Boliger

148 Leiligheter

Eieform

Selveier

Status

Til salgs

Solgt

103/147

Soverom

2 - 4

Størrelse

45 - 115.5 m2

Velkommen til Skogmo Park

Solrikt, rolig og naturnært, men bare 500 meter fra sentrum og togstasjonen. Uteplassene blir opparbeidet som gårdstun med direkte tilknytning til marka og flotte turløyper. Første byggetrinn består av 148 leiligheter som leveres nøkkelferdige med hvitevarer, vannbåren gulvvarme og private uteplasser inkludert.

Leilighetene er utformet for å passe alle. Ved å organisere bygningene i åpne kvartaler, spiller vi på referanser til det urbane samtidig som boligene får kontakt til de vakre omgivelsene.

Leilighetene leveres nøkkelferdige med hvitevarer, vannbåren gulvvarme og private uteplasser inkludert i prisen. På Skogmo Park har du tilgang til fritidsaktiviteter på alle kanter og du får turstier og lysløyper rett utenfor døra. Her kan du sove støyfritt med vinduet åpent og likevel kunne rusle til sentrum og togstasjonen på 5-10 minutter

Skogmo Park ligger 500 meter i gangavstand fra togstasjonen og Jessheim sentrum og likevel midt i det du trenger for å lade batteriene. Her får du i praksis det beste fra begge verdener. Her er det like raskt å rusle til butikken som å gå en tur i skogen enten det til fots, på sykkel eller på ski.

Enheter i Skogmo Park

Besøk prosjektets nettside link icon

Prosjektutbygger

Har du noen spørsmål?

TOM Z. BLIKSMARK

TOM Z. BLIKSMARK

Eiendom.no - Boligportalen kun for nybygg