Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Skulpturen

Det nye boligkvartalet på Gulskogen i Drammen!
Pris

Pris på forespørsel

Størrelse
Ikke angitt

Eieform

Andel
Selveier

Tilgjengelig

92/107

Boligtype

Leiligheter

Soverom

1 - 4

Byggingen er i full gang på det nye boligkvartalet på Gulskogen. De første leilighetene hadde innflytting før nyttår i 2022. Den flotte hagen blir ferdigstilt i etapper etter hvert som byggene blir ferdig. Bygg 1A og 1B er de to første byggene i det nye boligkvartalet på Gulskogen. Vi har leilighetstyper som dekker behov i livets mange faser, fra voksne par til førstegangskjøpere. Felles for alle er romslige og praktiske planløsninger. Alle leilighetene har generøse balkonger og store markterrasser avhengig av hvilken etasje og leilighetstype du velger.

Skulpturen er et nytt boligkvartal midt i smørøyet på Gulskogen, hvor turgåere og kulturinteresserte allerede er svært godt kjent. Kvartalet er en del av et større transformasjonsområde og har beliggenhet ca. 400 meter fra Gulskogen togstasjon. Det er omtrent like langt til Gulskogen senter, med det meste du kan tenke deg av servicetilbud. Rett over gaten finner du Gulskogen barne- og ungdomsskole.

Med bolig i Skulpturen får du en leilighet som ikke krever vedlikehold og som er praktisk og lettstelt. Bilen kan du parkere i parkeringsanlegget og du vil ha tilgang til alle etasjer med heis. Hageanlegget skal etableres med flotte grøntarealer, gangveier, vannspeil samt områder for rekreasjon og lek. Utsmykning av hageanlegget skal den lokale kunstsmeden Marcus Mars stå for, med blant annet en unik skulptur for hvert enkelt bygg.

Fra Skulpturen tar du deg raskt inn til de urbane herlighetene på Union Brygge, hvor blant annet gastronomi, arkitektur, kunst, shopping og mange treningsmuligheter ligger og venter på deg. I tillegg kan vi telle minst fem etablissementer som inviterer til kulturopplevelser som bokbad, foredrag, levende musikk og quiz.

Med sykkel utvider du nærområdet. Det tar for eksempel kun rundt 6 minutter å sykle til Universitetet i Sørøst-Norge og rundt 13 minutter å sykle til den store arbeidsplassen Drammen Sykehus. Dersom du dagpendler med tog til jobb i en annen by, finner du sykkelhotell både på Gulskogen stasjon og Drammen stasjon.

Når vi i JM bygger boliger gjør vi det med omsorg. Vi er derfor bevisste på å ha den samme gjennomtenkte detaljfølelsen i alt vi gjør. Dette tar vi med oss inn i utformingen av Skulpturen. Alle våre boliger er Svanemerket. Det er din garanti for at både byggeprosess, materialvalg og energiløsning følger de strengeste miljøkravene. Skulpturen blir derfor et unikt boligområde hvor bærekraft og godt bomiljø er i fokus fra første spadetak til ferdige hus.

Beliggenhet

Sundlandveien 8, 3048, Drammen
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Elin Bøe
Elin Bøe
Salgsleder
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!