her ønsker innbydende entreer velkommen inn i de forskjellige leilighetene. Entreene får trestavs, 14 mm lamellparkett i «eik natur» på gulvet. Vegger og himling males. Det monteres downlights i taket, og ved ytterdøren monteres det dørtelefon med kamera og portåpner.

Stue og kjøkken: Alle leilighetene får stue og kjøkken i en moderne, åpen løsning – et nydelig rom med lyse farger, store vindusflater og utgang til uteplass. Innvendige dører leveres i glatt, hvitmalt utførelse, fargekode NCS-S0502Y. Vinduer leveres med fabrikkmalt, hvit karm.

Stue/kjøkken får 14 mm trestavs lamellparkett i «eik natur». Vegger og himling males, og det monteres uttak for bredbånd, kabel-tv og telefoni. Utbygger bestiller installasjon av grunnpakke for tv- og bredbåndtilknytting.

Kjøkkendelen får et stilfullt kvalitetskjøkken fra Sigdal Uno eller tilsvarende. Under overskapene monteres det lyslist, og det monteres komfyrvakt og ventilator over kokesonen. Integrerte hvitevarer.

Bad/wc/vaskerom: Leilighetene inneholder forskjellige kombinasjoner av bad/vaskerom, bad og wc-rom. Bad og bad/vaskerom blir stilrene og moderne med lyse moderne fliser, og det monteres dusjvegger i glass. Wc-rommene får samme gulvfliser og malte vegger.

Alle rommene får gulvvarme og veggmontert toalett, og bad/vaskerom får downlights og opplegg for vaskemaskin. Sistnevnte får også en baderomsinnredning med servant, hvite skuffer/skap og laminert benkeplate. Over innredningen monteres det speil med lys og stikkontakt. Bad og wc-rom får en 40 cm hvit, heldekkende servant med underskap, og det monteres speil over servanten.

Soverom og garderobe: Leilighetene vil ha fra 1-3 pene soverom, alle med god plass for senger, kommoder, skap med mer. I noen av de større leiligheten vil det være hovedsoverom med bad og/eller walk-in closet, og noen soverom vil ha balkong.

Soverommene får trestavs, 14 mm lamellparkett i «eik natur» på gulvet. Vegger og himling males. I tillegg får hver leilighet innvendig bod, samt disponibel sportsbod i fellesareal. Boder leveres med parkett på gulv og malte vegger.

Leilighetene oppføres i henhold til TEK17, med smakfull innredning og moderne løsninger. Du vil blant annet få balansert ventilasjon med varmegjenvinning, vannbåren gulvvarme, downlights, delikate bad og høykvalitetskjøkken med mer.

Fordeler med ny bolig
- Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års garanti.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Ingen behov for oppgraderinger på mange år.
- Lavere kjøpsomkostninger.
- Flytt inn i et helt nytt hjem, der ingen har bodd før deg.

Tomten
Alle leilighetene får enten balkong eller markterrasse, og det vil være god plass for utemøbler, grill med mer. Uteplassene vil ha gode solforhold, og de fleste vil ha fin utsikt – her kan varme sommerdager nytes i vakre, rolige omgivelser. Det monteres utelys og stikkontakt på alle uteplasser.

Endelig utenomhusplan er ikke ferdigbehandlet, men kjøreveier asfalteres og gangveier belegges med betongheller og asfalt. Det blir også sykkelparkering. Det blir utekran der det er markterrasse, samt felles utekran ellers. I tillegg monteres det selvfølgelig utebelysning på området. Prosjektet får felles renovasjonsplass ved innkjøringen til tomten, med avfallsbrønner for søppelhåndtering.

Oppvarming
Leilighetene vil varmes opp med vannbåren gulvvarme, samt med varmekabler på bad og bad/vaskerom. Det elektriske anlegget får selvfølgelig automatsikringer, og leilighetene får også balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

Parkering
Bygningene får garasjekjeller, og det blir heis fra garasjene og opp til leilighetsplan. Som tilvalg vil det være mulig å få montert elbil-lader tilkoblet strømmåler for leiligheten. Sykkelparkering vil bli etablert i kjeller og på terreng. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Innflytting våren 2022.

Selger vil ved vedtatt igangsetting varsle kjøper skriftlig om overtagelsesdato, som vil være å regne som en frist ihht. bustadoppføringslova.

Selgeren kan kreve overtagelse inntil fire måneder før den avtalte frist til å ha boligen klar til overtagelse. Selgeren skal skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtagelsestidspunktet. Det eksakte overtagelsestidspunktet skal gis med minst 14 kalenderdagers skriftlig varsel. Det beregnes dagmulkt fra det nye overtagelsestidspunktet.

Selgeren skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre at han blir forsinket med sin utførelse.

Selgeren har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene som nevnt i buofl. § 11 er oppfylt.

Forbehold fra utbygger

Selger er ikke bundet dersom ikke 60 % av prosjektets verdi, styrets godkjenning og nødvendige offentlige tillatelser for igangsetting av byggearbeidene er gitt. Dersom disse forbeholdene ikke er avklart innen 01.06.2020 har selger rett til å kansellere kontrakten.

Kjøper har i en slik situasjon rett til å få innbetalt beløp samt opptjente renter på klientkonto tilbakebetalt. Utover dette har selger intet ansvar overfor kjøper.

Selger har rett til å gjøre mindre endringer i konstruksjon, tekniske installasjoner og sjakter samt materialvalg som ikke reduserer boligens kvalitet, uten at dette gir kjøper rett til endring av avtalt kjøpesum.

Er det motsetninger mellom prospekttegninger og beskrivelser, gjelder beskrivelser foran tegninger. Det tas forbehold om justeringer og endringer av fasader og utomhusplanen.
Selger kan tinglyse bestemmelser som vedrører sameiet, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene.

Kjøper er kjent med at kjøpekontrakten ikke kan transporteres uten etter samtykke av selger. Videre forutsetter selger at skjøte tinglyses på den/de kjøper(e) som har fått aksept på sitt bud. Kjøper har anledning til å be om samtykke til transport eller direkteoverskjøting, men selger står helt fritt til å avslå eller akseptere en slik forespørsel. Et eventuelt samtykke vil medføre gebyr til selger kr 30.000,-. Kjøpere som ikke regnes som forbrukere ihht. loven vil ikke ha anledning til å transportere kontrakten, og vil kun ha anledning til å videreselge ihht. bustadoppføringslova.

Selger forbeholder seg rett til endring av prisliste uten varsel på usolgte boliger.

Selger forbeholder seg retten til å fordele boder og eventuelle parkeringsplasser.
Selger tar forbehold om antall seksjoner i sameiet.

Selger må rette seg etter eventuelle offentlige pålegg i byggesaken. Det gjøres oppmerksom på at frihåndstegninger, perspektiver, utomhusplan, plantegninger og bilder i prospektet er av illustrativ karakter og inneholder derfor detaljer som farger, innredninger, møblering, beplantning og arkitektoniske detaljer m.v. som ikke inngår i leveransen. Stiplede løsninger/ innredninger leveres ikke. Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger. Disse løsningene inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelstilling, da målestokkavvik kan forekomme ved trykking/ kopiering. Det tas forbehold om at sjakter og føringsveier for VVS-installasjoner kan bli endret. Entreprenøren har ansvaret for oppfølging av gjeldende krav, lover og forskrifter.

Beliggenhet

Fjerdingby er sentrum i Rælingen kommune, og er et meget attraktivt og familievennlig tettsted. Det er ca. 5 km til Lillestrøm, og det er også kort vei til blant annet Lørenskog, Strømmen, Oslo sentrum og Oslo lufthavn. Stedet er med andre ord perfekt for pendlere. Fjerdingby er under stor utvikling og vekst, og det satses på alt fra næringsliv til skoler, kultur, idrettspark og nye boliger. I tillegg ligger Fjerdingby rett ved fantastiske Rælingsåsen og Østmarka, så her får du det beste av det meste.

Utdanning
Barna i Marikollen Torg sokner til Fjerdingby barneskole og Marikollen ungdomsskole, og det er kort, trygg gangavstand til begge. Ungdomsskolen ligger faktisk i umiddelbar nærhet, ved foten av Marikollen skisenter, og skolegården er kåret til Norges beste. Skolen huser kommunens kultursal, hvor blant annet kulturskolen har flotte arrangement, samt et fint basseng. En ny barneskole er prosjektert, og skal stå klar på tomten bak rådhuset til skolestart høsten 2020.

Idrett
Marikollen idrettspark ligger rett ved eiendommen og har fotballbaner, alpinanlegg, hoppbakker, langrennsanlegg, skatepark, idrettshall, klubbhus og en stor nærmiljøpark. Idrettshallen har blant annet klatrevegg, håndballbane, treningsrom og møterom. Idrettsparken er stadig i utvikling, og alpinanlegget bygges ut med bl.a. fire nye traseer og en ny heis.

I tillegg er Marikollen et flott utgangspunkt for langrenn, både innover i marka og i mer nærliggende løyper. Rælingen kommune utvikler nå et nytt langrenns- og rulleskianlegg tilknyttet idrettsparken. Ved ferdigstillelse vil anlegget ha ca. 4 km med lyssatte løyper, hvorav 2,5 km er asfaltert for rulleski. Det planlegges at anlegget skal kunne snølegges med kunstsnø, slik at skisesongen forlenges.

Fritid og rekreasjon
Fjerdingby ligger i vakre omgivelser ved kanten av Østmarka, eller «Rælingskauen» som innbyggerne foretrekker å kalle de nærmeste skogsområdene. Området er utgangspunkt for flotte turmål, og på høsten møter du ofte sopp- og bærplukkere. Du kan blant annet ta turen til Bjønnåsen, det nest høyeste punktet i Østmarka, eller til Ramstadslottet, det tredje høyeste. Østmarkas fjerde høyeste punkt er Hektnerhøgåsen, og turen dit kan kombineres med en tur innom Ramstadsjøen og Tristilen.

Ramstadsjøen er et nydelig bade- og fiskevann i kommunen, tidligere drikkevannskilde. Fra Fjerdingby kan du i tillegg gå over åsen andre vei, opp til Åmotdammen – en av kommunens flotte badeplasser. Her er det flytebrygge, brygge, toaletter og fine piknikbenker. Mange legger turen til Myrdammen på Nordby, ca. 15 min unna med bil, og her er det også flytebrygge, bord og toaletter.

Kultur og helse
Rælingen kommune har alltid hatt et rikt kulturliv, der blant annet kulturskolen byr på mye spennende for barna. På kulturfronten skjer det også nye ting i kommunen. Det skal blant annet etableres et nytt, kommunalt bygg i sentrum – Ravinen kultur- og familiesenter. Dette blir en samlende arena innen kultur og helse med blant annet bibliotek, kulturskole og helsestasjon.

Handel og shopping
Dagligvarehandelen kan gjøres tørrskodd, siden det er planlagt en ny Rema 1000 i første etasje av bygget. Det kommer apotek. I det nye kulturhuset rett på andre siden av torget kommer det et bakeri som sikrer ferskt brød til frokost. Om Vinmonopolet også får en filial her blir avklart i løpet av vinteren. I tillegg har Fjerdingby kafé, frisør, Kiwi med mer. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Lillestrøm sentrum, samt til Strømmen Storsenter med over 200 butikker. Oslo sentrum ligger kun ca. 30 minutter unna med buss og tog.

Kollektivtilbud
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, og det går tog fra Lillestrøm. Toget bruker ca. 10 minutter inn til Oslo S, og ca. 12 minutter til Oslo Lufthavn. Med bil tar det ca. 6 min til Lillestrøm, 8 min til Strømmen, 10 min til Lørenskog, 20 min til Oslo S og 30 min til Oslo lufthavn.

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Rælingen kommune gnr. 99 bnr. 94.
Eiendommen skal fradeles/sammenslås/grensejusteres, og eiendomsgrensene er ikke endelig fastsatt eller oppmålt på salgstidspunktet. Sameiets tomt skal opprettes med egen matrikkel, og eiendommen vil bli seksjonert. Hver seksjon vil bestå av en sameierandel ihht. oppdelingsbegjæringen. Endelig adresse foreligger ikke på salgstidspunktet, men vil bli fastsatt før overtagelse.

Tilvalg og endringer

Prosjektet og dets priser er basert på at utbyggingen gjennomføres rasjonelt og med delvis serieproduksjon i form av systematisering av tekniske løsninger og valg av materialer. Dette gir begrensninger for hvilke tillegg og endringer som kjøper kan forvente å få gjennomført og innenfor hvilke tidsrom disse arbeidene kan bestilles.

Selger utarbeider en tilvalg-/endringsmeny som angir aktuelle muligheter for endringer og tilleggsarbeider. Priser kan inneholde påslag til selger for merarbeid knyttet til administrering av tilvalg og endringer fra underleverandører.

Kjøper har ikke rett til å kreve endringer og tilleggsarbeider som ikke står i sammenheng med ytelser som er avtalt, og som i omfang eller karakter skiller seg vesentlig fra den avtale ytelsen og/eller er til hinder for rasjonell gjennomføring av byggearbeidene. Selger er heller ikke forpliktet til å utføre endringer eller tilleggsarbeider som vil føre til ulempe for selger som ikke står i forhold til kjøpers interesse i å kreve endringer eller tilleggsarbeider. Selger har rett til å ta seg betalt for utarbeidelse av pristilbud, tegninger m.v. jf. Bustadoppføringslova § 44.

Selger er uansett ikke forpliktet til å utføre endringer eller tilleggsarbeider som vil endre vederlaget med mer enn 15 % jf. Bustadoppføringslova § 9.

Etter igangsetting vil det gis frister for tilvalg og endringer. Inngås kjøpsavtale etter igangsetting er kjøper kjent med at frister for tilvalg og endringer kan være utgått. Kjøper er oppfordret til å ta forbehold i kjøpetilbudet dersom prosjektet er igangsatt, og kjøper har krav til tilvalg/endring som kjøper forutsetter skal være mulig å få levert av utbygger/selger.

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Parkering i felles garasjeanlegg under eiendommen.
Det vil være mulighet for kjøp av parkeringsplass til kr 350.000,- (se prisliste), så lenge det er ledige plasser tilgjengelig. Det vil være mulig å få tilrettelagt for el-bil mot et tillegg. Kjøper må imidlertid selv gjennom tilvalgs prosessen bestille og bekoste installasjon av ladestasjon og måler. Selger fordeler boder og parkeringsplasser.

Selger forbeholder seg retten til å avgjøre hvordan organisering av parkeringsanlegget, uteareal utenfor næringslokaler 1. etasje og bodene vil bli. Dette kan bli søkt organisert som tilleggsdel(er) til kjøpers boligseksjon, skilles ut som en egen eiendom (anleggseiendom), eller bli lagt som fellesareal med vedtektsfestet bruksrett.

Boder

Det medfølger en sportsbod til hver leilighet. Ellers får alle beboerne på Marikollen Torg tilgang til felles smørebod og sykkelverksted. Her kan du fylle luft i sykkeldekkene eller sørge for riktig glid før du spenner på deg skiene.

Økonomi

Utleie

Adgang til utleie

Boligen har ingen egen utleieenhet. Utleie er lov. Eventuell info fra vedtektene.

Finansiering

Tilbud på lånefinansiering

Megler har fast provisjon pr. solgte enhet. Meglers vederlag dekkes av oppdragsgiver. Meglers vederlag er avtalt til kr 25.000,- eks. mva pr. enhet. Oppgjørstjenester: Kr. 3.000,- pr enhet. I tillegg betaler oppdragsgiver kr 2.000,- i tilretteleggingsgebyr. Oppgitte priser er eks. mva.

Selger dekker følgende utlegg til megler:
Innhenting av opplysninger fra kommune/offentlige instanser, evt forretningsfører mv.: Ca. kr. 3.500,-.
Selgers tinglysingskostnader: Kr. 585,-.
Grunnboksutskrift kr 172,- pr utskrift.
Firmaattest kr 77,- pr utskrift.

Kjøps- og salgsbetingelser

Salgsbetingelser og kjøpstilbud

Kjøp i prosjektet baseres på nærværende dokument, samt følgende:
1) Siste daterte prisliste
2) Leveransebeskrivelse datert august 2019
3) Plantegning datert 20 + 21 august 2019
4) Fasadetegninger datert 19 + 20 august 2019
5) Foreløpige vedtekter
6) Selgers prospekt

Ved avvik mellom informasjon gjelder dokumentene i den rekkefølge som er nevnt over. Lovpålagte opplysninger om eiendommen er ufullstendig uten alle ovennevnte dokumenter/vedlegg.

Betalingsbetingelser

10 % av kjøpesum forfaller ved utstedt garanti jf. bustadoppføringslova § 12.

Beløpet må være fri kapital, dvs. at det ikke kan være knyttet vilkår til innbetalingen som medfører at selger ikke kan disponere over beløpet. Renter på klientkonto tilfaller kjøper frem til § 47 garanti er stilt, eller skjøtet er tinglyst, forutsatt at de overstiger et 1/2 R.

Restkjøpesummen + omkostninger betales senest 3 dager før overtagelse, som betaling regnes beløp registrert på meglers konto. Oppgjør og eventuelt deloppgjør vil kun skje mot tinglyst skjøte eller mot garanti for tilsvarende beløp jf. bustadoppføringslova § 47.

Avbestilling

Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes vil kjøper bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling. For avbestillinger som skjer før selger har vedtatt byggestart er det avtalt et avbestillingsgebyr på 5 % av kjøpesummen.
Kontakt megler for nærmere informasjon dersom avbestilling vurderes. Bestilte endrings- og tilleggsarbeider betales i slike tilfeller i sin helhet.

Finasieringskontroll

Megler har fast provisjon pr. solgte enhet. Meglers vederlag dekkes av oppdragsgiver. Meglers vederlag er avtalt til kr 25.000,- eks. mva pr. enhet. Oppgjørstjenester: Kr. 3.000,- pr enhet. I tillegg betaler oppdragsgiver kr 2.000,- i tilretteleggingsgebyr. Oppgitte priser er eks. mva.

Selger dekker følgende utlegg til megler:
Innhenting av opplysninger fra kommune/offentlige instanser, evt forretningsfører mv.: Ca. kr. 3.500,-.
Selgers tinglysingskostnader: Kr. 585,-.
Grunnboksutskrift kr 172,- pr utskrift.
Firmaattest kr 77,- pr utskrift.

Eiendommen

Reguleringsplan og rammetillatelse

Tomten er regulert til bolig- og næringsformål ihht områderegulering for Fjerdingby. Området er ellers under utvikling slik at nye byggeprosjekter vil bli realisert i nærområdet til Marikollen Torg. Reguleringskart med tilhørende bestemmelser fås ved henvendelse til megler. Rammetillatelse datert 02.10.2019 for prosjektet Marikollen Torg foreligger.

Vei, vann og avløp

Tomten er regulert til bolig- og næringsformål ihht områderegulering for Fjerdingby. Området er ellers under utvikling slik at nye byggeprosjekter vil bli realisert i nærområdet til Marikollen Torg. Reguleringskart med tilhørende bestemmelser fås ved henvendelse til megler. Rammetillatelse datert 02.10.2019 for prosjektet Marikollen Torg foreligger.

Ferdigattest/Brukstillatelse

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge skriftlig før overtagelse kan finne sted. I motsatt fall anbefaler megler at overtagelse utsettes og at kjøper ikke overtar.

Vilkår og bestemmelser

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier ihht. bustadoppføringslova § 12.
I tilfeller hvor kjøper er profesjonell ihht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova.

Lovanvendelse

Arealer pr bolig fremkommer i vedlagte prisliste. Arealet er angitt hhv. som bruksareal (BRA) som er arealet innenfor boligens yttervegger inklusive evt. boder, samt P-ROM som er BRA fratrukket innvendig bod/sekundærrom. På tegningene kan det også være angitt et romareal som er nettoarealet innenfor omsluttende vegger. Det tas forbehold om mindre avvik for de oppgitte arealer, da beregningene er foretatt på tegninger.

Arealberegninger

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.

Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres kan megler ikke etablerere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.

Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon, i en samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfelle også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Fasiliteter

Balkong
Heis
Sentralt
Turterreng
Vaktmestertjeneste
Kabel-TV
Garasje
Bredbånd

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Tangerudvegen 1, 2008, FJERDINGBY
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Thor Asbjørn Lunde
Thor Asbjørn Lunde
Eiendomsmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!