Nysgjerrig på prosjektet? Meld interesse for Øverlivegen 24 og bli holdt oppdatert.

Øverlivegen 24

3 leiligheter i et fantastisk sjølandskap!

kr 1.835.920 - kr 2.758.420

Boligtyper

3 Leiligheter

Solgt

0/3

Eieform

Selveier

Status

Til salgs

Soverom

2 - 4

Størrelse

60 - 121 m2

Velkommen til Øverlivegen 24

Leilighetene vil få en sjarmerende og tilbaketrukket beliggenhet ved Børyøsundet på Hitra.

Leilighetene er en del av et nybygd prosjekt i et attraktivt område ved Børøysundet, der man har umiddelbar nærhet til sjøen og alle dens fasiliteter. Området fikk virkelig et løft ved byggingen av Børøysund Marina, som sørger for yrende folkeliv i området på sommerhalvåret. Børøysund Marina er kjent for å ha en restaurant som serverer fantastisk god sjømat og lager flotte arrangementer.

Leilighetene holder gjennomgående meget høy standard og moderne løsninger. Huset ligger vestvendt på en høyde, hvilket gir meget gode solforhold og flott utsikt. Boligen selges etter "først til mølla-prinsippet" og man slipper derfor en hektisk budrunde. I en ny og energieffektiv bolig blir det lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg lavere månedlige bokostnader.

Sjøen ligger like i nærheten, med meget gode fiske, bade- og dykkermuligheter. Det er også flere småbathavner i nærheten. Det er ellers kort vei til dagligvarehandel, barnehage og skole fra 1-7 trinn. Ca. 20 minutters kjøring til Fillan som er Sentrum på Hitra, her har man de aller fleste servicefasiiliteter. Området er omkranset av flotte naturområder, og byr på fantastiske turmuligheter enten man vil sykle eller gå.

Utforsk Øverlivegen 24 byggetrinn

Prosjektoversikt for Øverlivegen 24

Kopiert til utklippstavle
Besøk prosjektets nettside

Prosjektutbygger

Har du noen spørsmål?

Thor Ivar Sjaastad

Meld interesse for Øverlivegen 24

Meld interesse for prosjektet og bli holdt oppdatert.

Felter merket med * er obligatoriske.

Eiendom.no er den første boligportalen kun for nybygg