Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Storgata 37

Kun 2 igjen!
Pris

kr 4 215 138 - 4 315 314

Størrelse
58 - 59 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

2/5

Boligtype

Leiligheter

Soverom

2

Velkommen til Storgata 37!

Her kommer fem nye, moderne leiligheter med en tøff arkitektur, tegnet av LPO Arkitekter. Beliggenheten er uslåelig - midt i Lillehammer sentrum. Kort avstand til gågata med koselige butikker og kafeer, Søndre Park og et variert kulturtilbud, men likevel tilbaketrukket i en stemningsfull bakgård. Gangavstand til det meste, som for eksempel jernbanestasjonen, sykehuset, høgskolen, treningsanlegg og naturopplevelser.

De fem leilighetene er fordelt over tre etasjer, med inngangsparti og boder i sokkel. Dette gjør at leilighetene i første boligplan ligger høyt og luftig. Toppleiligheten strekker seg over hele fjerde etasje, og er på hele 107 m2 BRA. Denne leiligheten har to balkonger med nydelig utsikt mot Mjøsa og Lågen, tre soverom og to bad. Hovedsoverommet er tilknyttet eget bad og balkong på 5 m2. Planløsningen er praktisk og spennende, med soverom/bad på den ene siden og oppholdsrom på den andre. Leiligheten har godt med lys fra store vinduer, et flott kjøkken fra kvalitetsleverandøren Strai Kjøkken, og integrerte hvitevarer fra AEG. Utenfor stuen har leiligheten en romslig sørvest-vendt balkong på 14 m2, med plass til blant annet spisegruppe.

De fire øvrige leilighetene er nokså like i planløsning, på ca 58 m2 BRA. Leilighetene har luftige og solrike balkonger. Store vinduer gir godt med lys, og leilighetene er gjennomgående. Kvalitetskjøkken fra Strai kjøkken med integrerte hvitevarer. Leilighetene har romslig stue/kjøkken-løsning, en-stavs eikeparkett og flislagte, praktiske bad. To gode soverom - det ene med plass for dobbeltseng, og gode muligheter for garderobeplass. Det vil følge med én bod til alle leiligheter. I tillegg vil alle leilighetene, utenom den innerste i 2. etasje, få én parkeringsplass i felles parkeringskjeller med heis opp til boligplanene. Leilighetene varmes opp med fjernvarme, via vannbåren varme i gulv. Dette gir en lun, god varme i boligen, og gir bedre muligheter for møblering siden man unngår store radiatorer og varmeovner langs veggene.

Leilighetene i Storgata 37 ligger fint til i en rolig bakgård med historie. Den spennende arkitekturen står i tøff kontrast til den gamle teglsteinen i fabrikken som tidligere var i drift her. Sentralt, men samtidig tilbaketrukket - her bor du midt i alt.

Fasiliteter

Heis
Balkong
Parkering

Prosjekt status

January 01 2023

Salgsstart

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Storgata 37, 2609, Lillehammer
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

EM1 Innlandet

EM1 Innlandet
Gro Rakstad
Gro Rakstad
Prosjektmegler
Kontakt
Camilla Hveem
Camilla Hveem
Prosjektmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!