Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Prestegårdshagen

Prestegårdshagen - Arealeffektive og moderne eneboliger for hele familien i Skandinavisk design. Innflytningsklare høsten 2022
Pris

kr 5 599 962

Størrelse
150 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

4/7

Boligtype

Leiligheter

Soverom

4

Besøk prosjektets nettsidearrow logo

Om prosjektet

Idylliske Prestegårdshagen ferdigstiller boliger som er innflytningsklare til høsten 2022. I to av husene som ferdigstilles, installeres det smarthusløsninger i tillegg til andre spennende fremtidsrettede løsninger. Kontakt megler for mer informasjon.

L(eie) – nytt konsept fra Clemens Eiendom
L(eie) gir boligkjøpere med lav egenkapital og god kontantstrøm muligheten til å inngå en kjøpekontrakt med fremtidig oppgjør samt en bruksrettavtale. Konseptet bidrar blant annet til å få flere førstegangskjøpere inn i boligmarkedet. For mer informasjon om leie til eie, ta kontakt med megler.

I landlige og idylliske omgivelser i Hof blir Prestegårdshagen etablert som et nytt og intimt boligområde ideelt for barnefamilier. Prosjektet omfatter rekkehus, tomannsboliger og eneboliger i flere forskjellige størrelser. Boligene i Prestegårdshagen vil kjennetegnes av luftige rom, god takhøyde og skandinavisk design - alt for å legge til rette for en moderne livsstil for hele familien.

Det henvises til plantegninger i prospekt som viser innhold for eneboligene, rekkehusene og tomannsboligene. For innhold om standard henvises det til leveransebeskrivelse for de ulike boligtypene.

Rekkehusene i Prestegårdshagen kommer i tre ulike størrelser og vil ligge i rekker med to eller tre ulike boenheter. Tomannsboligene i prosjektet varierer også i størrelse. Planløsningene for alle versjonene er relativt like, men de større versjonene vil naturlig nok føles litt romsligere. De kjedede eneboligene i Prestegårdshagen blir romslige og flotte. Boligene blir perfekte for familier med flere barn eller de som er på utkikk etter godt med plass i et naturskjønt og rolig område. Boligene kommer med gode planløsning på 150 kvm, så her blir det godt med rom for alle. Alle løsningene er likevel luftige og arealeffektive på en moderne og stilfull måte.

Det arkitekttegnede nabolaget er dratt med to kvaliteter i tankene, design og funksjonelt familieliv. Rene linjer, moderne rominndeling og varierende etasjenivåer som møter smarte løsninger for både store og små. Gjennomtenkt og helhetlig tilnærming. Boligene er påkostet både når det gjelder design og kvalitet. Her er det fin parkett, gode og solide løsninger på både kjøkken og bad. Alt dette i kombinasjon med de flotte omgivelsene danner et perfekt grunnlag for å etablere og vokse sammen som familie.

Velkommen til Prestegårdshagen!

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Bolig 7-15, 21-22 og 27-30 forventes ferdigstilt i perioden 3. kvartal 2022 til 4. kvartal 2022.Dette gjelder ikke som en bindende first for å ha boligen klar for overtagelse, herunder ikke grunnlag for å kreve dagmulkt.

Selger vil ved vedtatt igangsetting varsle Kjøper skriftlig om overtagelsesdato, som vil være å regne som en frist iht. bustadoppføringslova.

Selger kan kreve overtagelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha boligen klar til overtagelse. Selger skal skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtagelsestidspunktet. Det eksakte overtagelsestidspunktet skal gis med minst 14 kalenderdagers skriftlig varsel. Det beregnes dagmulkt fra det nye overtagelsestidspunktet.

Selger skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre at han blir forsinket med sin utførelse.

Selger har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene som nevnt i buofl. § 11 er oppfylt.

Selger tar forbehold om at endelig innflyttingsdato kan endres som følge av manglende arbeidskraft, forsinket levering av nødvendige leveranser til prosjektet og lignende som følge av sykdomsfravær ved f.eks. større virusutbrudd.

Beliggenhet

Adkomst: Fra E-18 tar du avkjøringen mot Hof/Holmestrand. Kjør mot sør på Fv32 og første rundkjøring tar du på Fv32/Fv35. Innen kort tid ved Sundbyfoss svinger du til høyre og inn på Hofveien/Fv35. Følg deretter veien forbi Hof Sentrum og Prestegårdshagen ligger på høyre side. Det er skiltet inn til Prestegårdshagen.

Beliggenheten er meget god. I løpet av ca. én time når man flere større byer, blant annet Oslo, Drammen, Kongsberg, Hønefoss, Tønsberg, Sandefjord, Larvik og Skien. En kjøretur ned til E-18 tar deg med andre ord raskt både nord- og sørover. Til Tønsberg/Drammen er det ca. 30 minutter med bil og det er kun snaue 20 minutter til jernbanestasjonen i Sande med hyppige avganger mot Oslo og Tønsberg.


Hof byr på et hyggelig sentrumsområde med de fasiliteter du måtte trenge i hverdagen. Matbutikk, frisør, bensinstasjon og bibliotek finnes like i nærheten av Prestegårdshagen. Med under en kilometer i gangavstand til det hyggelige sentrumsområdet tar det ikke lange tiden å rusle bort.

Området rundt Hof sentrum ligger trygt og rolig til, midt i en flott natur som gir gode muligheter for bading, turer og aktivitet. Så fort du kommer av de mange grusveiene i marka og inn mot Hof sentrum vil du møte en sykkelvei. Her er det godt tilrettelagt slik at alle skal komme seg lett rundt, både store og små.

Barna som flytter til Prestegårdshagen vil ha nærhet til skole, Hofhallen og fotballbanen. En viktig aktør i nabolaget er nettopp Hof Idrettslag. Ikke bare har de tilbud som fotball, håndball, langrenn og turn. De kan også lokke med egne grupper for skihopp, klatring og toppturer både på sykkel og til fots.

For de voksne finnes det også flere utfordrende aktiviteter i nærområdet. I tillegg til de flotte turstiene er det for den golfinteresserte en populær golfbane i Hof sentrum - i tillegg er det et godt utvalg av golfbaner innenfor rimelig rekkevidde. I sommermånedene er 9-hulls banen full av ivrige golfere som trener eller bare ønsker å være aktive utendørs. De friluftsinteresserte har utallige muligheter og mange fine fiskevann med marka i umiddelbar nærhet til Prestegårdshagen. Det er flott natur i regionen med blant Hatjern og Skibergfjellområdet, Eikeren og vassdrag gjennom kommunen. I området er det milevis med skiløyper og godt merkede turstier.

Tomt

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Det medfølger en utvendig sportsbod og to parkeringsplasser til hver bolig i de to eierseksjonssameiene. En parkeringsplass leveres som car-port og en som opparbeidet biloppstillingsplass.

Både carporter, biloppstillingsplasser og sportsboder er organisert som tilleggsdel til den enkelte seksjon.

Økonomi

Utleie

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Eiendommen

Fasiliteter

Balkong
Peis
Kabel-TV
Garasje
Bredbånd
Hage
Turterreng
Balkong
Peis
Kabel-TV
Garasje
Bredbånd
Hage
Turterreng

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Prestegårdshagen, 3090, HOF
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Cathrine Asbjørnrød
Cathrine Asbjørnrød
Prosjektmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!