Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Nye Lilleby - Ståltaugen 2

NYE LILLEBY - Ståltaugen 2 - Splitter nye 3-roms selveierleiligheter på 59 kvm med p-plass, klare for innflytting.
Pris

kr 4 329 692 - 4 529 692

Størrelse
59 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

1446/1480

Boligtype

Leiligheter

Soverom

2

Om prosjektet

Lyse, trivelige, og praktiske hjem.

I Ståltaugen 2 finner du smarte og hyggelige boliger, bygd for å passe til mange. Dagslyset skinner inn igjennom store vindusflater, og er det varmt i været kan du trekke ut på din egen balkong eller terrasse. Trenger du litt mer plass er parkene på Lilleby like utenfor. Her kan du velge mellom 36 selveierleiligheter fra 38 - 59 kvm BRA.

Nye Lilleby er drømmen om det gode og behagelige liv. Her får du mer tid til det du har lyst til. Vi har forvandlet et gammelt industriområde til et frodig, luftig og grønt bomiljø omkranset av nye spennende bygg.

Leilighetene i Ståltaugen 2 får et elegant kjøkken med integrerte hvitevarer fra Sigdal og lekkert bad med 60x60 flis på gulv og vegger.
Vannbåren gulvvarme i gang, stue, kjøkken, og bad sørger for jevn temperatur.
Hvitlasert eikeparkett i entrè, stue, kjøkken og soverom.
Alle leilighetene har sportsbod i kjeller.

Finn din leilighet på hjemmesiden: www.nyelilleby.no/boligvelger/staltaugen-2

Å kjøpe nybygg er ikke det samme som å kjøpe en brukt bolig.
Utviklingen av Lilleby, fra gammelt industriområde til et bilfritt nabolag med energieffektive nybygg, er en del av den grønne bytransformasjonen. Når du kjøper bolig på Lilleby, kan DNB derfor tilby Grønt boliglån.
Du får:
• Rask avklaring på finansiering, slik at du får akkurat den leiligheten du ønsker
• En spesialisert nybyggrådgiver som finner løsningen som passer for deg
• Gyldig finansieringsbevis fram til ferdigstillelse, så du slipper å søke igjen ved overtagelse
Når lånet utbetales får du bankens beste rente, også på mellomfinansiering og forskudd.
Skal du selge dagens bolig, ordner DNB Eiendom gratis verdivurdering. Ta kontakt med megler så hjelper vi deg!

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Beregnet ferdigstillelse er 14-16 mnd. etter at selgers forbehold er erklært frafalt, uavhengig av om forbehold faktisk er innfridd eller ikke. Dersom det oppstår forsinkelse som berettiger dagmulkt, så skal dette beregnes fra 17. mnd. etter sletting av selgers forbehold. Selger kan kreve overtagelse inntil 4 måneder før den avtalte fristen til å ha boligen klar til overtagelse. Selger skal skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtagelsestidspunktet. Det eksakte overtagelsestidspunktet skal gis med minst 14 kalenderdagers skriftlig varsel. Det beregnes dagmulkt fra det nye overtagelsestidspunktet.

Selgeren skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre at han blir forsinket med sin utførelse.

På tidspunkt for utarbeidelse av nærværende prospekt er det fortsatt utfordringer knyttet til korona-pandemien. Det er derfor usikkert om fremdriften kan bli påvirket av dette, f.eks hvis prosjektet tar lengre tid enn planlagt pga sykdom eller karantene hos mange ansatte hos utførende entreprenør, hos selger eller hos andre aktører i prosjektet, leveransesvikt av materialer e.l. Fristene i første avsnitt over er derfor ikke bindende for selger, dersom overskridelsen av fristen skyldes følgene av pandemien. Selger skal varsle Kjøper dersom det oppstår forhold knyttet til koronavirus som medfører at ovenstående frister forskyves.

Fristene i første avsnitt over er bindende og utløser dagmulkt med mindre overskridelsen skyldes forhold angitt i ovenstående avsnitt eller Selger har krav på fristforlengelse etter buofl. §11.

Beliggenhet

GRØNT BYLIV NÅR DU VIL

Lilleby er friheten til å gjøre det man vil, når man vil. Du kan utnytte byen til det fulle, være impulsiv på shopping eller sløve i parken så lenge man ønsker. Kubb og grilling i parken, konsert eller kino? Utbyggingen på Lilleby gir byen en utvidelse av sentrumsbebyggelsen. Det planlegges i alt 1100 boenheter på tomta som har gangavstand til shopping, dagligvare, skoler, treningssenter, bussholdeplasser og andre viktige servicefunksjoner. På over 100 mål skal det bygges både rekkehus og leiligheter. Boligene vil være omgitt av 38 mål med grønt areal, noe som gjør Lilleby til byens grønne oase med felles utearealer. Lev et urbant byliv - bo skjermet og tilbaketrukket i et bilfritt område.

Å bo på Lilleby er å bo i en av byens mest spennende og nyskapende bydeler. Her skjer det stadig nye og spennende ting som trekker det urbane bylivet nærmere, og vekker det gamle industriområdet til live. Rett borti gata fra Lilleby har E.C. Dahls Bryggeri åpnet dørene til sin splitter nye pub og restaurant, samt konsertområde. Noen av ølsortene du får smake her, vil du ikke kunne få tak i andre steder. Her får du førsteklasses mat og lokalbrygget drikke, et perfekt sted å møte gamle venner eller nye naboer. Bare et par minutter unna med sykkel langs Ladestien, med nydelig utsikt ut over fjorden, finner du den nye Ladekaia. Kafeen har sesongåpent fra mai til oktober, og har allerede blitt en folkefavoritt. Hiv deg på sykkelen og gled deg til å nyte solnedgangen over Trondheimsfjorden med en varm kaffe og nybakt kanelbolle.

Når man først skal åpne en av Nordens beste restauranter, må man gjøre det skikkelig. Nye Credo og Jossa har åpnet dørene på Lilleby i Maskinhallen beliggende midt på tomta. VGs restaurantannmelder gav terningkast 6, og det er ikke uten grunn at Credo Restaurant fikk sin første stjerne – og den første bærekraftsprisen noensinne – i Michelinguiden i 2019.

Adkomst:
Du kommer enklest til Lilleby ved å kjøre fra sentrum over Nyhavna og forbi E.C. Dahls Bryggeri, ta til venstre i krysset og videre til høyre inn mot Stjørdalsvegen. Lilleby kommer da på venstre side.

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Eiendommen er under fradeling fra gnr. 415 bnr. 178 og vil få tildelt eget gnr./bnr., Eiendomsgrensene er ikke endelig fastsatt eller oppmålt på salgstidspunktet.
Hagearealer vil bli tinglyst som tilleggsareal til den enkelte seksjon. Hver seksjon har drift- og vedlikeholdsansvar for sitt hageareal. For noen seksjoner ligger hagearealer over parkeringskjellers tak, og kjøper gjøres derfor spesielt oppmerksom på at det derfor er begrensede muligheter for inngrep (som graving, type beplantning m.m.) på grunnen. Selger forbeholder seg retten til å avgjøre endelig organisering.

Uteareal forøvrig på området blir organisert i "Sameiet Nye Lilleby Fellesareal 2" .

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Til enkelte av leilighetene tilhører det parkeringsplass i parkeringskjelleren. Det fremkommer av prislisten hvilke leiligheter som har parkeringsplass inkludert. Kjøp av parkeringsplass for de som ikke har dette tildelt i prisliste vil være mulig, hvis det er plasser tilgjengelig.

Boder

Det medfølger rett til en stk. bod til hver leilighet i parkeringskjeller.

Økonomi

Utleie

Finansiering

Kjøps- og salgsbetingelser

Eiendommen

Vilkår og bestemmelser

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier iht. bustadoppføringslova § 12.

I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova eller etter bustadoppføringslova hvor §§12, 18 og 52-54 ikke kommer til anvendelse.

Arealberegninger

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.

Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.

Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon, i en samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfelle også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Nye Lilleby - Ståltaugen 2, 7066, TRONDHEIM
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Eiendomsmegler

DNB Eiendom

DNB Eiendom
Kristian Dahl-Andersen
Prosjektmegler
Kontakt
Fredrik Johnson
Prosjektmegler
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!