Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Radiohuset

Fine leiligheter på bølgelengde med fjord og fjell
Pris

kr 3 973 776 - 7 246 956

Størrelse
44 - 69 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

8/44

Boligtype

Leiligheter

Soverom

1 - 2

Bodø Radio har siden 30-tallet vært livsnerven i kontakten mellom fastlandet og havgående fartøy i nord. Gjennom navnet Radiohuset viser vi respekt for den stolte historien som ligger her på Hammarn. Radiohuset vil bli et flott og moderne boligprosjekt med ett-, to- og treromsleiligheter med gode kvaliteter, og med med fantastisk beliggenhet mot innseilingen til Bodø i nordvest og Børrvasstindene i sør. De fleste leilighetene har innglasset balkong, og alle har tilgang til Ekspedisjonsrommet, fellesrommet som kan brukes som hjemmekontor på dagtid og arrangementer på kveldstid.


Mellom fjord og fjell

Radiohuset har en spesielt god beliggenhet der det ligger skjermet og solrikt på en kolle med utsikt mot innseilingen, Hjertøya og Landegode i nordvest, og Saltenfjorden og Børvasstindene i sørøst. Du bor tilbaketrukket og rolig, men har samtidig under ti minutters gange langs promenaden til sentrum. Langs promenaden ligger Pelle Molins plass, en nydelig, grønn lunge helt ned mot havet. Fiskebåtene med ferske reker møter deg i havnen, i nærheten har du hurtigbåt, Hurtigruten, buss- og togstasjon og alt hva Bodø byr på av shopping, spisesteder, kultur og servicetilbud. Flyplassen ligger bare noen minutters gange unna.


Fasade i treverk

Vi legger vekt på at Radiohuset skal gi et godt og solid førsteinntrykk gjennom utstrakt bruk av treverk i fasaden. Det blir romslig adkomst til inngangspartiet og grøntarealer rundt hele bygget. På nordsiden blir det en felles utsiktsterrasse der du kan nyte kveldssola, og på østsiden er det en terrassert grillplass med sosiale soner for ro og samvær, lek og hygge. Garasjeanlegget går over to etasjer med totalt 37 parkeringsplasser, sportsboder og tekniske rom. Det er lagt til rette for lading av elbiler. Fra garasjen går du tørrskodd inn i heisen som tar deg rett opp i din egen etasje.


Stor variasjon i leiligheter

Radiohuset har et godt utvalg leiligheter, de fleste med innglasset balkong og fokus på arealeffektivitet. Leilighetene henvender seg i ulike himmelretninger. Slik kan du velge de sol- og utsiktsforhold du selv prioriteter. Det er en åpen stue/kjøkkenløsning som gir god romfølelse, og planløsninger som gjør leilighetene enkle å møblere. Fra stuen går du rett ut på en innglasset balkong eller privat terrasse. På varme sommerdager kan den innglassede balkongen enkelt åpnes opp. Leilighetene har tilgang til heis som går helt ned til inngangsparti, parkering og boder.


Et fellesrom til glede og nytte for alle

Selve kommunikasjonssentralen i gamle Bodø Radio ble kalt Ekspedisjonsrommet. I Radiohuset får fellesrommet det samme navnet. Her kan du ha kontakt med naboer, gjennomføre arrangementer eller bruke som ditt hjemmekontor. Slik blir Ekspedisjonsrommet en "nerve" som gir liv, trygghet og muligheter for alle som bor i Radiohuset.

I Ekspedisjonsrommet vil det bli kjøkkeninnredning med oppvaskmaskin, komfyr og kjøleskap. Selger donerer 100 000 kroner som sameiet disponerer til innkjøp av øvrig utstyr og innredning av rommet.

Fasiliteter

Heis
Balkong
Parkering

Prosjektutbygger

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Hammarn 6, 8003, Bodø
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Runar Nilsen
Kontakt
Thomas Kvålsvoll
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!