Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Storgata 3-5

DOKKENKVARTALET - 6 LEDIGE: Moderne 3-roms selveierleiligheter med garasjeplass og heis. Vannbåren gulvvarme sparer strømkostnader.
Pris

kr 5 219 542 - 5 821 892

Størrelse
67 - 85 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

6/36

Boligtype

Leiligheter

Soverom

2

Besøk prosjektets nettsidearrow logo

Om prosjektet

Byggingen er godt igang i sentrum, og bygget har nå reist seg over alle 8 etasjer. I september kan du overta splitter ny leilighet med garasjeplass i kjelleren - enklere blir det ikke!
29 av 36 leiligheter solgt.

SE: www.dokkenkvartalet.no

Et enkelt valg : Blant grunnene til at svært mange velger å flytte i leilighet, er én veldig enkel: Man ønsker at selve livet skal være enkelt. Enkelt er å bo i en stilfull leilighet med moderne kvaliteter og materialer, smarte planløsninger og alt på ett plan. Kvalitetskjøkken, lys eikeparkett, vannbåren gulvvarme og store fliser på badet. Deilige balkonger som åpner sansene for byens lyder og lukter. Enkelt er å pakke bagen, låse døra bak seg, ta heisen ned i p-kjelleren og sette kursen mot hytta, vel vitende om at hagestell og vedlikehold hører fortiden til. I Dokkenkvartalet er alt lagt til rette for en enklere hverdag, som gir rom for et rikere liv.

VISSTE DU AT:
Dersom du ikke har behov for garasjeplassen som medfølger leiligheten iht. prisliste, kan denne tilbakeføres til prosjektet. Du vil dermed få et fratrekk i pris på leiligheten din på kr 275 000,- ! Kontakt megler for mer informasjon dersom dette er av interesse.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Siste frist for ferdigstillelse av boligen er: 30.09.2022.
Dette er å regne som en frist iht. bustadoppføringslova. 

Selgeren kan kreve overtagelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha boligen klar til overtagelse. Selgeren skal skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtagelsestidspunktet. Det eksakte overtagelsestidspunktet skal gis med minst 14 kalenderdagers skriftlig varsel. Det beregnes dagmulkt fra det nye overtagelsestidspunktet.

Selgeren skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre at han blir forsinket med sin utførelse.

Selgeren har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene som nevnt i buofl. § 11 er oppfylt.

Beliggenhet

Adressen i brosteinsbelagte Storgata levner lite rom for tvil – i Dokkenkvartalet bor du så sentralt som det er mulig å komme i herlige Sandefjord. En rusletur til butikken, en kaffe med en kompis, en bedre middag med den du er aller mest glad i eller en konsert på Hjertnes kulturhus – her er alt sammen innenfor fem minutters gangavstand. Her kan du selge bilen - i det minste la den stå. Du kan skritte over torget til Badeparken, med store grøntområder, stier, benker og lekeapparater. En åpen lunge midt i byen. Vinmonopolet og Hvaltorvet, med sine 50-60 butikker og serveringssteder, er praktisk talt som naboer å regne. Til brygga, bølgeskvulp, måkeskrik og en rekke av byens restauranter er avstanden 500 meter. Kort vei til alt betyr like kort vei hjem. I Storgata kan du nyte at alt er nært, inkludert toget som tar deg til Torp på et blunk. Vips, så er du ute i den store verden.

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Sandefjord kommune gnr. 173 bnr. 127 og bnr. 128.
Eiendommen kan sammenslås/grensejusteres, og eiendomsgrensene er derfor ikke endelig fastsatt eller oppmålt på salgstidspunktet. Sameiets tomt skal opprettes med egen matrikkel, og eiendommen vil bli seksjonert. Sameiets tomteareal er oppgitt fra selger å bli ca. 1.211 kvm. Hver seksjon vil bestå av en sameierandel ihht. oppdelingsbegjæringen. Adressen er antatt å bli Storgata 3-5, men det tas forbehold om endelig adresse som vil foreligge før overtagelse.

Næringsareal i 1.etg. mot Storgata og Torggangen. Varelevering kan skje inne i kvartalet, i Torggangen, med innkjøring fra Storgata og utkjøring i Peter Grøns gate.
Parkeringskjeller vil ligge under nybygg samt under Torggangen, med midlertidig innkjøring fra Torggangen.

Kjøper gjøres oppmerksom på at Storgata 1, «Norske Liv-bygget» har stort behov for oppgradering og restrukturering. Smuget mellom Storgata 1 og Storgata 3 blir bygget ut og nåværende tekniske 6. etasje blir utvidet ut til fasadelivet. Alle fasader blir nye, også baksiden slik at denne vil fremstå helhetlig og tilføre kvalitet til omgivelsene.
Eier av Storgata 1 er i dialog med Sandefjord kommune om å flytte byens bibliotek inn i Storgata 1. Beslutningen antas å bli tatt i løpet av 2020. Bygget vil uansett oppgraderes og vil kunne inneholde kulturtilbud, butikker, undervisningsfunksjoner eller kontor.

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Garasjekjelleren vil bli plassert under prosjektet samt under Torggangen, med midlertidig innkjøring fra Torggangen.

Det medfølger en stk. bod og en stk. parkeringsplass i garasjekjeller til de fleste leiligheter. Se prisliste/plantegning for hvilke leiligheter dette gjelder. De minste leilighetene har ikke krav til bod. Det kan også bli mulig å kjøpe ekstra parkeringsplass i garasjekjeller evt. leie. Kontakt megler for informasjon vedr. dette.

El-bil parkering/ladestasjon vil ikke leveres av selger men kan bestilles som tilvalg.

Selger forbeholder seg retten til å avgjøre hvordan organisering av parkeringsanlegget, uteareal utenfor boliger i 1. etasje og bodene vil bli. Dette kan bli søkt organisert som tilleggsdel(er) til Kjøpers boligseksjon, skilles ut som en egen eiendom, eller bli lagt som fellesareal med vedtektsfestet bruksrett. Selger tar forbehold om at det kan praktiseres utleie av parkeringsplasser.

Økonomi

Prisinformasjon

Se egen prisliste. Boligene selges til faste priser etter førstemann-til-mølla-prinsippet, med unntak av 7.- og 8. etg. hvor det kan bli budrunde dersom det kommer inn mer enn ett bud pr. leilighet.

Utleie

Adgang til utleie

Selveier leiligheter med adgang til utleie.
Vedr. kortidsutleie: Kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Merk imidlertid at begrensningen ikke gjelder for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger.

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Betalingsbetingelser

10 % av kjøpesum forfaller ved utstedt garanti jf. bustadoppføringslova § 12.
20 % dersom kjøper er å regne som profesjonell.
Beløpet må være fri kapital, dvs. at det ikke kan være knyttet vilkår til innbetalingen som medfører at selger ikke kan disponere over beløpet. Renter på klientkonto tilfaller kjøper frem til § 47 garanti er stilt, eller skjøtet er tinglyst, forutsatt at de overstiger en 1/2 R.
Restkjøpesummen + omkostninger betales ved overtagelse.
Oppgjør og eventuelt deloppgjør vil kun skje mot tinglyst skjøte eller mot garanti for tilsvarende beløp jf. bustadoppføringslova § 47.

Eiendommen

Fasiliteter

Garasje
Utsikt
Sentralt
Balkong
Heis
Turterreng

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Storgata 3-5, 3210, SANDEFJORD
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Lill-Iren Barth
Lill-Iren Barth
Prosjektmegler / Markedsansvarlig
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!