Boliger

45 Leiligheter

Eieform

Selveier

Status

Til salgs

Solgt

35/45

Soverom

3 - 5

Størrelse

92 - 167 m2

Velkommen til Smestadtunet

Smestadtunet ligger ved Hektneråsen i Rælingen. Her bor du tett på naturen, men likevel nært bylivet i Lillestrøm. Området er trivelig og godt tilpasset barnefamilier med barnehager og gode skoler i umiddelbar nærhet. Boligene ligger lyst og luftig til med mulighet for herlig utsikt over Øyern.

Boligene leveres nøkkelferdige med hvitevarer og ferdigplen. Bilen parkerer du i underjordisk p-hus eller garasje tilknyttet boligen.

Smestadtunet i Rælingen er det perfekte stedet for å starte et nytt kapittel i livet med splitter nytt hus og nye gode naboer. På Smestadtunet har du skole og barnehage i umiddelbar nærhet, skogen utenfor døra og gode kollektivforbindelser. Lillestrøm ligger 10 minutter unna med bil og herfra tar toget kun 10 minutter inn til hovedstaden.

Boligene har blitt tatt meget godt i mot av markedet og vi forbereder allerede for lansering av salgstrinn 3. Smestadtunet består av 5 lekre boligmodeller med størrelser fra 107 til 202 kvm BRA. Dette er moderne boliger med god standard. Vi tilrettelegger for et godt nabolag med sosiale møteplasser og lekeplasser til glede for liten og stor.

Enheter i Smestadtunet

Besøk prosjektets nettside link icon

Prosjektutbygger

Har du noen spørsmål?

TOM Z. BLIKSMARK

TOM Z. BLIKSMARK

Eiendom.no - Boligportalen kun for nybygg