Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Strandholmen - Langgaten 1B

NYE Innflyttingsklare leiligheter med fleksibel overtakelse - garasjeplass, innglasset balkong og heis! - Velkommen!
Pris

kr 4 955 782 - 6 755 782

Størrelse
64 - 83 m2

Eieform

Andel

Tilgjengelig

7/22

Boligtype

Leiligheter

Soverom

2

Besøk prosjektets nettsidearrow logo

Om prosjektet

Visning: Det er satt opp visning hver tirsdag fra 17.30 - 18.30 (Påmelding) Passer ikke dette finner vi selvfølgelig en annen dag for visning og en prat - velkommen!

BYGGINGEN ER IGANG MED INNFLYTTING VÅREN 2024!

Andre byggetrinn vil bestå av 22 flotte leiligheter med fantastisk beliggenhet, sjønært og sentralt i Holmestrand. Her finner du leiligheter fra 45 kvm til 116 kvm BRA med store vindusflater, praktiske planløsninger og flotte kvaliteter. Flertallet får også praktfull sjøutsikt. På toppen av bygget blir det en felles takterrasse, til glede for samtlige beboere. Kjelleretasjen får garasjeanlegg med boder og heis til etasjene

Helt ut mot sjøen og vakkert plassert langs kyststien og Dulpen park ligger Strandholmen. Strandholmen har blitt et veletablert bo-område med badeplasser, frodige uteområder, innbydende bryggeanlegg og kort vei til alle byens fasiliteter. Den neste utbyggingen på Strandholmen vil bestå av totalt 3 bygg. De 23 leilighetene i første byggetrinn er designet med tanke på å skape gode hjem for alle livets faser og behov. Du finner leiligheter fra 57 til 115 m2 BRA fordelt over 7 etasjer, alle med uteplasser i form av balkonger eller terrasser og gjennomtenkte planløsninger.

For alle leiligheter over 65 m2 BRA medfølger parkering i underjordisk parkeringsanlegg. Enkelte mindre leiligheter selges uten parkeringsplass. Det er heis fra garasjeanlegg og opp til hver etasje i bygget. Det medfølger sportsbod til alle leilighetene.

Totalt vil de tre byggene bestå av 69 leiligheter. Trinn 1 og trinn 2 har 6 etasjer, mens trinn 3 får 8 etasjer. Det blir felles parkeringskjeller under byggene. Uteområdene rundt og mellom byggene vil også inngå som en del av utbyggingen. Sammen med prosjektinformasjonen redegjør salgsinformasjonen for hvilke materialer, arbeider og tjenester som inngår i leveransen samt hvordan organisering av boliger, fellesarealer og garasjer er planlagt.

Fellesgjelden i prislisten er utregnet med utgangspunkt i 4,1%

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Byggingen er igangsatt. Boligen planlegges ferdigstilt og overlevert i perioden fra 15.01.2024 til 15.05.2024.

Senest 10 uker før ferdigstillelse av boligen skal Selger gi Kjøper skriftlig melding om endelig overtakelsesdato. Denne datoen er bindende og dagmulktutløsende og skal som et utgangspunkt ligge innenfor overtakelsesperioden.

Beliggenhet

Strandholmen ligger i nordenden av Holmestrand sentrum, rett ved (strandkanten) sjøen. Vendt mot den østlige horisonten og Drammensfjorden. Kun en kort spasertur langs strandpromenaden ligger Holmestrand sentrum og alle servicetilbudene som byen har å by på. Tvers over gaten, inne i fjellhallen, ligger den flotte Holmestrand Stasjon.

På Strandholmen bor du med gangavstand til både kaféer, restauranter, bank, apotek, vinmonopol, nytt bibliotek og et bredt utvalg butikker. To populære badestrender og en stor båthavn med mulighet for båtplass gjør at du ikke trenger å reise noe sted for å få feriefølelsen om sommeren.

Tomt

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Felles garasjekjeller er planlagt å bestå av 64 bilparkeringsplasser hvorav 2 av plassene er HC-parkering, 7 parkeringsplasser for MC/Moped, sykkelparkering, boder og teknisk rom. Det medfølger en parkeringsplass i garasjekjeller til hver leilighet som er over 65 m2 BRA.

Boder

Det leveres en sportsbod til hver leilighet.

Økonomi

Prisinformasjon

Se prisliste, som fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Adgang til utleie

Det vises til borettslagslovens § 5-3 hvor det fremgår at andelseier ikke uten samtykke fra styret i borettslaget kan overlate bruken av boligen til andre utover det som følger av borettslagsloven § 5-4 til § 5-6. Andelseiere i borettslag kan leie ut hele sin enhet i opptil 30 døgn i løpet av året. Dette er en utvidelse av tidligere lov.

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Eiendommen

Vilkår og bestemmelser

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier iht. bustadoppføringslova § 12.

I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova eller etter bustadoppføringslova hvor §§12, 18 og 52-54 ikke kommer til anvendelse.

Arealberegninger

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.

Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.

Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon, i en samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Dersom innbetaling likevel må foretas på annen måte, må megler orienteres med begrunnelse og informasjon om innbetalers navn, før innbetaling av oppgjør.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfelle også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Diverse

Det har blitt lagt særlig vekt på at flest mulig skal få nyte mest mulig av den flotte sjøutsikten. Dette har blant annet resultert i et ekstra «glasshjørne» midt på sørsiden av bygget, som gir leilighetene her flott sjøutsikt fra stuen. Legg også merke til leilighet 602 som går over to plan med en fantastisk, privat takterrasse på toppen av bygget. Eller kanskje leilighet 601 med hele 52 m2 terrasse kan friste?

Strandholmen ligger i nordenden av Holmestrand sentrum, rett ved (strandkanten) sjøen. Vendt mot den østlige horisonten og Drammensfjorden. Kun en kort spasertur langs strandpromenaden ligger Holmestrand sentrum og alle servicetilbudene som byen har å by på. Tvers over gaten, inne i fjellhallen, ligger den flotte Holmestrand Stasjon.

På Strandholmen bor du med gangavstand til både kaféer, restauranter, bank, apotek, vinmonopol, nytt bibliotek og et bredt utvalg butikker. To populære badestrender og en stor båthavn med mulighet for båtplass gjør at du ikke trenger å reise noe sted for å få feriefølelsen om sommeren.

Fasiliteter

Balkong
Heis
Kabel-TV
Garasje
Utsikt
Bredbånd
Sentralt
Turterreng
Takterrasse

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Strandholmen - Langgaten 1B, 3080, HOLMESTRAND
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Bård Johnson
Prosjektmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!