St. Halvardkvartalet

Nye leiligheter i Drammen sentrum

kr 1 591 749 - 4 590 501

St. Halvardkvartalet

Nedre Storgate 49 53

Boliger

34 Leiligheter

Eieform

Andel

Status

Til salgs

Tilgjengelig

34/48

Soverom

1 - 3

Størrelse

38.5 - 104.5 m2

Velkommen til St. Halvardkvartalet

Vil du bo sentrumsnært og godt i en splitter ny, lekker bolig bygget for fremtiden? St. Halvardkvartalet består av totalt 48 to-, tre- og fireroms leiligheter fordelt på fire etasjer. Boligene får en sentral beliggenhet på Bragernes i Drammen i gangavstand til de fleste servicetilbud.

Det blir felles takterrasse med flotte, solrike oppholdsplasser, samt parkeringsplasser og boder i kjelleren. Det blir heis fra parkeringskjeller og opp til hver etasje. Leilighetene får størrelser fra 39 kvm til 105 kvm BRA med balkong eller markterrasse. Det blir gjennomtenkte og arealeffektive planløsninger. Boligene får en meget god standard med vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Etter de nyeste byggeforskriftene er boligene underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning. Det betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming.

Kun 2 kvartal fra eiendommen er det fine turveier langs Drammenselven og Engene Park. I gangavstand fra leilighetene finner du blant annet kaféer, restauranter, butikker, kino, bibliotek, teater og togstasjon. Med Bragernesåsen i bakkant av boligene er det kort vei til marka. Drammensmarka kan by på milevis med preparerte langrennsløyper om vinteren og flotte turstier om sommeren. Det finnes også fine muligheter for tur og andre aktiviteter langs elven.

Enheter i St. Halvardkvartalet

Prosjektutbygger

Har du noen spørsmål?

Kent Salte

Eiendom.no - Boligportalen kun for nybygg