Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Solheimsvegen 23-25

Innholdsrik ny hytte| Topp beliggenhet |Dbl garasje, 4 sov, 2 stuer, boder| Inkl varmepumpe eller heiskort til familien
Pris

kr 4 208 092

Størrelse
113 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

2/4

Boligtype

Leiligheter

Soverom

4

Om prosjektet

Moderne og lekre fritidsboliger i et eldorado av alpinbakker og turmuligheter, med en fantastisk utsikt mot Raulandsfjell og Hardangervidda.
For deg som søker pudder og skikjøring med ulik utfordring ligger mulighetene åpne. Det prepareres milevis med langrennsløyper. Løypenettet går både i høyfjellet og nede i skogbeltet.

Fritidsboligene består av to vertikaldelte seksjoner, over tre etasjer. Hver seksjon har en prisantydning på kr 4.190.000,- og har en størrelse på P-rom på ca 113 kvm og Bra på ca 179 kvm.

1. etg: Stor stue med åpen kjøkkenløsning med utgang til stor terrasse, soverom, bad/vaskerom, badstue. Wifi styrt gulvvarme på bad og peisovn i stue.
2. etg: Loftstue med flott utsikt, 3 soverom, bad/wc.
U. etg: Dobbel garasje, bod, vaskerom og entre med wifi styrte varmekabler.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Byggingen av alle fritidsboligene er igangsatt.
Solheimsvegen 23 og 25 er ferdigstilt til høstferien.

Dette gjelder som bindende frister for å ha fritidsboligene klare for overtagelse, herunder grunnlag for å kreve dagmulkt.

Selger kan kreve overtagelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha fritidsboligene klare til overtagelse. Selgeren skal skriftlig varsle om evt ny og bindende dato for overtagelse minimum to måneder før. Det eksakte overtagelsestidspunktet (klokkeslett) for fritidsboligene skal gis av selger med minst 14 kalenderdagers skriftlig varsel. Det beregnes dagmulkt fra det nye overtagelsestidspunktet.

Selgeren skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre at han blir forsinket med sin utførelse.

Selgeren har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene som nevnt i buofl. § 11 er oppfylt.

Selger tar forbehold om at endelig innflyttingsdato kan endres som følge av manglende arbeidskraft, forsinket levering av nødvendige leveranser til prosjektet og lignende som følge av sykdomsfravær ved f.eks. større virusutbrudd.

Forbehold fra utbygger

Selger har ingen forbehold for gjennomføring av avtalen.

Selger har rett til å gjøre mindre endringer i konstruksjon, tekniske installasjoner og materialvalg som ikke reduserer boligens kvalitet, uten at dette gir kjøper rett til endring av avtalt kjøpesum.

Er det motsetninger mellom prospekttegninger og beskrivelser, gjelder beskrivelser foran tegninger. Det tas forbehold om justeringer og endringer av fasader og utomhusplanen.

Selger kan tinglyse bestemmelser som vedrører sameiet, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene.

Kjøper er kjent med at kjøpekontrakten ikke kan transporteres uten etter samtykke av selger. Videre forutsetter selger at skjøte tinglyses på den/de kjøper(e) som har fått aksept på sitt bud. Kjøper har anledning til å be om samtykke til transport eller direkteoverskjøting, men selger står helt fritt til å avslå eller akseptere en slik forespørsel. Et eventuelt samtykke vil medføre gebyr til selger kr 50 000. Kjøpere som ikke regnes som forbrukere iht. loven vil ikke ha anledning til å transportere kontrakten og vil kun ha anledning til å videreselge iht. bustadoppføringslova.

Selger forbeholder seg rett til endring av prisliste uten varsel på usolgte boliger.
Selger tar forbehold om antall seksjoner i sameiet.
Selger kan ikke garantere at det ikke er skjeggkre eller perlekre i boligen ved overlevering.

Selger må rette seg etter eventuelle offentlige pålegg i byggesaken. Det gjøres oppmerksom på at frihåndstegninger, perspektiver, utomhusplan, plantegninger og bilder i prospektet er av illustrativ karakter og inneholder derfor detaljer som farger, innredninger, møblering, beplantning og arkitektoniske detaljer m.v. som ikke inngår i leveransen. Stiplede løsninger/ innredninger leveres ikke. Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger. Disse løsningene inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelstilling, da målestokkavvik kan forekomme ved trykking/ kopiering. Det tas forbehold om at sjakter og føringsveier for VVS-installasjoner kan bli endret. Entreprenøren har ansvaret for oppfølging av gjeldende krav, lover og forskrifter.

Bilder som er benyttet i salgsprospekt viser tilsvarende hytter som er satt opp. Bildene kan inneholde detaljer, rominndeling og innredninger som ikke inngår i selgers leveranse.

Beliggenhet

I et nyere og unikt hytteområde i Telemark får du nå muligheten i et av de beste tomteområdene på Rauland. Her er tomtene av god størrelse og det er lagt vekt på at hyttene har godt med luft rund seg. Med en fantastisk utsikt mot Raulandsfjell kan du nyte en hytte med mer utsyn enn innsyn.
Kvalitet har vært en av premissene fra første skisse ble tegnet. Du vil oppleve hytter hvor det er lagt stor vekt på valg av materialer, arkitektur, miljø og planløsning. På Fjellsteggen er det lagt til rette for deilige dager i fjellheimen med god plass til hele familien.

Solforholdene er meget gode på eiendommen samt flott utsikt mot sørvest.
Her gjelder det å gripe livets muligheter…
Noen muligheter dukker bare opp én gang i livet. De vi husker best, er nesten alltid de vi unnlot å gripe. På Fjellsteggen har du en unik mulighet til å anskaffe deg en fantastisk fritidsbolig tidlig i prosessen mens det kun er dokumentavgift av tomteprisen.
På jakt etter drømmehytten er det flere kvaliteter som må ligge til rette for at det skal bli helt perfekt. Beliggenhet. Solforholdene. Avstanden til naboen. Mulighetene for langrenn, alpint og fotturer. Naturopplevelser. Materialvalgene. Arkitekturen.
Det er mye som skal klaffe for at den gode magefølelsen melder seg, og dere vet at dere har funnet det helt spesielle stedet. Utviklerne på Fjellsteggen har tatt disse ønskene på alvor og videreutviklet Raulands hyttetilbud til nytt nivå.
Fottur, langrenn eller alpint. Valget er fritt. Fra hytta kan du spenne på deg langrennsskia og ta turen inn kilometer på løyper. Det er et bredt utvalg av langrennsløyper hvor du har mulighet for å velge den løypa som passer deg aller best av totalt 150 km oppkjørte løyper med variert vanskelighetsgrad. Hyttene ligger i tilknytning til alpinanlegg og du kan renne rett hjem til hytta etter en dag i bakken. Her er det gode brede løyper, som passer de aller fleste. Det er 4 seters stolheis, et skitrekk og skibånd for de minste, og i Paviljongen arrangeres det afterski med mye god stemning. Ønskes det variasjon er det gode forbindelser mellom bakkene. Ønskes det en tur til Vierli eller Alpinsenteret er det enkelt å ta skibussen frem og tilbake.
Rauland har fantastiske muligheter for deg som er glad i naturen. Det er minst like fantastisk på Rauland sommer og høst som det er vinter og vår. Det er variert tur- og sykkelterreng med muligheter for å bade, fiske, ro eller padle. Med et hav av turmuligheter rett på utsiden av døren er det bare å begynne å velge. Vil du legge opp turen din selv ved hjelp av kart og kompass eller vil du følge oppmerkede stier er utvalget stort og det er lagt til rette for at tur er moro for både voksne og barn!

Eiendommen har en meget attraktiv beliggenhet ca. 900 moh. Her har du en fantastisk utsikt mot Raulandsfjell. Med sin vestvendte beliggenhet har hyttene meget gode solforhold. Eiendommene ligger i tilknytning til heisanlegg, skiløyper og friområder. Her har du gangavstand til turistsenter med kafe, skiutleie og sosiale arrangement, og direkte tilgang til populære turstier sommer som vinter.
Fra hytta kan du gå rett ut i både langrennsløypene og alpinbakken. Du kan velge deg den langrennsløypa som passer deg aller best, av totalt 150 km oppkjørte løyper med varierende vanskelighetsgrad.
Skal du ta turen til Silkedalen kan du velge om du vil starte turen med motbakke eller ta skiheisen opp til toppen av skianlegget. Der kan du ta deg direkte inn i Silkedalen med fantastisk natur og preparerte løyper.
Ønsker du å kjøre alpint finner du 5 skitrekk med 11 nedfarter av ulik vanskelighetsgrad, og blant annet en av de beste parkene i for freestyle og snowboardkjøring. Ønsker du å ta en tur til sentrum, eller en av de andre skianleggene, kan du benytte deg av skibussen som går helt til Vierli og Raulandsfjell.
Du kan glede deg til livet i fjellheimen hvor skuldrene senkes og livet går litt saktere. Her du nyte den klare, friske fjelluften, den vakre naturen, knitringen fra peisflammene, lyden av stillhet og tid til å gjøre i n g e n t i n g.

TURMULIGHETER SOMMER OG HØST
Det er minst like fantastisk på Rauland sommer og høst, som det er vinter og vår. Det er variert tur- og sykkelterreng med muligheter for å bade, fiske, ro eller padle. Med et hav av turmuligheter rett på utsiden av døren er det bare å begynne å velge. Vil du legge opp turen din selv ved hjelp av kart og kompass, eller vil du følge oppmerkede stier? Utvalget er stort, og det er lagt til rette for at tur er moro for både voksne og barn!
Nevnes kan turen opp til Falkeriset og Vidsyn, som er to turer som ikke krever for mye og som kan anbefales. Tar du turen til Vidsyn kan du gå videre inn til Oksatjønn. Legg da merke til at skulpturen ser etter deg ettersom du går. Tar du bilen bort til Falkekeriset vil du oppleve at Sherpaer fra Nepal har hellelagt den flotte vandreturen opp til Falkeriset. Ønsker du å fiske, ro eller bade er det mange vann å velge i. Husk bare å kjøpe fiskekort før du agner kroken. Skulle du ha planer om å gjøre noe annet enn tur en dag, da er det blant annet mulighet for frisbee golf i Krossen, eller en tur i badeanlegget. I hele Vinje er det flotte forhold for både jakt og fiske.

VINTERSTID
Vinterstid har du også et bredt utvalg med aktiviteter. Langrenn, alpint og randone. Rauland har flere ganger blitt rangert som en av Norges beste langrenns destinasjoner.
Du kan ta deg en skitur til en uberørt topp, eller velge en tur i ferdig oppkjørte løyper. Med 150 km oppkjørte langrennsløyper er du garantert å finne deg din favoritt tur. Det er to lysløyper i Rauland og en skiskytter arena i sentrum. Skal du kjøre alpint, og du ønsker variasjon, har du også her mye å velge mellom. På Raulandsfjell finner du de bratteste og mest krevende skibakkene på Rauland! Her er det 2 heiser og 8 nedfarter.
Ønsker du nærkontakt med naturen kan du velge deg, pudder, frikjøring og toppturer. På Raulandsfjell kan du på fine dager ta deg videre oppover på fjellet. Fra toppen av heisen er det en 2 timers gåtur før du kommer opp på Raulands høyeste topp. På toppturer fra 20 minutter til timers lang gåtur har du muligheter til å stå offpist i områder hvor folk ikke har vært før deg.

Snøscooterløyper
Populært har det også blitt å ta en tur innover viddene i flotte scooterløyper. Du trenger ikke bo Rauland for å kjøre snøscooter. Det selges dagsløyver og det er mulighet til å leie scooter i sentrum. Det er eget løypenett for rekreasjonskjøring med snøscootere. Skibuss På Rauland kan du klare deg helt uten bil. Skibussen går mellom skistedene, Rauland sentrum og Krossen. Avgangstidene finner du på https:// visitrauland.com

INNKJØP I KROSSEN, RAULAND SENTRUM
I Krossen, er det yrende liv. På kafeer og i butikkene. Her finner du et bredt utvalg av innkjøpsmuligheter. Alt fra mat og blomster, til sportsforretning og jernvarehandel. Du mangler ikke noe i Rauland! KOMBINER
KULTUR OG FRILUFTSLIV
Rauland er fjellbygda du kan kombinere med naturens stillhet og spennende kulturelle arrangementer gjennom hele året. I høytider er det mange spennende arrangement for både store og små.

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Fritidsboligene skal oppføres på eiendommene gnr 153 bnr 947 og bnr 949 i Vinje kommune med to selveier fritidsboliger på hver eiendom. Hver eiendom er oppmålt, men selger tar forbehold om at det i forbindelse med byggesaken og utbyggingen kan foretas grensejusteringer som vil medføre at de oppgitte arealer kan bli endret. Eiendomsgrensene er således ikke nødvendigvis endelig fastsatt på salgstidspunktet. Et avvik ved endelig oppmåling/arealpåvisning skal ikke påvirke den avtale pris for fritidsboligene. Eiendommen gnr 153 bnr 947 har et oppgitt areal på 799,9 kvm, mens gnr 153 bnr 949 har et oppgitt areal på 656 kvm etter arealoverføringer. Hver seksjon i hvert sameie vil bestå av en sameieandel iht oppdelingsbegjæringen. Begge eiendommene skal seksjoneres og hver fritidsbolig vil å en tildelt get seksjonsnummer med tilhørende sameierbrøk i henhold til oppdelingsbegjæringen. Sameiebrøk fastsettes på grunnlag av BRA for den enkelte fritidsbolig..

Utomhusarealene ferdigstilles samtidig med ferdigstillelse av de enkelte bygg eller så snart årstiden tillater det. Hver tomt opparbeides med stedlig masser og tilsåes med gressfrø. Gårdsplass leveres gruset.

På eiendommene vil det kunne bli etablert diverse ledningsnett for vann, avløp, overvann, elektrisitet, data/tv/telefon og ev. andre ledninger. Disse ledningene som vil kunne gå over eiendommene, vil også kunne være i sameie med andre tilliggende eiendommer. Kjøper er kjent med og aksepterer ovennevnte og at tilliggende eiendommer kan få tinglyst nødvendige rettigheter til å legge, vedlikeholde og skifte ut sine ledninger ved behov. Kjøper plikter å medvirke til etablering av slike avtaler som skal inngås og tinglyses etter at overskjøting har funnet sted.

Adresser
Solheimsvegen 15 og 17 for eiendommen gnr 153 bnr 947
Solheimsvegen 23 og 25 for eiendommen gnr 153 bnr 949

Tilvalg og endringer

Prosjektet og dets priser er basert på at utbyggingen gjennomføres rasjonelt og med delvis serieproduksjon i form av systematisering av tekniske løsninger og valg av materialer. Dette gir begrensninger for hvilke tillegg og endringer som kjøper kan forvente å få gjennomført og innenfor hvilke tidsrom disse arbeidene kan bestilles.

Kjøper har ikke rett til å kreve endringer og tilleggsarbeider som ikke står i sammenheng med ytelser som er avtalt, og som i omfang eller karakter skiller seg vesentlig fra den avtale ytelsen og/eller er til hinder for rasjonell gjennomføring av byggearbeidene. Selger er heller ikke forpliktet til å utføre endringer eller tilleggsarbeider som vil føre til ulempe for selger som ikke står i forhold til kjøpers interesse i å kreve endringer eller tilleggsarbeider. Selger har rett til å ta seg betalt for utarbeidelse av pristilbud, tegninger m.v. jf. Bustadoppføringslova § 44.

Selger er uansett ikke forpliktet til å utføre endringer eller tilleggsarbeider som vil endre vederlaget med mer enn 15 % jf. Bustadoppføringslova § 9.

Prosjektet er igangsatt og fristen for tilvalg og endringer kan være utløpt. Kjøper er oppfordret til å ta forbehold i kjøpetilbudet dersom han har krav til tilvalg/endring som forutsettes skal være mulig å få levert av utbygger/selger.

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Hver fritidsbolig har dobbelgarasje, ellers er det parkering på felles tomt.

Ladning for el-bil parkering/ladestasjon inngår ikke i leveransen fra selger, men det er klargjort for montering.

Selger forbeholder seg retten til å avgjøre hvordan organisering av garasjeanlegget, uteareal utenfor 1. etasje vil bli. Dette kan bli søkt organisert som tilleggsdel(er) til Kjøpers seksjon, inngå som en del av seksjonen, skilles ut som en egen eiendom, eller bli lagt som fellesareal med vedtektsfestet bruksrett.

Boder

Til hver av fritidsboligene i Solheimsvegen 23 og 25 medfølger sportsbod i tilknytning til garasjen.

Økonomi

Prisinformasjon

Leilighetene selges med prisantydning og budgivning. Se prislisten

Info Eiendomsskatt

Det er ikke eiendomsskatt per 2022, men selger tar forbehold om at kommunen kan innføre dette før overtagelsesdato.

Info formuesverdi

Eiendommens formuesverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Formuesverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. Se nærmere info på www.skatteetaten.no.

Utleie

Adgang til utleie

Det er ingen begrensninger med å kunne leie ut fritidsboliger i henhold til eierseksjonslovens bestemmelser, når bruken er regulert til fritidsformål. Fritidsboligen kan leies ut, og det er ingen utleieplikt.

Finansiering

Tilbud på lånefinansiering

Følgende er avtalt pr enhet:
Provisjon 1,875 % av kjøpesum.
Rådgivning, fag og analyse kr 6.000 per enhet. Visningshonorar kr 3 750 per enhet.
Oppgjørshonorar kr 6 000 per enhet.

Kjøps- og salgsbetingelser

Salgsbetingelser og kjøpstilbud

Kjøp i prosjektet baseres på nærværende dokument, samt følgende:

1) Prisliste, se vedlegg
2) Leveransebeskrivelse, se vedlegg
3) Fasade-, snitt- og etasjetegninger, se vedlegg
4) Utkast sameievedtekter, eksempel for bnr 947 og vil være likt for bnr 949, se vedlegg
5) Utkast budsjett se vedlegg
6) Salgsprospekt
7) Standard kjøpekontrakt (kontakt megler)
8) Reguleringsplan m/bestemmelser, se vedlegg
9) Matrikkelkart gnr153 bnr 947 og gnr 153 bnr 949, se vedlegg
10) Grunnkart som viser plassering av fritidsboligene, se vedlegg
11) Grunnboksutskrift og servitutter (fås ved henvendelse til megler)
12) Infoskriv om skjeggkre, se vedlegg

Alle bilag nevnt over med unntak av nr 7 og 11 inngår i salgsprospekt
Ved avvik mellom informasjon gjelder dokumentene i den rekkefølge som er nevnt over. Lovpålagte opplysninger om eiendommen er ufullstendig uten alle ovennevnte dokumenter/vedlegg.

Forbrukerinformasjon ved inngivelse av kjøpetilbud:

Alle kjøpetilbud og relatert kommunikasjon med megler skal foregå skriftlig. Megler har ikke anledning til å formidle opplysninger om kjøpetilbud som ikke er gitt skriftlig. Megler vil likevel gi deg opplysninger og råd underveis i prosessen. Dette behøver ikke gjøres skriftlig.

Gi kun skriftlige kjøpetibud, og sett en tilstrekkelig lang akseptfrist. Uansett bør ikke kjøpetilbudet ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra det inngis.

Kjøpetilbudet skal inngis på DNB Eiendom sitt kjøpetilbudskjema påført din signatur. Samtidig må du legitimere deg. Det kan gjøres ved at du laster opp kopi av legitimasjon eller bruker bankID når du legger inn elektronisk kjøpetilbud på dnbeiendom.no, eller du kan vise legitimasjon direkte/personlig til megler som sørger for kopi. Annen oversendelse, eks. sms eller epost, er forbundet med en viss risiko for at opplysningene kommer på avveie. Dersom dere er to eller flere som skal kjøpe sammen, må samtlige budgivere undertegne kjøpetilbudet og legitimere seg.

Du kan velge mellom følgende når du skal sende kjøpetilbud; levere direkte/personlig til megler eller benytte budknappen til DNB Eiendom som du finner i annonsen på finn.no eller på prosjektets side på dnbeiendom.no. Annen oversendendelse, eks. sms eller epost, er forbundet med en viss risiko for at opplysningene kommer på avveie.

Kjøpetilbud som inngis utenom ordinær arbeidstid kan ikke forventes behandlet før neste ordinære arbeidsdag. Du har selv risikoen for at ditt kjøpetilbud kommer frem til megler. Megler vil straks kjøpetilbudet er mottatt bekrefte dette skriftlig til deg. Får du ikke slik bekreftelse, bør du ringe megler for å sjekke om kjøpetilbudet er mottatt.

Kjøpetilbudet skal fylles ut så nøyaktig som mulig med hensyn på finansiering, finansinstitusjonens kontaktperson samt andel egenkapital. Normalt vil ikke kjøpetilbud med forbehold bli akseptert av selger før forbeholdet er avklart.

Selger vil gi sin aksept av kjøpetilbud skriftlig til megler, som så videreformidler aksepten til den som får aksept. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere et hvert kjøpetilbud.

I følge forskrift om eiendomsmegling § 6-4 vil kopi av budjournalen bli oversendt kjøper og selger etter aksept. Dersom det er viktig for budgiver å bevare sin anonymitet, bør kjøpetilbudet fremmes gjennom fullmektig.

Andre som har levert inn kjøpetilbud på samme bolig kan få utlevert anonymisert budjournal.

Betalingsbetingelser

10 % av kjøpesum forfaller ved utstedt garanti jf. bustadoppføringslova § 12.
Beløpet må være fri kapital, dvs. at det ikke kan være knyttet vilkår til innbetalingen som medfører at selger ikke kan disponere over beløpet. Renter på klientkonto tilfaller kjøper frem til § 47 garanti er stilt, eller skjøtet er tinglyst, forutsatt at de overstiger en 1/2 R.
Restkjøpesummen + omkostninger betales ved overtagelse.
Oppgjør og eventuelt deloppgjør vil kun skje mot tinglyst skjøte eller mot garanti for tilsvarende beløp jf. bustadoppføringslova § 47.

Avbestilling

Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes vil kjøper bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling.
Kontakt megler for nærmere informasjon dersom avbestilling vurderes. Bestilte endrings- og tilleggsarbeider betales i slike tilfeller i sin helhet.

Finasieringskontroll

Følgende er avtalt pr enhet:
Provisjon 1,875 % av kjøpesum.
Rådgivning, fag og analyse kr 6.000 per enhet. Visningshonorar kr 3 750 per enhet.
Oppgjørshonorar kr 6 000 per enhet.

Eiendommen

Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen ligger i et område som er regulert til fritidsformål. Eiendommen er omfattet av detaljreguleringsplan for Fjellsteggen, planid 20160007 vedtatt 26.06.2017, sist revidert 15.04.2021. Rammetillatelse for ett trinns søknad er mottatt 21.05.2021 for begge eiendommene. Kopi av tillatelsene kan innhentes hos megler på forespørsel.

Vei, vann og avløp

Eiendommen ligger i et område som er regulert til fritidsformål. Eiendommen er omfattet av detaljreguleringsplan for Fjellsteggen, planid 20160007 vedtatt 26.06.2017, sist revidert 15.04.2021. Rammetillatelse for ett trinns søknad er mottatt 21.05.2021 for begge eiendommene. Kopi av tillatelsene kan innhentes hos megler på forespørsel.

Ferdigattest/Brukstillatelse

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge skriftlig før overtagelse kan finne sted. I motsatt fall anbefaler megler at overtagelse utsettes og at kjøper ikke overtar.

Vilkår og bestemmelser

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier iht. bustadoppføringslova § 12.

I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova eller etter bustadoppføringslova hvor §§12, 18 og 52-54 ikke kommer til anvendelse.

Lovanvendelse

Arealer pr leilighet fremkommer i vedlagte prisliste. Arealet er angitt som hhv bruksareal (BRA) som er arealet innenfor boligens yttervegger inklusive evt. boder, samt P-ROM som er BRA fratrukket innvendig bod/sekundærrom. På tegningene kan det også være angitt et romareal som er nettoarealet innenfor omsluttende vegger. Det tas forbehold om mindre avvik for de oppgitte arealer, da beregningene er foretatt på tegninger.

Arealberegninger

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.

Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.

Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon, i en samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfelle også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Fasiliteter

Strøm
Alpinanlegg
Rolig
Balkong
Vann
Turterreng
Off. vann og avløp
Bilvei
Utsikt
Garasje
Barnevennlig
Peis/ildsted

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Solheimsvegen 23-25, 3864, RAULAND
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Jeanette Arnesen-Eriksrød
Jeanette Arnesen-Eriksrød
Eiendomsmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!