Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Strandpromenaden

Fjordbyen Brygge - Kun 1 igjen av 20 flotte leiligheter ved vannkanten i Vikersund - heis - garasje
Pris

kr 3 400 522

Størrelse
40 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

1/20

Boligtype

Leilighet

Soverom

1

Besøk prosjektets nettsidearrow logo

Om prosjektet

Boligprosjektet Fjordbyen Brygge har en egen hjemmeside: www.fjordbyen-vikersund.no
Her finner du alt av relevant informasjon, spesielt under fanen som heter dokumenter. Det er laget en interaktiv "boligvelger" hvor du enkelt kan finne frem hvor leilighetene bl.a. ligger i bygget, denne finner du her -
https://www.fjordbyen-vikersund.no/boligvelger/

Fjordbyen Brygge består av 20 flotte leiligheter med sentral beliggenhet ved vannkanten i Vikersund. Alle leilighetene får fjordutsikt fra både stue og/eller privat uteplass. Her finner du den perfekte leiligheten for deg med størrelser fra 44 til 151 m².

Leilighetene får felles garasjeanlegg i underetasjen med sportsbod og heis til etasjeplan. I Fjordbyen Brygge bor du også bare en heistur fra et hyggelig måltid. I 1. etasje blir det serveringssted/café med uteservering i vannkanten. Rett utenfor ligger også den nye pollen i Vikersund med sandstrand og badeplass.

Visning etter avtale med megler.

Det er førstemann til mølla prinsippet som gjelder og faste priser.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Overtagelse av boligene er satt til uke 19 (perioden 8-14 mai 2023). Eksakt dato og tidspunkt vil bli meldt skriftlig til kjøper senest 2 uker før overtagelse.

Beliggenhet

I hjerte av Vikersund sentrum er det et godt og variert forretningstilbud med apotek, cafeer, nær-senter og vinmonopol. På andre siden av Tyrifjorden ligger Tyrifjord hotell, Modum skisenter med alpinanlegg, og Vikersund Hoppsenter med verdens største Skiflyvningsbakke og øvrige hoppbakker i ulike størrelser.

Det er ellers kort vei til Flannumsmarka og Finnemarka med flotte tur og rekreasjonsområder både sommer som vinter. Det er gode jakt og fiskemuligheter i kommunen.

Modum kommune har ellers et mangfoldig og rikt kulturtilbud med Modum Kulturhus med kino, bibliotek, musikkskole og jevnlig besøk av Riksteateret. Sammen med Åmot kirke, Olavskirken, Festsalen på Modum Bad og Glasshytta på Blaafarveværket tiltrekker bygda seg høyt profilerte aktører innenfor alle sjangere.

Modum kommune har et meget godt fritids- og aktivitetstilbud for store og små. I tillegg kan man gå den fine og naturskjønne turstien "Modum på langs" som går fra Kongsfossen oppover Drammenselva, videre til Kattfoss i Geithus, bort til Delinga, videre langs Bergsjø, opptil Tyrifjorden dertil enten bort til Tyrifjord Hotell eller opptil Kleiva og videre til Gamle Kirkevei, fram til Heggen Kirke.

Det er ca. 4 km til Furumo Idrettsanlegg med friidrettsbane, kunstfrossen skøytebane, Furumo svømmehall, landskjente Frisklivs-sentralen, samt ikke minst Furumo med fine tur- og rekreasjonsmuligheter.

Tomt

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Det medfølger en utvendig sportsbod og en innendørs parkeringsplass med fri høyde på max 2,15 meter i felles underjordisk garasjeanlegg til hver bolig.

Lading for el-bil parkering/ladestasjon kan bestilles som tilvalg.

Økonomi

Utleie

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Eiendommen

Vilkår og bestemmelser

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier iht. bustadoppføringslova § 12.

I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova eller etter bustadoppføringslova hvor §§12, 18 og 52-54 ikke kommer til anvendelse.

Fasiliteter

Balkong
Heis
Kabel-TV
Garasje
Utsikt
Sentralt
Turterreng

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Strandpromenaden, 3370, VIKERSUND
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Ann-Kristin Salvesen
Ann-Kristin Salvesen
Eiendomsmegler
Kontakt
Andreas Johnsrud
Andreas Johnsrud
Prosjektmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!