Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Strandveien 81-83

Nye og unike boliger til salgs i Hvitsten med fantastisk utsikt mot Oslofjorden.
Pris

kr 4 523 462 - 13 562 062

Størrelse
64 - 185 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

6/9

Boligtype

Tomannsboliger

Eneboliger

Soverom

2 - 4

Om prosjektet

Strandveien:
Boligprosjektet «Strandveien 81-83» er en prakteiendom lokalisert i Hvitsten i Vestby kommune. En perle av et sted som spesielt kan by på nærhet til sjøen og for de fleste boligene en fantastisk utsikt. Prosjektet fokuserer på at alle eneboligene skal få flott utsikt mot Oslofjorden. Boligene er forskjøvet i forhold til hverandre, og plassert på forskjellige høydenivåer slik at alle eneboligene skal få flott utsikt mot fjorden og meget gode solforhold store deler av dagen. Området er meget barnevennlig og ligger i vestvendt skråning ned mot fjorden. I luftlinje er det ca. 200 meter til nærmeste badestrand, Katten og innspillingsstedet av tv-serien Neste Sommer. Kyststien går forbi, og enten du velger turer i skog, mark eller strandliv, er mulighetene mange. Både Hvitsten strand og Emmerstadbukta lokker med deilige sandstrender og grønne lunger, der late dager kan nytes i solen. Hvitsten ligger en halvtimes kjøretur fra Oslo, og er en kulturhistorisk perle med strender, sjøboder fra 1700-tallet, koselig gatemiljø og småhusbebyggelse. Den hvitmalte fjordidyllen mellom Drøbak og Son har alltid tiltrukket seg kunstnere og forfattere som har søkt frisk sjøluft, og hvile fra tigerstadens larm og mas. Her har både Theodor Kittelsen, Edvard Munch, Oda Krogh, Kristian Krogh og Sigrid Undset funnet sin inspirasjon. Hvitsten har ca. 350 innbyggere, men antallet økes betraktelig i sommermånedene. Ramme gård blitt et fantastisk sted med kafé, galleri, museum, amfiteater, konsertsal og gårdshotell – samt et hageanlegg Shakespeare bare kunne drømme om.

Ønsker du ytterligere servicetilbud byr Vestby Storsenter på en rekke kjente kjedebutikker, vinmonopol og apotek. I området ligger også Norwegian Outlet, en egen ”merkevareby” som gir deg en helt ny handleopplevelse. Med bil fra Hvitsten tar det ca. 9 min til Vestby stasjon, 14 min til Son, 16 min til Drøbak sentrum, 23 min til Ski Storsenter, 36 min til Oslo S og 1 time til Oslo lufthavn.

«Strandveien 81-83» selges i 3 salgstrinn og består totalt av 4 vertikaldelte familieboliger (Hustype A1 og A2) og 6 frittliggende eneboliger (Hustype B). Familieboligene i denne forstand er en "enebolig del" (Hustype A1) og en "leilighetsdel" (Hustype A2) som henger sammen i en bygningskropp. Hver av enhetene i familieboligene vil bli en egen eierseksjon.

Det er noe spesielt ved å være første eier av en bolig. Boligene har en gjennomtenkt og arealeffektiv planløsning som er tilpasset dagens familiebehov. Her kan rom tilpasses slik at de passer deg og din livsstil og få de detaljene du alltid har drømt om. For de som kommer tidlig inn i prosjektet, vil det være gode muligheter for tilvalg/ endringsmuligheter utover standard leveranse, se vedlagte tilvalgsbeskrivelser i salgsoppgaven. Alle boligene har godt nybyggstandard med utvendig kledning av malmfuru som reduserer utvendig vedlikehold vesentlig. Inne er det på gulv gjennomgående benyttet 1-stavs parkett og 60 x 60 cm flis i våtrom. Alle gulv i 1. etg. har varmekabler (unntatt soverom og bod). Hver bolig har pipeløp og påmontert en effektiv og rentbrennende peisovn i stuen. Uteområdene vil bli pent opparbeidet iht. utenomhusplan, med sorte heller på markterrassen, asfaltert gårdsplass, og arealer tilsådd med gress. I alle enhetene vil det tilrettelegges for mottak av fiber/bredbånd og el.-bil lader.

A1:
Hustype A1 (BRA/P-rom: 194/160 kvm) er er den store delen av tomannsboligen og har en fin planløsning. I 1. etg. er det en romslig entré med plass til garderobe. Fra entréen er det på motsatt side utgang til sør- og vestvendt terrasse med gode solforhold. I tillegg har entréen direkte tilgang til en isolert dobbelgarasje med sportsbod som er en integrert del av boligen. Fra entréen går det en gang til 2 stk. soverom, baderom samt et separat vaskerom. Under trappen opp til 2. etg. er det laget en praktisk bod. 2. etg. er husets hovedetasje. Her er det en stue- og kjøkkenløsning på 49 kvm, og store vindusflater sørger for flott utsikt over Oslofjorden. Kjøkkeninnredningen leveres av HTH med hvitevarepakke fra Siemens. Leveransen inkluderer en kjøkkenøy som deler stue og kjøkken. Fra din egen sofa har du full kontroll på båttrafikken på fjorden! Er det fint vær kan du sette deg ut på den nesten 15 kvm store verandaen og nyte sol og utsikt. Verandaen er overbygget og har stolpefritt rekkverk i glass og stål for best mulig utsikt. Fra kjøkkendelen har du tilgang til husets hovedsoverom, som har en suite løsning med egen walk-in garderobe og baderom. Husets 3. etg. gjør huset spesielt fleksibelt. Her er to rom som i utgangspunktet er tenkt som loftstue og kontor, men kan like gjerne benyttes som soverom. Store takvinduer i kontor/ soverom og store vestvendte vinduer med utsikt over Oslofjorden sørger for godt dagslys.

A2:
Hustype A2 (BRA/P-rom: 69/64 kvm) er den mindre delen av tomannsboligen som har en arealeffektiv planløsning over 2 etasjer samt et uinnredet loft med god lagringsplass. Boligens 1. etasje er utrustet med en innbydende flislagt entré med varmekabler i gulvet. Her det plass til garderobeløsning samt tilgang til en innebod. I inneboden er det lagt opp avløpsrør og vannrør for ev. framtidig tilkobling av wc, vaskesøyle og kum. Fra entréen går man videre inn i en praktisk stue/ kjøkkenløsning med spiseplass lokalisert mellom stue og kjøkkendelen. Kjøkkeninnredningen leveres av HTH. Fra den trivelige stuen er det utgang til en solrik terrasse som er en flott utvidelse av stuen på sommerstid og en skjermet boltreplass for de minste i familien. Under trappen opp til 2. etasje er det en bod/teknisk rom med noe lagringsplass. Via flott og innebygget trapp kommer man opp til 2. etasje. Her er det 2 soverom med god størrelse og et delikat baderom med dusjhjørne, vegghengt wc, servant med underskap samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Fliser og varme i gulv og downlights i taket. Over trappen er det et romslig loftsrom for oppbevaring.

B:
Hustype B (BRA/P-rom: 210/185 kvm) er meget romslig enebolig over 3 etasjer. Den har en fleksibel planløsning hvor det er mulig å innrede deler av sokkeletasjen med en hybel på ca. 36 kvm. 1. etg. er den midtre etasjen i huset. Her kommer du inn i entréen med praktisk garderoberom og tilgang til soverom og et pent bad. Fra entréen kommer du til trappen som leder deg opp i 2. etg. eller ned til sokkeletasjen. Resten av 1. etg. består av et praktisk kjøkken fra som har åpen løsning mot stuen. Rommet har store vindusflater og en fantastisk, vestvendt utsikt over Oslofjorden. Kjøkkenet leveres av HTH og en kjøkkenøy deler kjøkkendelen fra spisestuedelen. Huset har flere praktiske uteområder. Fra spisestuen er det utgang til en sørvendt, steinsatt markterrasse, og utenfor stuen har du en vestvendt veranda på nesten 15 kvm med glassrekkverk. Begge utearealene har flott utsikt. 2 etg. har to østvendte- og et vestvendt soverom. Sistnevnte er på hele 21 kvm, har en liten balkong og den flotte utsikten. Videre har etasjen et delikat baderom med dusjhjørne, servant og vegghengt wc. Her er det stor nok plass til å installere et badekar (tilvalg). Sokkeletasjen leveres i utgangspunktet med vaskerom, bad og kjellerstue på 33 kvm. Utenfor kjellerstuen er det en markterrasse på ca. 15 kvm. I tillegg er det god bodplass i 3 boder. Den største på 12 kvm kan ev. benyttes til treningsrom/hobbyrom. Det er mulighet for å kunne lage en effektiv 2-roms hybel i sokkeletasjen med soverom, stue/kjøkken og bad. Inngangen vil være fra markterrassen. Hoveddelen vil fremdeles beholde et vaskerom og to boder i etasjen. På østsiden av boligen oppføres det en dobbelgarasje.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Det er startet bygging av 8 enheter i første bygge- og salgstrinn som er planlagt ferdigstilt innen utgangen av 3. kvartal 2022. Dette gjelder Strandveien 83 D - K.

Boligene i salgstrinn 2 vil igangsettes så snart 50% av av de forutgående salgstrinn er solgt. Prosjektet er planlagt ferdigstilt innen utgangen 2023 eller våren 2024.

Selger kan kreve overtagelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha boligen klar til overtagelse. Selger skal skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtagelsestidspunktet. Det eksakte overtagelsestidspunktet skal gis med minst 14 kalender dagers skriftlig varsel. Det beregnes dagmulkt fra det nye overtagelsestidspunktet.

Selger skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre at han blir forsinket med sin utførelse.

Selger har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene som nevnt i Bustadoppføringslova § 11 er oppfylt.

Ved besøk på byggeplass før overtagelse skal kunder alltid være i følge med en representant fra Selger. All annen ferdsel på byggeplassen i anleggsperioden er beheftet med høy grad av risiko og er forbudt.

Forbehold fra utbygger

Det tas forbehold om justering av eiendomsgrensene ved fradeling på bakgrunn av krav fra offentlige myndigheter.

Selger har rett til å gjøre endringer i konstruksjon, tekniske installasjoner og materialvalg som ikke reduserer boligens kvalitet, uten at dette gir kjøper rett til endring av avtalt kjøpesum. Er det motsetninger mellom prospekttegninger, illustrasjoner, innredningstegninger, utomhusplan og leveransebeskrivelser, gjelder leveransebeskrivelser foran all annen informasjon.

Selger forbeholder seg retten til å foreta nødvendige endringer som følge av offentlige pålegg eller tilpasninger i forhold til tekniske løsninger. Videre forbeholder Selger seg rett til å bestemme endelig utforming av utomhus arealer, uten at Kjøper har rett til å kreve endringer av avtalt pris. Dette gir ikke Selger rett til endringer som fraviker de beskrivelser og illustrasjonsmateriell som er vedlagt denne kontrakt på en slik måte at Boligens standard objektivt sett forringes eller som objektivt svekker dens bruksverdi. Selger skal så langt det er praktisk mulig informere Kjøper om slike endringer.

Det gjøres oppmerksom på at frihåndstegninger, perspektiver, utomhusplan, plantegninger og bilder i prospektet er av illustrativ karakter og inneholder derfor detaljer som farger, innredninger, møblering, beplantning og arkitektoniske detaljer m.v. som ikke inngår i leveransen. Stiplede løsninger/ innredninger leveres ikke. Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger. Disse løsningene inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelstilling, da målestokkavvik kan forekomme ved trykking/ kopiering. Det tas forbehold om at føringsveier for VVS-installasjoner kan bli endret. Entreprenøren har ansvaret for oppfølging av gjeldende krav, lover og forskrifter.

Selger kan tinglyse erklæringer/bestemmelser og rettigheter som er nødvendig for gjennomføringen av prosjektet, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene. Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for dette.

Kjøper gjøres spesielt oppmerksom på at området er under utvikling og aksepterer de ulemper som dette vil kunne medføre. Byggearbeider, som blant annet bringer med seg støy, støv og redusert fremkommelighet, må påregnes i byggeperioden.
Selger forbeholder seg rett til endring av prisliste uten varsel på usolgte boliger.

Selger kan ikke garantere at det ikke er skjeggkre eller perlekre i boligen ved overlevering.

Beliggenhet

Prosjektet "Strandveien 81-83" ligger med avkjøring fra Strandveien i Hvitsten. Flat avkjøring og tomten skråner videre mot vest. Utbygger har utnyttet dette ved å plassere eneboligene på en slik måte at alle husene skal få en flott utsikt mot fjorden.

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Prosjektet skal oppføres på eiendommen gnr. 56, bnr. 86, 621, 622 og 613-619, mens felles veiareal ligger på gnr. 56, bnr. 59 i Vestby kommune.

Felles tomteareal for boligene i Strandveien 83 D-K er i matrikkelen oppgitt å være ca. 796 m² per tomt.
Boligene vil bli seksjonert.

Adresse for boligene blir Strandveien 83 D-K,1545 Hvitsten.

Boder, fasader, herunder balkonger og terrasser mv. ferdigstilles samtidig med boligene.

Utomhus arealene ferdigstilles samtidig med ferdigstillelse av de enkelte bygg eller så snart årstiden tillater det. Tomtene opparbeides og tilsåes med gress. Adkomster og gårdsplasser asfalteres.

Familieboligene er vertikaldelt, og benevnt som hustype A-1 og A-2, der A-1 er den største boligen. Planlagt fordeling av utomhusarealer fremgår av utomhusplanen, der areal merket TG1 tilhører bolig A-1, og areal merket TG2 tilhører bolig A-2. Hustype A-2 vil få adkomstrett over eiendommen med hustype A-1 som den ligger i sameie med, og kjøperne av boligene med hustype A-1, Strandveien 83D-F-H og J, kan ikke motsette seg dette. Rettigheten kan bli tinglyst. Selger forbeholder seg retten til å avgjøre hvordan organiseringen av utearealer vil bli. Dette er planlagt søkt organisert som tilleggsdel til kjøpers boligseksjon, men kan også skilles ut som en egen eiendom eller bli lagt som fellesareal med tidsbegrenset vedtektsfestet bruksrett (30 år).

På eiendommene er det etablert ledningsnett for vann, avløp, overvann, elektrisitet, data/tv/telefon og utstyr. Ledninger som går over eiendommer, vil være i sameie med øvrige eiendommer. Kjøper er kjent med og aksepterer ovennevnte og at tilliggende eiendommer kan få tinglyst nødvendige rettigheter til å legge, vedlikeholde og skifte ut ledninger ved behov. Kjøper plikter å medvirke til at slike avtaler skal inngås og tinglyses etter at overskjøting har funnet sted.

Tilvalg og endringer

Prosjektet og dets priser er basert på at utbyggingen gjennomføres rasjonelt og med delvis serieproduksjon i form av systematisering av tekniske løsninger og valg av materialer. Dette gir begrensninger for hvilke tillegg og endringer som kjøper kan forvente å få gjennomført og innenfor hvilke tidsrom disse arbeidene kan bestilles.

Kjøper vil bli invitert av O.Langseter&Sønn AS til et eget tilvalgsmøte. Selger utarbeider en tilvalgsmeny som angir muligheter for endringer og tilleggsarbeider. Priser kan inneholde påslag til selger for merarbeid knyttet til administrering av tilvalg og endringer fra underleverandører.

Kjøper har ikke rett til å kreve endringer og tilleggsarbeider som ikke står i sammenheng med ytelser som er avtalt, og som i omfang eller karakter skiller seg vesentlig fra den avtale ytelsen og/eller er til hinder for rasjonell gjennomføring av byggearbeidene. Selger er heller ikke forpliktet til å utføre endringer eller tilleggsarbeider som vil føre til ulempe for selger som ikke står i forhold til kjøpers interesse i å kreve endringer eller tilleggsarbeider. Selger har rett til å ta seg betalt for utarbeidelse av pristilbud, tegninger m.v. jf. Bustadoppføringslova § 44.

Selger er uansett ikke forpliktet til å utføre endringer eller tilleggsarbeider som vil endre vederlaget med mer enn 15 % jf. Bustadoppføringslova § 9.

Etter igangsetting vil det gis frister for tilvalg og endringer. Inngås kjøpsavtale etter igangsetting er kjøper kjent med at frister for tilvalg og endringer kan være utgått. Kjøper er oppfordret til å ta forbehold i kjøpstilbudet dersom prosjektet er igangsatt, og kjøper har krav til tilvalg/endring som kjøper forutsetter skal være mulig å få levert av utbygger/selger.

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Strandveien 83 D, F, H og J vil få parkering i egen isolert garasje som er integrert i boligen. Strandveien 83 E, G, I og K vil få utvendig parkering på gårdsplass, se utomhusplan for planlagt plassering.

Boligene er forberedt for elbil-lader med egen kurs og tomt rør til ladepunkt. Ladestasjon inngår ikke i leveransen fra selger, men kan bestilles som tilvalg. Strømforbruk og kostnader for ladning av el-bil betales av den enkelte bolig.

Boder

Strandveien 83D, F, H og J vil få bod i tilknytning til garasjen, mens Strandveien 83E, G, I og K har innvendig bod iht. plantegning.

Økonomi

Prisinformasjon

Boligene selges til fastpris etter førstemann til mølla-prinsippet. Se vedlagte prisliste. Det gjøres oppmerksom på at papirutgaver av salgsoppgaven kan være redigert etter utskrift, og det oppfordres derfor til å alltid ta utgangspunkt i den digitale utgaven av både salgsoppgave og prisliste som finnes på dnbeiendom.no og prosjektets hjemmeside.

Info Eiendomsskatt

Det er ikke eiendomsskatt for boliger i Vestby kommune per salgsstart, men selger tar forbehold om at kommunen kan innføre dette før overtagelsesdato.

Info formuesverdi

Eiendommens formuesverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Formuesverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. Se nærmere info på www.skatteetaten.no.

Utleie

Adgang til utleie

Det er ikke kjent at det foreligger regler som er til hinder for at de frittstående eneboligene kan leies ut.
Når det gjelder de seksjonerte boligene vil det bli inntatt bestemmelser om utleie i sameiets vedtekter.
Utover dette følges reglene om utleie etter loven:
Kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Merk imidlertid at begrensningen ikke gjelder for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger.

Finansiering

Tilbud på lånefinansiering

Meglers vederlag er avtalt til kr 53.125,- per enhet. I tillegg betaler oppdragsgiver kr 5.000, - i oppgjørstjenester per enhet.

Selger dekker følgende utlegg til megler: Innhenting av opplysninger fra kommune/offentlige instanser, ev. forretningsfører mv.: ca. kr 3189,-. Selgers tinglysingskostnader: Kr 585,-. Grunnboksutskrift kr 172,- per utskrift.

Kjøps- og salgsbetingelser

Salgsbetingelser og kjøpstilbud

Kjøp i prosjektet baseres på nærværende dokument, herunder følgende:

1) Prisliste
2) Leveransebeskrivelse Strandveien 83, hustype A-1
3) Leveransebeskrivelse Strandveien 83, hustype A-2
4) Leveransebeskrivelse Strandveien 81 A-C, datert 12.12.21
5) Leveransebeskrivelse Strandveien 83 A-C, datert 12.12.21
6) Romskjema hustype B datert 10.12.21 og hustype A-1 og A-2 datert 12.12.21
7) Fasadetegninger datert 28.10.20, 4.1.21 og 8.12.21
8) Plantegninger datert 17.9.20
9) Utomhusplan datert 14.12.21
10) Salgsprospekt
11) Utkast vedtekter, fås ved henvendelse til megler
12) Kjøpekontrakt, fås ved henvendelse til megler
13) Reguleringsplan m/bestemmelser, fås ved henvendelse til megler
14) Grunnkart datert 4.10.21, fås ved henvendelse til megler
15) Grunnboksutskrift og kopi av tinglyste heftelser, fås ved henvendelse til megler
16) Informasjonsskriv vedrørende skjeggkre, fås ved henvendelse til megler
17) For Bustadoppføringslova, se lovtekst på lovdata.no

Lovpålagte opplysninger om eiendommen er ufullstendig uten alle ovennevnte dokumenter/vedlegg.

Forbrukerinformasjon ved inngivelse av kjøpstilbud:

Alle kjøpstilbud og relatert kommunikasjon med megler skal foregå skriftlig. Megler har ikke anledning til å formidle opplysninger om kjøpstilbud som ikke er gitt skriftlig. Megler vil likevel gi deg opplysninger og råd underveis i prosessen. Dette behøver ikke gjøres skriftlig.

Gi kun skriftlige kjøpstilbud, og sett en tilstrekkelig lang akseptfrist. Uansett bør ikke kjøpstilbudet ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra det inngis.

Kjøpstilbudet skal inngis på DNB Eiendom sitt kjøpetilbudskjema påført din signatur. Samtidig må du legitimere deg. Det kan gjøres ved at du laster opp kopi av legitimasjon eller bruker bankID når du legger inn elektronisk kjøpstilbud på dnbeiendom.no, eller du kan vise legitimasjon direkte/personlig til megler som sørger for kopi. Annen oversendelse, eks. sms eller epost, er forbundet med en viss risiko for at opplysningene kommer på avveie. Dersom dere er to eller flere som skal kjøpe sammen, må samtlige budgivere undertegne kjøpstilbudet og legitimere seg.

Du kan velge mellom følgende når du skal sende kjøpstilbud; levere direkte/personlig til megler eller benytte budknappen til DNB Eiendom som du finner i annonsen på finn.no eller på prosjektets side på dnbeiendom.no. Annen oversendelse, eks. sms eller epost, er forbundet med en viss risiko for at opplysningene kommer på avveie.

Kjøpstilbud som inngis utenom ordinær arbeidstid kan ikke forventes behandlet før neste ordinære arbeidsdag. Du har selv risikoen for at ditt kjøpstilbud kommer frem til megler. Megler vil straks kjøpstilbudet er mottatt bekrefte dette skriftlig til deg. Får du ikke slik bekreftelse, bør du ringe megler for å sjekke om kjøpstilbudet er mottatt.

Kjøpstilbudet skal fylles ut så nøyaktig som mulig med hensyn på finansiering, finansinstitusjonens kontaktperson samt andel egenkapital. Normalt vil ikke kjøpstilbud med forbehold bli akseptert av selger før forbeholdet er avklart.

Selger vil gi sin aksept av kjøpstilbud skriftlig til megler, som så videreformidler aksepten til den som får aksept. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere et hvert kjøpstilbud.

Ifølge forskrift om eiendomsmegling § 6-4 vil kopi av budjournalen bli oversendt kjøper og selger etter aksept. Dersom det er viktig for budgiver å bevare sin anonymitet, bør kjøpstilbudet fremmes gjennom fullmektig.

Andre som har levert inn kjøpstilbud på samme bolig kan få utlevert anonymisert budjournal.

Egne regler for inngivelse av kjøpstilbud, blant annet med andre frister, kan gjelde ved salgsstart. Kontakt megler for nærmere info.

Betalingsbetingelser

10 % av kjøpesum forfaller ved utstedt garanti jf. bustadoppføringslova § 12.
20 % dersom kjøper er å regne som profesjonell.
Beløpet må være fri kapital, dvs. at det ikke kan være knyttet vilkår til innbetalingen som medfører at selger ikke kan disponere over beløpet. Renter på klientkonto tilfaller kjøper frem til § 47 garanti er stilt, eller skjøtet er tinglyst, forutsatt at de overstiger en 1/2 R.
Restkjøpesummen + omkostninger betales ved overtagelse.
Oppgjør og eventuelt deloppgjør vil kun skje mot tinglyst skjøte eller mot garanti for tilsvarende beløp jf. bustadoppføringslova § 47.

Avbestilling

Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes vil kjøper bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling.
Kontakt megler for nærmere informasjon dersom avbestilling vurderes. Bestilte endrings- og tilleggsarbeider betales i slike tilfeller i sin helhet.

Finasieringskontroll

Meglers vederlag er avtalt til kr 53.125,- per enhet. I tillegg betaler oppdragsgiver kr 5.000, - i oppgjørstjenester per enhet.

Selger dekker følgende utlegg til megler: Innhenting av opplysninger fra kommune/offentlige instanser, ev. forretningsfører mv.: ca. kr 3189,-. Selgers tinglysingskostnader: Kr 585,-. Grunnboksutskrift kr 172,- per utskrift.

Eiendommen

Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen er omfattet av reguleringsplan for Strandåsen, vedtatt 10.10.2005. Eiendommen er avsatt til frittliggende småhusbebyggelse, felt Bb11. Eiendommen ligger utenfor bevaringsområdet.

Tillatelse for prosjektet er mottatt 11.5.21. Kopi kan fås ved henvendelse til megler.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er omfattet av reguleringsplan for Strandåsen, vedtatt 10.10.2005. Eiendommen er avsatt til frittliggende småhusbebyggelse, felt Bb11. Eiendommen ligger utenfor bevaringsområdet.

Tillatelse for prosjektet er mottatt 11.5.21. Kopi kan fås ved henvendelse til megler.

Ferdigattest/Brukstillatelse

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge skriftlig før overtagelse kan finne sted. I motsatt fall anbefaler megler at overtagelse utsettes og at kjøper ikke overtar.

Vilkår og bestemmelser

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbruker om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier iht. bustadoppføringslova § 12.
I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova eller etter bustadoppføringslova hvor §§12, 18 og 52-54 ikke kommer til anvendelse.

Lovanvendelse

Arealer pr bolig fremkommer i vedlagte prisliste/plantegninger. Arealet er angitt hhv. som bruksareal(BRA) som er arealet innenfor boligens yttervegger inklusive evt. boder, samt P-ROM som er BRA fratrukket innvendig bod/sekundærrom. På tegningene kan det også være angitt et romareal som er nettoarealet innenfor omsluttende vegger. Det tas forbehold om mindre avvik for de oppgitte arealer, da beregningene er foretatt på tegninger.

Arealberegninger

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktet art.

Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.

Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon, i en samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handel.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte plantegninger ikke stemmer hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar, avvik og feil kan forekomme.

Fasiliteter

Balkong
Peis
Hage
Kabel-TV
Bredbånd
Garasje
Utsikt
Turterreng

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Strandveien 81-83, 1545, HVITSTEN
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
André Gabrielsen
André Gabrielsen
Eiendomsmegler
Kontakt
Bjørn Skar
Bjørn Skar
Eiendomsmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!