Boliger

37 Leiligheter

Eieform

Selveier

Status

Til salgs

Solgt

34/37

Soverom

1 - 3

Størrelse

52.7 - 93.5 m2

Velkommen til Rykkinntoppen

Velkommen til solrike Rykkinntoppen – splitter nye leiligheter i skogkanten på Rykkinn!

For å bo på Rykkinntoppen må du være over 60 år eller ha et særskilt behov. Vi har både 2- og 4-roms leiligheter ledig med gulvvarme, hvitevarer og private uteplasser inkludert. Dette er relativt store leiligheter som byr på mye stue-/kjøkkenplass, med store vindusflater som gir rikelig med naturlig belysning inn i boligene.

Boligene er tegnet av Meinich Arkitekter med moderne og smarte planløsninger etter de siste forskrifter, blant annet åpen kjøkkenløsning som strekker seg ut gjennom stuen og videre til terrassen. Her er det god lagringsplass, alt med mål om en enkel og stressfri hverdag for alle. Det er selvfølgelig heis til alle etasjer og egen parkeringskjeller hvor du kan parkere bilen tørt.

Rykkinntoppen ligger skjermet for støy helt oppe på toppen, øverst i Rykkinnveien. Sammen med FRAM-senteret skaper bebyggelsen et hyggelig tun med utsikt, benker og beplantning. Fra tomten bruker du snaue 5 minutter med bil til Rykkinn Senter med 38 butikker. Her finner alt fra elektronikk- og klesbutikker til bank, frisør og apotek.

Rykkinntoppen er behagelig tilbaketrukket og har umiddelbar nærhet til et fantastisk naturområde. Fra din nye bolig kan du gå gjennom skogen til Gullhaug og videre til Bærums Verk. Det fantastiske løypenettverket som brer seg innover i marka består av både skogsbilveier og stier. Lysløypa som egner seg ypperlig til både sykkel-, fot-, og skiturer starter på tomten så her kan du gå rett fra tomten og inn i skogen.

Enheter i Rykkinntoppen

Besøk prosjektets nettside link icon

Prosjektutbygger

Har du noen spørsmål?

Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendom.no - Boligportalen kun for nybygg