Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Prinsegata 10

Grandkvartalet - et av byens flotteste signatur prosjekter er nå innflytningsklart!
Pris

kr 3 707 132 - 7 087 132

Størrelse
54 - 102 m2

Eieform

Andel

Tilgjengelig

16/30

Boligtype

Annet

Soverom

1 - 3

Om prosjektet

Grandkvartalet Trinn 2 er klart for salg, vi er stolte av å presentere 30 nye leiligheter i dette særdeles populære prosjektet!

Nå kan du velge blant 2-5 roms leiligheter fra 1-5 etasje, alle med privat balkong/terrasse, og garasjeplass i garasjeanlegg med direkte heisadkomst. Det er variasjon av størrelser fra 2-roms leiligheter på ca 56 kvm til den største 5 roms leiligheten på 130 kvm. Interiørmessig leveres det gjennomgående god kvalitet med blant annet lys moderne 1-stavs eikeparkett, kvalitetskjøkken med hvitevarer inkludert, samt flislagte lekre bad. Leilighetene vil fremstå lyse, lekre og tidsriktige. Er man tidlig ute, er det selvfølgelig mulig å gjøre individuelle endringer og påvirke leiligheten i stor grad. I Grandkvartalet kan du sette nøkkelen i døra, og flytte rett inn uten å tenke på oppussing eller vedlikeholdsbehov - en leilighet for resten av livet ...

Grandkvartalet får et urbant og mangfoldig bomiljø med ulike leilighetstyper, effektive kontorplasser, nytt hotell og nytt møtesenter. Når Grandkvartalet står ferdig vil vi få en helt ny opplevelse av bylivet i Larvik fordi kvartalet vil knytte indre havn sammen med sentrum og på den måten forene fjorden og byen.

GRAND LIVING - UNIKT FORDELSPROGRAM:
Vi vet at hverdagen er travel og hvor viktig det er å spare tid. Og vi vet at du setter pris på enkelhet og små pusterom som gir følelse av overskudd. Som beboer i Grandkvartalet nyter du godt av gode tilbud til ekstra hyggelige priser: Et ekstra soverom eller to er alltid fint å ha når familie og venner kommer på besøk. La gjestene dine overnatte på Grand Hotel til rabattert pris! Og til de store anledningene - eller Grand Moments - som vi liker å kalle det, er dere alltid velkommen til bords. Vi dekker til fest om det er konfirmasjon, bryllup eller selskap. Vaktmestertjenester, vaskehjelp, klesvask eller vanning og stell av planter? Grand Living er med og gjør hverdagen enklere - som fast ordning eller etter ønske og behov.

LES MER: www.grandkvartalet.no

UTSIKT: Du kan nå klikke deg inn på ønsket leilighet i oversikten, for å se illustrert utsikt fra denne enheten.

HUSK: Leilighetene selges til fast pris etter "Førstemann til mølla - prinsippet" Kontakt megler i dag for å få tilsendt prospekt og prisliste!

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Boligen planlegges ferdigstilt senest 30. oktober 2023. Dette gjelder som en bindende frist for å ha boligen klar for overtagelse, herunder grunnlag for å kreve dagmulkt.
Selgeren kan kreve overtagelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha boligen klar til overtagelse. Selgeren skal skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtagelsestidspunktet. Det eksakte overtagelsestidspunktet skal gis med minst 14 kalenderdagers skriftlig varsel. Det beregnes dagmulkt fra det nye overtagelsestidspunktet. Selgeren skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre at han blir forsinket med sin utførelse. Selger tar forbehold om at endelig innflyttingsdato kan endres som følge av manglende arbeidskraft, forsinket levering av nødvendige leveranser til prosjektet og lignende som følge av sykdomsfravær ved f.eks. større virusutbrudd. Selgeren har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene som nevnt i buofl. § 11 er oppfylt. Hver kjøper vil ved overtagelse få overlevert FDV dokumentasjon.

Beliggenhet

I Grandkvartalets nærmiljø er det fullt av muligheter for alle slags opplevelser, fra fartsfylte aktiviteter til påfyll for hode og hjerte. Området rundt Indre havn er på kort tid blitt et kjært område for mange i byen, etter ferge-flyttingen i 2008 har dette blitt et populært aktivitets- og friluftsområde og en bynær møteplass. Av ting du kan gjøre med Grandkvartalet som utgangspunkt og uten at du trenger å reise langt avgårde, nevner vi Tufteparken, en flott utendørs treningspark. Like ved ligger også det populære stupetårnet i tillegg til sandvolleyball- og beachhåndballbane. Larviksfolket har også vist at de setter stor pris på strandpromenaden som går fra batteritomta og Farris Bad til det verneverdige området Tollerodden, her er du sjelden alene om du går på tur. Er du glad i kulturopplevelser kan det være greit å vite at kulturhuset Bølgen og Teaterhuset Munken også er rett i nærheten. Hele området i Indre havn fremstår som et eneste stort parkområde, her kan du bare nyte folkelivet eller slappe av på en av de mange benkene mens du kjenner den gode parkfølelsen komme og nyter synet av horisontlinjen.

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Grankvartalet vil bestå av boliger og hotell, samt handels- og kontorfasiliteter. Eiendommen vil bli delt opp i flere matrikkelenheter. Matrikkelnumre vil derfor først bli fastsatt senere. Det vil bli etablert eierseksjonssameier. Det enkelte borettslag vil inngå i et eierseksjonssameie (samleseksjon bolig). Nødvendige rettigheter for matrikkelenheter vil bli tinglyst på de aktuell øvrige matrikkelenheter i Grandkvartalet.

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Det medfølger en oppmerket parkeringsplass i garasjeanlegg til hver andel. Garasjeanlegget, samt parkering for sykler og boder organiseres som en tilleggsdel til samleseksjonen, alternativt som en egen næringsseksjon eller i en egen anleggseiendom. Selger tar forbehold om å organisere boder og parkeringsplasser på annen måte enn beskrevet her. Selger forbeholder seg rett til å fordele parkeringsplassene, samt å eie og fritt disponere over eventuelle usolgte parkeringsplasser. Ladestasjon for el-bil kan bestilles som tilvalg. Etter ferdigstillelse vil alle beslutninger, ansvar og samtlige kostnader ved fellesarealet, herunder kostnadene til drift og vedlikehold, fordeles forholdsmessig på de bruksberettigede.

Økonomi

Utleie

Adgang til utleie

Boligene kan leies ut i tråd med borettslagets vedtekter og gjeldende lovverk.

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Eiendommen

Vilkår og bestemmelser

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier iht. bustadoppføringslova § 12.

I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova eller etter bustadoppføringslova hvor §§12, 18 og 52-54 ikke kommer til anvendelse.

Fasiliteter

Balkong
Heis
Garasje
Utsikt
Sentralt
Turterreng
Vaktmestertjeneste

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Prinsegata 10, 3256, LARVIK
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Lill-Iren Barth
Prosjektmegler / Markedsansvarlig
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!