Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Pjeksen 79

Lekre, ferdigstilte leiligheter med 2 og 3 soverom, carport - rett ut i bakken. Velkommen til visning!
Pris

kr 4 508 490 - 7 012 790

Størrelse
54 - 70 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

9/9

Boligtype

Leiligheter

Soverom

2 - 3

Om prosjektet

Prosjektet har en svært sentral og attraktiv beliggenhet inntil Backyard alpinbakke/heis.
Prosjektet ligger rett nedenfor Gondolen – det nye knutepunktet for all aktivitet i Hafjell, alt fra pumptrack og downhill-løyper til langrenn og alpin. Rett ved prosjektet ligger også Skavlen med restaurant og FAVN med restaurant, kafé, bar, take away og catering. Her har du med andre ord alle muligheter fra en av de beste beliggenheter i Hafjell!
Skulle du være ute etter noe litt mer barnevennlig, så vil du finne Hunderfossen familiepark kun en 15-minutters kjøretur fra Mosetertoppen. Oppdag Ivo Caprinos magiske verden med både Per, Pål og Espen Askeladd. Kanskje tør du prøve berg og dalbanen Il Tempo Ekstra Gigante?

For ytterligere servicetilbud har Øyer det meste av det man trenger, inkludert post, apotek og vinmonopol. En kort kjøretur på ca. 30 min tar deg til Lillehammer med alt av bymessige fasiliteter.

Prosjektet vil bestå av til sammen 57 leiligheter fordelt over 7 bygg. Denne annonsen omfatter Hus 7 med 9 leiligheter fordelt over 3 etasjer. Hus 7 ligger nærmest bakken. Alle leilighetene har balkong/terrasse. En p-plass og sportsbod beliggende i carport som også rommer felles smørebod.

Leilighetene har en meget god standard og varierer i størrelse fra 60 – 75 kvm med 2 eller 3 soverom. De største typene har gjestetoalett i tillegg til bad. Alle leilighetene leveres med peisinnsats fra Nordpeis (N-21F) eller tilsvarende, innvendig bod/teknisk rom av god størrelse, kjøkken med integrerte hvitevarer, balansert ventilasjon med varmegjenvinning, gulvvarme i alle rom foruten soverom som leveres med Adax Clea sorte design WIFI panelovner eller tilsvarende. Brytere og stikkontakter leveres i sort designutførelse type ELKO Plus eller tilsvarende. Alle leilighetene har egen inngang hvor plan 1 har en trapp ned, plan 2 har 1-2 trinn opp, og plan 3 har en trapp opp. Leilighetene er ikke planlagt med krav om tilgjengelig boenhet.

Mosetertoppen Backyard er et resultat av gjennomtenkte materialvalg og arkitektoniske løsninger med forståelse og respekt for naturen. Prosjektet er et eksempel på hvordan kjente, tradisjonelle referanser kan bli modernisert og utviklet i takt med tiden. Store vindusflater og rett design møter arkitektoniske referanser fra de gamle, tradisjonelle stølene i Gudbrandsdalen. Det gir deg en leilighet som ikke bare er god å bo i, men som også er fjellheimen verdig. Leilighetene er tegnet av arkitekt Einar Jarmund & Co Arkitekter og utviklet og bygget av Leve Leiligheter.

Boligene selges etter førstemann til mølla prinsippet.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Leilighetene i bygg 7 ferdigstilles 31.12.2023.

Selger kan kreve overtagelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha boligen klar til overtagelse. Selger skal skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtagelsestidspunktet. Det eksakte overtagelsestidspunktet skal gis med minst 14 kalenderdagers skriftlig varsel. Det beregnes dagmulkt fra det nye overtagelsestidspunktet.

Selger skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre at han blir forsinket med sin utførelse.

Selger har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene som nevnt i Bustadoppføringslova § 11 er oppfylt.

Selger tar forbehold om at endelig innflyttingsdato kan endres som følge av manglende arbeidskraft, forsinket levering av nødvendige leveranser til prosjektet og lignende som følge av sykdomsfravær ved f.eks. større virusutbrudd.

Ved besøk på byggeplass før overtagelse skal kunder alltid være i følge med en representant fra Selger. All annen ferdsel på byggeplassen i anleggsperioden er beheftet med høy grad av risiko og er forbudt.

Beliggenhet

Kjør av fra E6 ved Øyer sentrum. Følg vegen mot Hafjelltoppen forbi Nermo hotell. Ta til høyre og så til høyre før tunellen. Følg veien opp mot Mosetertoppen og Hafjell Fjellandsby. Når du har passert skibrua som er merket Mosetertoppen kjører du videre oppover og tar første til høyre og følger Pjeksen til du kommer nesten helt frem til Skavlen restaurant. Backyard 2 ligger på høyre hånd.

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Fellesarealer, herunder trapper, samt fasader, herunder balkonger og terrasser mv. ferdigstilles samtidig med boligene.

Utomhusarealene og carportanlegget ferdigstilles samtidig med ferdigstillelse av de enkelte bygg eller så snart årstiden tillater det. Deler av utearealene vil først bli ferdigstilt når alle trinnene er ferdig bygget.

Selger forbeholder seg retten til å avgjøre hvordan organisering av utearealer, trapper til den enkelte inngangsdør, balkonger, terrasser og arealer utenfor leiligheter vil bli. Dette er planlagt som bruksretter til den enkelte leilighet.

På eiendommen vil det bli etablert diverse ledningsnett for vann, avløp, overvann, elektrisitet, data/tv og ev. andre ledninger. Disse ledningene som går over eiendommen, vil også være i sameie med andre tilliggende eiendommer. Kjøper er kjent med og aksepterer ovennevnte og at tilliggende eiendommer kan få tinglyst nødvendige rettigheter til å legge, vedlikeholde og skifte ut ledninger ved behov. Kjøper plikter å medvirke til dette i årsmøter dersom slike avtaler skal inngås og tinglyses etter at overskjøting har funnet sted.

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Alle leilighetene vil få én parkeringsplass i carport med kald utebod i nærheten av leiligheten. Disse er planlagt som tilleggsdel til seksjonen og vil automatisk følge leiligheten ved eierskifter. Carportene er tilpasset personbiler og er ca. 2,7 meter brede. Øvrig parkering via felles gjesteparkering.

Parkeringsplassene i carport leveres klargjort for elbil-lader. Ladestasjon for elbil inngår ikke i leveransen fra selger, men kan bestilles som tilvalg. Strømforbruk og kostnader for lading av el-bil betales av den enkelte seksjonseier. Kostnader for bruk er ikke fastsatt på salgstidspunkt.

Det opprettes HC-plasser i enden av hver carportrekke.

Alle leilighetene vil i tillegg ha innvendig bod, se plantegninger.

Det blir en felles oppvarmet smørebod per leilighetsbygg i tilknytning til hver carportrekke. Sameiet beslutter regler og retningslinjer for bruk.

Hvert bygg vil ha et lite teknisk rom på nederste plan.

Økonomi

Prisinformasjon

Boligene selges til fastpris etter førstemann til mølla-prinsippet. Se vedlagte prisliste.

Info Eiendomsskatt

Det er i følge selger eiendomsskatt på boligen, og denne fastsettes etter ferdigstillelse av boligen.

Info formuesverdi

Eiendommens formuesverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Formuesverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. Se nærmere info på www.skatteetaten.no.

Utleie

Adgang til utleie

Boligen kan fritt leies ut etter eget ønske i henhold til reguleringsbestemmelsene, bestemmelsene i eierseksjonsloven og eventuelt vedtektene.

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Eiendommen

Ferdigattest/Brukstillatelse

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge skriftlig før overtagelse kan finne sted. I motsatt fall anbefaler megler at overtagelse utsettes og at kjøper ikke overtar.

Vilkår og bestemmelser

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier iht. bustadoppføringslova § 12.
I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova eller etter bustadoppføringslova hvor §§12, 18 og 52-54 ikke kommer til anvendelse.

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Pjeksen 79, 2636, ØYER
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Ingrid Sunniva Bungum
Ingrid Sunniva Bungum
Daglig leder / Eiendomsmegler
Kontakt
Vilde Sletten Andreassen
Vilde Sletten Andreassen
Eiendomsmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!