Søk etter ønsket bosted

location icon
Ingen treff
Ingen treff
Project main image

Natten Alpin - Storevarden

14 nye leiligheter for salg med innflytting høsten 2022!
Pris

kr 4 314 270 - 5 015 520

Størrelse
74 - 85 m2

Eieform

Selveier

Tilgjengelig

14/14

Boligtype

Fritidsboliger

Soverom

3 - 4

Natten Alpin er et større fritidsboligprosjekt som er under utvikling på Natten i Nesfjellet. Natten Alpin grenser helt inn til Nesfjellet Alpin sin nye tilbringerløype som åpnet nå i vinter og som binder sammen ny alpinbakke på hele 2450 meter (åpner kommende sesong) og resten av Nesfjellet Alpin sine bakker.


Byggetrinn 5 består av 14 leiligheter i hvor nesten alle har 3 og 4 soverom. Leilighetene ligger sydvestvendt /vestvendt. Den store forandringen i dette prosjektet, er at det er et carport-anlegg under bygget med en 8 kvm romslig bod i tilknytning til parkeringsplassen. Det er noe som har vært etterspurt tidligere, og nå kommer det. Innflytting er allerede høsten 2022!


Det viktigste som er lagt til grunn for utviklingen av Natten Alpin er enkelheten ved bruk av leiligheten og områdene rundt. Jo enklere det er tilrettelagt, jo mer glede vil du få av leiligheten og mer kommer du til å bruke den. Det vi legger i enkelhet er at når du er på fjellet, så skal du slippe å bruke bil enten du skal stå alpin, langrenn, sykle eller gå turer. Her kan du la bilen skal stå til du reiser hjem. Vi vet at der man ikke har alle aktivitetene “rett utenfor døren” så blir man fort avhengig av å bruke bilen på fjellet. For mange blir det stressfaktor nr. 1. Det tar ikke bare unødvendig mye tid, men gjør at man blir avhengig av hverandre i forhold til transport dersom noen vil gå langrenn mens andre vil stå alpint.


Denne nærheten til aktivitetene har gjort Natten Alpin spesielt attraktiv for barnefamilier som kan slippe barna trygt ut i bakken på egen hånd. Enkelhet er også det å slippe å tenke på oppussing og vedlikehold. Her kjøper du nytt og vedlikehold trenger du ikke tenke på mange år. Har du el bil så skal du ha din egen lader. Derfor har vi forberedt og lagt til rette for at du kan montere lader på din egen parkeringsplass. Ønsker du denne enkelheten, så er dette et prosjekt du bør se nærmere på.

Fasiliteter

Balkong
Parkering

Enheter

Sortering

Vis solgte

Enhetcaret icon
Enhetstypecaret icon
Soveromcaret icon
Etasjecaret icon
Størrelsecaret icon
Totalpris (i kr)caret icon

Beliggenhet

Natten 92, 3540, Nesbyen
Alle
Skoler og barnehager
Handel
Transport
Helse
Aktiviteter

Kontakt

Øivind Andreas Tandberg
Daglig leder
Kontakt
Kopiert til utklippstavle

Ved å registrere deg og melde din interesse vil du bli kontaktet med informasjon om prosjektet. Du aksepterer samtidig Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

authentication modal picture
Logg inn eller registrer deg

eller

Jeg aksepterer Eiendom.no sin personvernserklæring og samtykkeerklæring.

Glemt passordet ditt?

Fyll inn e-postadressen knyttet til din konto, så vil du innen kort tid motta instruksjoner om å tilbakestille ditt passord.

Ugyldig email.
Husker du passordet ditt? Logg inn

Logg inn

Har du glemt passordet ditt?

Din profil er nå opprettet

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med link for å opprette et passord.

Sjekk e-posten

Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din e-postadresse.

Bli kunde
Ta kontakt for en uforpliktende prat

Fullt navn

E-post

Telefonnummer (valgfritt)

Bedrift (valgfritt)

Melding (valgfri)

Takk for interessen

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ditt passord har blitt endret!