Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Tajevegen 23

Flotte gjennomgående leiligheter fra 54 til 84 kvm med eviggrønn vinterhage. Nyt lange lyse kvelder, sommer som vinter!
Pris

kr 3 916 132 - 6 616 132

Størrelse
50 - 73 m2

Eieform

Andel

Tilgjengelig

41/51

Boligtype

Leiligheter

Soverom

1 - 2

Besøk prosjektets nettsidearrow logo

Om prosjektet

Fremtidens boform med et avslappende og kreativt miljø hvor man kan nyte lange lyse kvelder, sommer som vinter!

Ambisjonen med slike boligkonsept er at sosialt samvær alltid skal stå i sentrum. For å realisere ambisjonen bygges det hus med et antall leiligheter som er optimalt med tanke på å bli kjent med naboene. Men det skapes også avkoblende arealer der du kan nyte litt egentid. Målet er å bidra til en forandring i byer og menneskers liv ved å tilby et alternativ som representerer noe nytt og verdifullt. Dette er boliger du skal glede deg til å komme hjem til!

Nyt lange lyse kvelder, sommer som vinter. Bo med et klima som ved den franske rivieraen. Livet i Bovieran er både harmonisk og nærmest ubekymret. Her er det meste lagt til rette, og du trenger ikke tenke på snømåking og renovering. Her ligger det gode forutsetninger for nye hyggelige vennskap, og selve boformen er bygget etter fellesskapsprinsippet. Her er det fellesskapet som sammen finner ut nøyaktig hvilke fasiliteter og tjenester dere ønsker å knytte opp til Bovieran Holt.

Bovieran Holt blir et boligprosjekt med leiligheter fra 54 til 84 kvm og ligger på Holt i Kongsvinger. Alle leilighetene er gjennomgående og vender ut mot en stor eviggrønn vinterhage. Slå deg ned blant palmer og sitrontrær, les en god bok eller nyt en deilig kaffe året rundt. Beliggenheten på Holt er meget sentralt med gangavstand ned til forretningene på sørsiden av sentrum. Her er det stille og fredelig, med naturen i nærheten som gir gode rekreasjonsmuligheter. Like i nærheten av anlegget går det også bybuss.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Boligen planlegges ferdigstilt i perioden fra 4. kvartal 2024 til 1. kvartal år 2025, under forutsetning om vedtak om igangsetting innen 31.3.2023.

Beliggenhet

Holt er et etablert boligområde med småhusbebyggelse. Nærheten til sentrum gjør at beboerne får gangavstand på bare 5 minutter til dagligvarebutikker og annen handel, jernbane/fjernbuss og de fleste servicefunksjoner. Til tross for den sentrale beliggenheten er området godt skjermet fra trafikk og støy. I umiddelbar nærhet finner du mange populære friområder med turmuligheter sommer som vinter. Området rundt Bovieran Holt er solrikt, og fra den tropiske hagen vil det være flott utsikt mot Kongsvinger festning. Det er prosjektert flere boliger i nærområdet med rekkehus og firemannsboliger, som vil være med på å skape et godt og variert boligmiljø.

Fra Kongsvinger Jernbanestasjon ta til venstre ut på "Glommengata" og følg veien gjennom sentrum. Ta til høyre i rundkjøringen, retning Sverige. Ta så første vei til høyre inn ved Cirkel K som er "Tajevegen". Følg veien som svinger noe til venstre til toppen av bakken og Bovieran ligger på din venstre side.

Tomt

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Det medfølger en sportsbod og en parkeringsplass i felles underjordisk garasjeanlegg til hver leilighet i tillegg til felles sykkelparkering.

Økonomi

Utleie

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Eiendommen

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Tajevegen 23, 2211, KONGSVINGER
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Kent Inge Slettvold Olsen
Kent Inge Slettvold Olsen
Eiendomsmegler
Kontakt
Gina Helene Torp Opseth
Gina Helene Torp Opseth
Eiendomsmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!