Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Øvre Bakkeveg 2

Eksklusive leiligheter med romslig balkong og panorama utsikt, P-kjeller og heis. Størrelser på 97-131 kvm med 2-4 sov.
Pris

kr 7 722 792 - 10 030 312

Størrelse
93 - 128 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

6/6

Boligtype

Leiligheter

Soverom

2 - 4

Beliggenhet

Fra din nye leilighet i Øvre Bakkeveg 2 har du gang- og sykkelavstand til handelssentrum og til byen med nisjebutikker, kulturtilbud, restauranter og kafeer.
Samtidig kan du glede deg over å rusle en tur i ditt eget grønne og frodige nabolag eller til nærliggende turområder som Tranaskogen.
Når du får mer plass og tid i kalenderen til å gjøre det du vil kan du kanskje planlegge en formiddag eller ettermiddagstur til populære Oftenåsen. Og med nærhet til barnehage, skole og togstasjonen er det bare å spasere ned for å plukke opp barnebarna som enkelt kan komme på besøk.

Tomt

Parkering og garasje

Økonomi

Info Eiendomsskatt

Det er ifølge kommunens nettside eiendomsskatt på boligen, og denne er pr 2023 fastsettes til 3,75 promille. Eiendomsskatt beregnes etter ferdigstillelse av boligen, når skattegrunnlaget foreligger.

Info formuesverdi

Eiendommens formuesverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Formuesverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. Se nærmere info på www.skatteetaten.no.

Utleie

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Eiendommen

Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen ligger i et område som er omfattet av kommunedelplan Sentrum, planid 50042018002, vedtatt 25.10.2018, samt egen detaljregulering for Øvre Bakkeveg 2, vedtatt 23.03.2021. Området er regulert til boligformål og omhandler bl.a. blokkbebyggelse og konsentrert småhusbebyggelse. Reguleringsplanen inneholder rekkefølgebestemmelser og krav til innhold i rammesøknad. Det er inngått utbyggingsavtale med Steinkjer kommune som følger vedlagt/er tinglyst på eiendommen.

Rammetillatelse for prosjektet er mottatt 17.07.2023. Kopi av rammetillatelsen/utbyggingsavtalen kan fås ved henvendelse til megler.

Ferdigattest/Brukstillatelse

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge skriftlig før overtagelse kan finne sted. I motsatt fall anbefaler megler at overtagelse utsettes og at Kjøper ikke overtar.

Vilkår og bestemmelser

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier iht. bustadoppføringslova § 12.

I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova eller etter bustadoppføringslova hvor §§12, 18 og 52-54 ikke kommer til anvendelse.

Arealberegninger

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktet art.

Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.

Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon, i en samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handel.

Personopplysningsloven
I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Fasiliteter

Balkong
Heis
Garasje
Utsikt
Hage
Sentralt
Turterreng
Takterrasse

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Øvre Bakkeveg 2, 7713, STEINKJER
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Tor-Kristian Gilstad
Tor-Kristian Gilstad
Områdeleder
Kontakt
Kristian Dahl-Andersen
Kristian Dahl-Andersen
Prosjektmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!